PARASwrite Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 τόσο ακριβά?δεν με συμφέρει 50 ευρώ τα πήρα.... πόσο ζυγίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 απο την ems που ήρθε το πακέτο στο χαρτί γράφει 1 κιλό Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 απο την ems που ήρθε το πακέτο στο χαρτί γράφει 1 κιλό ρώτησε και στα ελτα αν θες, με ελτα είχα στείλει σε αμερικη ένα πακέτο 2+ κάτι κιλά με 50-55 ευρώ. αν και μάλλον δεν συμφέρει να τα στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Κάντα κάπου δώρο φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Αγόρασα κάτι παπούτσια απο Κίνα αλλά θέλω να τα στείλω πίσω στο πωλητή γιατί είναι λάθος το νούμερο και χρεώνομαι εγώ την αποστολή τους. Πως μπορώ να τα στείλω οικονομικά πίσω. Και επeιδή διαβάζω εδώ που λέτε για το paypal....θα πρέπει να το ενημερώσω οτι επιστρέφω το αντικείμενο??? Για ποιό λόγο???Μου έχουν ξανακάνει refund χωρίς βέβαια να επιστρέψω το αντικείμενο και δεν ξέρω τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω.... + 1 και απο μενα να τα κρατησεις και να τα "σπρωξεις" σε καποιον δικο σου.. πριν 1 εβδομαδα μου ηρθαν 2 ζευγαρια fred perry απο αγγλια και καναμε λαθος στο νουμερο και μου εμεινε το ενα ζευγαρι.. δεν αξιζει να μπλεξεις με refund ebay paypal και εξοδα αποστολης για επιστροφη ... πιο φτηνα θα σου εβγαινε να το επαιρνεις απο εδω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Αν δεν τα θέλει κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, πούλησε τα στο ricardo, στο emarket, στο 124sold, ή στο myphone. Καμμιά ιδέα για δημοπρασίες μέχρι 1$; Θέλω να ανεβάσω τα feedbacks μου. Edited October 16, 2010 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Καμμιά ιδέα για δημοπρασίες μέχρι 1$; Θέλω να ανεβάσω τα feedbacks μου. Την ιδια νοοτροπια εχεις και εδω στο myphone. και ο νοων νοειτω... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Την ιδια νοοτροπια εχεις και εδω στο myphone. και ο νοων νοειτω... Υπονοείς κάτι; Είχες κάποιο παράπονο με κάποια συναλλαγή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Υπονοείς κάτι; Είχες κάποιο παράπονο με κάποια συναλλαγή μας; αυτο καταλαβες.....??:O Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 αυτο καταλαβες.....??:O Ναι. Για εξήγησέ μου γιατί είμαι χαζός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Στο θέμα μας, παιδιά. Για το ebay συζητάμε. Αν έχετε κάτι προσωπικό, τότε ΡΜ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Όσοι από σας αγοράζετε και πουλάτε στο eBay, τι πουλάτε και τι αγοράζετε συνήθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 προσωπικα ιατρικα-φαρμακευτικα ειδη απο uk που εχουν υπερδιπλασια τιμη στην ελλαδα και μικροgadget απο κινα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos9 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Παιδια παρηγγειλα 2 ιδιες μπλουζες απο ebay και μου ηρθε μονο η μια...εστειλα μηνυμα στο πωλητη και μου ειπε οτι τις εστειλε και τις δυο και μου προτεινε ή να μου στειλει αλλη ή να κανει refund...υπαρχει περιπτωση να ειναι ξεχασμενη πουθενα; π.χ. ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Παιδια παρηγγειλα 2 ιδιες μπλουζες απο ebay και μου ηρθε μονο η μια...εστειλα μηνυμα στο πωλητη και μου ειπε οτι τις εστειλε και τις δυο και μου προτεινε ή να μου στειλει αλλη ή να κανει refund...υπαρχει περιπτωση να ειναι ξεχασμενη πουθενα; π.χ. ΕΛΤΑ; Πες του να σου επιστρέψει τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Λογικά αφού παράγγειλες 2 μπλούζες , έπρεπε να σου έρθουν μαζί & δεν νομίζω να ξεχάστηκε στα Ελτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos9 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εχω ξαναπαραγγειλει 2 ιδια πραγματα και ηρθαν διαφορετικες μερες...αλλα τωρα περιμενα κανα 2ημερο και δεν ηρθε η δευτερη μπλουζα...ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Καλησπέρα, Θέλω να παραγγείλω 6 μπλουζάκια απο το ebay από Αμερική. Μίλησα με το πωλητή και μου είπε οτι το shipping και για τα 6 μπλουζάκια θα μου το χρεώσει 26 δολλάρια με USPS και ότι θα μου τα στείλει ως gift....θα πληρώσω τελωνείο όταν φτάσουν??? Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Δείξε μας το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 http://viewitem.eim.ebay.gr/GUESS_Charcoal_Grey_Heidi_Logo_VNeck_Tee_NWT/110594700867/item Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ντάξει είσαι, δεν νομίζω να περάσει τελωνείο. Βασικά το βλέπω απίθανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εγώ που κάνω εισαγωγή κάτι ρούχα, κάτω των 2.5 κιλών δεν περνάνε τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Εγώ που κάνω εισαγωγή κάτι ρούχα, κάτω των 2.5 κιλών δεν περνάνε τελωνείο. παιδια εχω διαβασει τοσα κ να σας πω την αληθεια μπερδευτικα,εχω για πωλειση στο ebay ενα αντικειμενο που ειναι κοντα στα 2 κιλα η σησκευασια αποστολης κ το εχο free shiping τα εξοδα ειναι δικα μου.ποσο θα με κοστισει να το στειλω οσο ποιο οικονομικα στην αμερικη π.χ¨?αν υπαρχει κ μια λιστα χρεωσεων.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Με ΕΛΤΑ θες να το στείλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts