michalis1984 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά απο το ebay και συγκεκριμένα αυτά τα παπούτσια.. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150480984443&var=450010903171&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Ρίχνοντας μια ματιά στον πωλητή σας φαίνεται αξιόπιστος; Υπάρχει περίπτωση να είναι fake το προϊόν του; Κάνει αρκετές πωλήσεις κάθε μέρα αλλά θα ήθελα και την άποψη των πιο έμπειρων καθώς είναι η πρώτη μου αγορά και είμαι κάπως επιφυλακτικός. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά απο το ebay και συγκεκριμένα αυτά τα παπούτσια.. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150480984443&var=450010903171&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Ρίχνοντας μια ματιά στον πωλητή σας φαίνεται αξιόπιστος; Υπάρχει περίπτωση να είναι fake το προϊόν του; Κάνει αρκετές πωλήσεις κάθε μέρα αλλά θα ήθελα και την άποψη των πιο έμπειρων καθώς είναι η πρώτη μου αγορά και είμαι κάπως επιφυλακτικός. ο πωλητης ειναι μια χαρα εχει 99,8 θετικα σχολια με 27000 πωλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Γεια σας, μολις ανοιξα λογαριασμο στο ebay και θα ηθελα να ρωτησω κανα 3-4 πραγματα γιατι ειμαι τελειως ασχετος. 1) Το http://www.ebay.gr με το http://www.ebay.com εχει καμια διοφορα περα απο την αλλαγη γλωσσας, γιατι θα με βολευε πιο πολυ να χρησιμοποειω το ελληνικο που ειναι και πιο ευκολο 2) Σε μερικα προιοντα γραφει ο "πωλητης δεν στελνει στη χωρα σας" και απο πανω λεει ποσό για ελλαδα. 3) Τα χρηματα ειναι παντα οσα γραφει η μπορει να ρθει ο ταχυδρομος και να με ζητησει επιπλεον 4) Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο οριο που μπορουμε να παραγγελνουμε η οσα θελουμε 5) Στο τελωνειο ποτε πληρωνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Γεια σας, μολις ανοιξα λογαριασμο στο ebay και θα ηθελα να ρωτησω κανα 3-4 πραγματα γιατι ειμαι τελειως ασχετος. 1) Το http://www.ebay.gr με το http://www.ebay.com εχει καμια διοφορα περα απο την αλλαγη γλωσσας, γιατι θα με βολευε πιο πολυ να χρησιμοποειω το ελληνικο που ειναι και πιο ευκολο 2) Σε μερικα προιοντα γραφει ο "πωλητης δεν στελνει στη χωρα σας" και απο πανω λεει ποσό για ελλαδα. 3) Τα χρηματα ειναι παντα οσα γραφει η μπορει να ρθει ο ταχυδρομος και να με ζητησει επιπλεον 4) Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο οριο που μπορουμε να παραγγελνουμε η οσα θελουμε 5) Στο τελωνειο ποτε πληρωνουμε 1. το gr ειναι ενα global εβαυ και ψαχνει σε ολα τα εβευς. 2. Για αυτα πρέπει να πας "Shipping and payments" για να δεις τι πραγματικά ισχύει. 3. Ναι το τελωνείο 4. Οχι, οσα ειναι στο στοκ 5. Με την παραλαβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) 1. το gr ειναι ενα global εβαυ και ψαχνει σε ολα τα εβευς. 2. Για αυτα πρέπει να πας "Shipping and payments" για να δεις τι πραγματικά ισχύει. 3. Ναι το τελωνείο 4. Οχι, οσα ειναι στο στοκ 5. Με την παραλαβή Αχαα! Και δηλαδη σε ποιες περιπτωσεις πληρωνουμε τελωνειο? Edited October 2, 2010 by steant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) οταν διπλα απο την περιγραφη υπαρχει κατι σαν ηλιος που λαμπει τι σημαινει?? επειδη εφαγα κλασιμο κ ισως δν εξηγησα καλα, παρτε κ φοτο [ATTACH]17261[/ATTACH] Edited October 5, 2010 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ξεκλείδωσε επιτέλους και το eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 επειδη εφαγα κλασιμο κ ισως δν εξηγησα καλα, παρτε κ φοτο [ATTACH]17261[/ATTACH] τελικα ο ηλιος σημαινει οτι η καταχωρηση εγινε το τελευταιο 24ωρο!! ευχαριστω για τη βοηθεια :p Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ωραίος. Προσωπικά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με αυτή την ένδειξη. