billaras_the_big Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 to m-route pou tha to vrw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 to m-route pou tha to vrw? κατεβασε το απο εδω αφου κανεις πρωτα μια εγγραφη xxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ok tha dokimasw kai tha sas pw apotelesma :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Me megali mou xara sas anakinonw oti sindethika me to N70 music edition mou.Me voithise poli avto to site http://crazylittleworld.com/2006/03/making-the-most-out-of-nokia-n70-part-2/ :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Me megali mou xara sas anakinonw oti sindethika me to N70 music edition mou.Me voithise poli avto to site http://crazylittleworld.com/2006/03/making-the-most-out-of-nokia-n70-part-2/ :) :) :) :) :) +1... proud owner of n70 :D τωρα που μπαινω και στο νετ μεσω του κινητου ειναι το κατι αλλο!!++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 οδηγίες για Ιντερνετ μέσω Bt με εικόνες η χωρίς,m-Router,gnubox,opera και msn δοκιμασμένα από εμένα σε Ν70,όλα αυτα μαζί σε ένα σουπερ πακετάκι που ανέβασα για να βοηθηθούν όσοι έχουν πρόβλημα και όχι μόνο :) http://rapidshare.com/files/10835933/everything_u_need_for_internet_via_bt_by_kostakiss.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 re paidia egw egkathistw to mrouter kai molis to anoigw de mporw na kanw setup tis ruthmiseis alla anti gia epomeno mou bgazei telos kai bgainei apo to programma.egkatetsthsa apegkatesthsa xanaegkatesthsa ta idia.afhste pou de vlepei tous widcomm drivers enw palia pou to xrhsimopoiousa tous evlepe.ti na ftaiei?monh lush to format tou pc? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 εγω παντως..με τους drivers της microsoft(windows) ειμαι και εχω και SP2..και ολα δουλευουν ρολοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Kai egw me ta Windows Vista den epsaksa katholou na vrw drivers ta teriakse mono tou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 paidia prosfata phra adsl modem.kata thn egkatastash ths sundeshs prepei na ruthmisw kati protokolla.pws tha vrw ti prepei na valw?phra ths forthnet sundesh. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 οδηγίες για Ιντερνετ μέσω Bt με εικόνες η χωρίς,m-Router,gnubox,opera και msn δοκιμασμένα από εμένα σε Ν70,όλα αυτα μαζί σε ένα σουπερ πακετάκι που ανέβασα για να βοηθηθούν όσοι έχουν πρόβλημα και όχι μόνο :) http://rapidshare.com/files/10835933/everything_u_need_for_internet_via_bt_by_kostakiss.rar.html kostakiss μπορεις να ανεβάσεις πάλι τον οδηγό? ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 γιατι?αφου μια χαρα κατεβαινει.. απλα αλλαξε στο τελος.. το .html και μετα κανε unrar ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 γιατι?αφου μια χαρα κατεβαινει.. απλα αλλαξε στο τελος.. το .html και μετα κανε unrar ;) δικιο εχεις,thanks,μακάρι να πετυχει η διαδικασια στο ν73. Εσυ στο ν70 αντιμετωπίζεις γενικα προβλήματα ή καλα δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 δουλευουν ολα οσα ειναι εκει μεσα,τουλαχιστον σε ν70! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 το m-router δεν δουλευει σε μένα,δλδ δεν βρίσκει το bt του pc. Laptop εχω δεν ξέρω αν παιζει ρόλο,αλλα δεν βρίσκει bt devices γμτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 πρεπει να παιξεις με τα ports ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 com 41 εχω ορίσει το ν73,com41 βάζω αλλα τπτ. Μαλλον δεν θα τα καταφέρω ποτε να μπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts