RAVER Δημοσιεύτηκε October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2007 πριν λιγες μερες ειχα το μσν ανοιχτο και ενω δεν ημουν στον υπολογιστη μπροστα :food: ιο. αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα..μετα απο αρκετες προσπαθειες τον "εσωσα" τον υπολογιστη....με ενα απλο προγραμμα..και πανω απο 30 επανεκκινησεις. τωρα το συστημα ειναι σταθερο..ομως υπαρχει ενα προβλημα. http://img76.imageshack.us/img76/4421/59347789er4.th.jpg Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση??? δεν το γλιτωνω το format??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 πριν λιγες μερες ειχα το μσν ανοιχτο και ενω δεν ημουν στον υπολογιστη μπροστα :food: ιο. αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα..μετα απο αρκετες προσπαθειες τον "εσωσα" τον υπολογιστη....με ενα απλο προγραμμα..και πανω απο 30 επανεκκινησεις. τωρα το συστημα ειναι σταθερο..ομως υπαρχει ενα προβλημα. http://img76.imageshack.us/img76/4421/59347789er4.th.jpg Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση??? δεν το γλιτωνω το format??? Βάλε το cd των windows και πήγαινε start>run και γράψε sfc /scannow (όπως ακριβώς το βλέπεις) και πάτα enter. Άστο να ολοκληρώσει τη διαδικασία, βγάλε το cd και κάνε restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Βάλε το cd των windows και πήγαινε start>run και γράψε sfc /scannow (όπως ακριβώς το βλέπεις) και πάτα enter. Άστο να ολοκληρώσει τη διαδικασία, βγάλε το cd και κάνε restart. Δεν το εχω το cd των windows :( αρα αυτο που λες δεν γινεται..συνεπως την πατησα :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Δεν το εχω το cd των windows :( αρα αυτο που λες δεν γινεται..συνεπως την πατησα :blink: Το λειτουργικό είναι το πρώτο cd που πρέπει να έχουμε φίλε μου! Τέλος πάντων, δοκίμασε C: δεξί κλικ >properties>tools>check now>τσέκαρε και τα 2 κουτάκια>start και κάνεις restart. Έχε λίγη υπομονή θα πάρει 20 λεπτά και κάτι ψιλά ίσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Το λειτουργικό είναι το πρώτο cd που πρέπει να έχουμε φίλε μου! Τέλος πάντων, δοκίμασε C: δεξί κλικ >properties>tools>check now>τσέκαρε και τα 2 κουτάκια>start και κάνεις restart. Έχε λίγη υπομονή θα πάρει 20 λεπτά και κάτι ψιλά ίσως... Το ξερω..αλλα οταν το αγορασα δεν μου το δωσανε.οπως και να'χει θα το κανω και αυτο... τελικα δεν εγινε τιποτα..ευχαριστω για το χρονο σου.:) Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις ένα νέο topic όμως, θα πρέπει να διαλέξεις έναν πιο περιγραφικό τίτλο. Τίτλοι όπως "Βοήθεια" κλπ. δεν είναι αποδεκτοί. εχεις δικιο.δεν θα ξαναγινει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις ένα νέο topic όμως, θα πρέπει να διαλέξεις έναν πιο περιγραφικό τίτλο. Τίτλοι όπως "Βοήθεια" κλπ. δεν είναι αποδεκτοί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 AV δεν εχεις? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Auti einai douleia apo virus.. Pigaine start->run kai grapse auto REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f (etsi opws to blepeis), enter kai restart, kai pes m an doulepse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Auti einai douleia apo virus.. Pigaine start->run kai grapse auto REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f (etsi opws to blepeis), enter kai restart, kai pes m an doulepse Δυστηχως και παλι δεν διορθωθηκε το προβλημα :blink: :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Τι σου εγραψε ακριβως? Πρεπει να εισαι μεσα με administrator για να το κανεις αυτο! 2os tropos: 1)Start->Run->Regedit.exe kai enter 2)Bres to "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies\ System" 3)Deksia tha breis ena value me name "DisableTaskMgr" 4)Kanto delete, kai restart to pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Δυστηχως και παλι δεν διορθωθηκε το προβλημα :blink: :( φιλε και εγω ειχα αυτο το προβλημα και ηταν adware ενα full scan με spyware doctor και καθαρισες μαγκα εγω ετσι σωθηκα!!!!!! Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Τι σου εγραψε ακριβως? Πρεπει να εισαι μεσα με administrator για να το κανεις αυτο! 2os tropos: 1)Start->Run->Regedit.exe kai enter 2)Bres to "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies\ System" 3)Deksia tha breis ena value me name "DisableTaskMgr" 4)Kanto delete, kai restart to pc. :rolleyes: Ο 2ος τρόπος ηταν πιο αποτελεσμάτικος.;) Ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σου :D υ.γ.σου είμαι ευγνώμων :blink: :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Auti einai douleia apo virus.. Pigaine start->run kai grapse auto REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f (etsi opws to blepeis), enter kai restart, kai pes m an doulepse Vooz μια ερωτησουλα αν ξερεις κατι παραπανω για αυτο ή οποιος αλλος. Υποτιθεται οτι ο task manager ειναι της microsoft και ειναι απαραιτητος. Με τον απενεργοποιεις ετσι δεν θα εχει προβλημα στο μελλον οταν θελει να κανει alt+cτrl+del? Aν ειναι απο spyware προγραμμα μαιμου δεν θα βρισκεται στο system32 folder αλλα οπουδηποτε αλλου. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Vooz μια ερωτησουλα αν ξερεις κατι παραπανω για αυτο ή οποιος αλλος. Υποτιθεται οτι ο task manager ειναι της microsoft και ειναι απαραιτητος. Με τον απενεργοποιεις ετσι δεν θα εχει προβλημα στο μελλον οταν θελει να κανει alt+cτrl+del? Aν ειναι απο spyware προγραμμα μαιμου δεν θα βρισκεται στο system32 folder αλλα οπουδηποτε αλλου. Εγω κανωντας alt+cτrl+del δεν μου το εμφανιζε.εκανα το παραπανω και ολα τωρα δουλευουν μια χαρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Εγω κανωντας alt+cτrl+del δεν μου το εμφανιζε.εκανα το παραπανω και ολα τωρα δουλευουν μια χαρα.:) Και αν χρειαστεις τον task manager αργοτερα για αλλη δουλεια? Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Και αν χρειαστεις τον task manager αργοτερα για αλλη δουλεια? Πολύ απλά δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει μιας και τον έχει απενεργοποιήσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Και αν χρειαστεις τον task manager αργοτερα για αλλη δουλεια? Πολύ απλά δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει μιας και τον έχει απενεργοποιήσει. :rolleyes: Μα αυτο προσπαθω να σας εξηγησω.πριν το προβλημα ητανε οτι δεν μπορουσα να τον μπω καθολου στο task manager.μου εβγαζε μηνυμα οτι η παραπανω εντολη εχει απενεργοποιηθει απο τον διαχειρηστη. μετα την παραπανω εντολη...και μια επανεκκινηση..το προβλημα διορθωθηκε,τωρα μπαινω κανονικα..τι και πως..δεν ξερω :blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts