Jump to content

Πρόβλημα με UPS !

easytarget
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πάρει ένα Ups Accupower MC2 , από το πλαίσιο. Στο σπίτι είχα παρατηρήσει τα φώτα όλου του σπιτιού να τρεμοπαίζουν συχνά αλλά πίστευα ότι είναι από τη δεη. Επειδή συνέβαινε συχνά όμως το έψαξα λίγο και διαπίστωσα ότι συμβαίνει μόνο όταν το Ups είναι στην πρίζα,ακόμα και κλειστό. Το τρεμόπαιγμα συνοδεύεται και από ένα ''τσίκ'' του ups.Το ups το έχω σε ένα πολύμπριζο και πάνω του έχω μόνο την οθόνη και το pc. Τι μπορεί να συμβαίνει?Φοβάμαι μήπως αυτό το τρεμόπαιγμα μου κάψει τίποτα τηλεοράσεις κτλ σε άλλες πρίζες. Είναι πιθανόν να είναι ελαττωματικό και συμβαίνει αυτό? Επίσης δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά κάνει ένα μικρό βούισμα όταν φορτίζει και όταν δουλεύει από την μπαταρία του...
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Λιγο δύσκολα να σου δημιουργεί πρόβλημα στο δίκτυο του σπιτιού,

Αλλα σίγουρα δεν θα εχεις προβλημα να δημιουργήσει "βραχυκύκλωμα" (στο σπιτι).

το μικρό βούισμα όταν φορτίζει είναι σχεδον φυσιολογικό.

αλλα καλα ειναι να το πας να το κοιταξουνε Η αλλάξουν .

Περίεργα πράγματα....

Καλύτερα να απαντήσει κάποιος ηλεκτρολόγος.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Έχω πάρει ένα Ups Accupower MC2 , από το πλαίσιο. Στο σπίτι είχα παρατηρήσει τα φώτα όλου του σπιτιού να τρεμοπαίζουν συχνά αλλά πίστευα ότι είναι από τη δεη. Επειδή συνέβαινε συχνά όμως το έψαξα λίγο και διαπίστωσα ότι συμβαίνει μόνο όταν το Ups είναι στην πρίζα,ακόμα και κλειστό. Το τρεμόπαιγμα συνοδεύεται και από ένα ''τσίκ'' του ups.Το ups το έχω σε ένα πολύμπριζο και πάνω του έχω μόνο την οθόνη και το pc. Τι μπορεί να συμβαίνει?Φοβάμαι μήπως αυτό το τρεμόπαιγμα μου κάψει τίποτα τηλεοράσεις κτλ σε άλλες πρίζες. Είναι πιθανόν να είναι ελαττωματικό και συμβαίνει αυτό? Επίσης δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά κάνει ένα μικρό βούισμα όταν φορτίζει και όταν δουλεύει από την μπαταρία του...

Δεν είναι δυνατό να τρεμοπαίζουν όλα τα φώτα του σπιτού από το UPS, για αυτό υπάρχει ο πίνακας και οι χωριστές ασφάλειες. Αν τρεμοπαίζουν όλα τα φώτα τότε το πρόβλημα είναι από τη ΔΕΗ ή την κεντρική παροχή στο σπίτι. Το τσικ μάλλον είναι η στιγμιαία ενεργοποίηση του UPS από την αυξομείωση της τάσης. Κλειστό δε UPS τι να κάνει, μια κλειστή ασφάλεια είναι.Φώναξε έναν ηλεκτρολόγο να τσεκάρει την εγκατάσταση σου, ασφάλειες, διατομή καλωδίων κτλ. Σε μερικές οικοδομές έχουν κανει απίστευτες ********, βάζουν καλώδια που δεν σηκώνουν φορτία που έχουν πλέον τα σπίτια μας με κλιματιστικά, πλυντήρια, κτλ.

[sIGPIC][/sIGPIC]