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 τελικα ο ηλιος σημαινει οτι η καταχωρηση εγινε το τελευταιο 24ωρο!! ευχαριστω για τη βοηθεια :pTo ότι δεν σου απάντησε κανείς δεν σημαίνει απαραίτητα αδιαφορία. Απλούστατα μπορεί κανείς να μην ήξερε τι είναι αυτή η ένδειξη ή κανείς να μην είχε ασχοληθεί να βρει τι σημαίνει. Θυμίζω ότι όλες οι πληροφορίες στο forum γράφονται από την καλή θέληση των μελών του και μόνο. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε τίποτα. Επίσης η σωστή αντιμετώπιση είναι πρώτα να ψάξεις στo ebay, σε κάποιο FAQ π.χ., μετά με το Google και αν δεν βρεις απάντηση, τότε να ρωτήσεις εδώ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μπορει να μου πει καποιος αν παραγγειλω αυτη τη μπλουζα ποσο ακριβως θα μου βγει, και αν θα πληρωσω τελωνιο κτλ. http://cgi.ebay.com/New-WESC-ICON-Skateboards-hoodie-hoody-S-M-L-10-Color-/280562065600?pt=US_CSA_MC_Shirts&var=&hash=item870b3ef2bc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μπορει να μου πει καποιος αν παραγγειλω αυτη τη μπλουζα ποσο ακριβως θα μου βγει, και αν θα πληρωσω τελωνιο κτλ. http://cgi.ebay.com/New-WESC-ICON-Skateboards-hoodie-hoody-S-M-L-10-Color-/280562065600?pt=US_CSA_MC_Shirts&var=&hash=item870b3ef2bc νομίζω τίποτα δεν θα δώσεις, γιατί ανήκει στον ρουχισμό, δεν είναι κάτι ηλεκτρονικό. και επίσης έρχεται από κορεα. αν το πάρεις πες του να γράψει από έξω "για δώρο" το τελώνιο μόνο από την αμερικη δεν το φοβάσαι? όλα τα άλλα δωρεάν δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Όχι, μόνο εντός ευρώπης δεν υπάρχει τελωνειακός έλεγχος. Από ασία, αμερική κλπ υπάρχει. Απλά ειδικά με τα αμερικάνικα είναι αρκετά πιο σφιχτά τα πράγματα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Όχι, μόνο εντός ευρώπης δεν υπάρχει τελωνειακός έλεγχος. Από ασία, αμερική κλπ υπάρχει. Απλά ειδικά με τα αμερικάνικα είναι αρκετά πιο σφιχτά τα πράγματα. δηλαδη αυτο θα εχει τελωνειακο ελεγχο, και αν πληρωσω τελωνειο ποσο περιππου θα ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 δηλαδη αυτο θα εχει τελωνειακο ελεγχο, και αν πληρωσω τελωνειο ποσο περιππου θα ειναι?? Μάλλον τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos9 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Καλησπερα παιδια!πριν λιγο καιρο αγορασα μια οθονη για το κινητο μου απο το eba αλλα τελικα δε δουλεψε.του στειλα mail κ μ πε να τη γυρισω πισω και να μ στειλει αλλη.του την εστειλα αλλα περασαν οι μερες κ δε μ εχει απαντησει σε καποιο mail...τι μπορω να κανω...;:wacko: ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Καλησπερα παιδια!πριν λιγο καιρο αγορασα μια οθονη για το κινητο μου απο το eba αλλα τελικα δε δουλεψε.του στειλα mail κ μ πε να τη γυρισω πισω και να μ στειλει αλλη.του την εστειλα αλλα περασαν οι μερες κ δε μ εχει απαντησει σε καποιο mail...τι μπορω να κανω...;:wacko: ευχαριστω... Πως την εστειλες πισω απο μονος σου? χωρις να ενημερωσεις το παυπαλ ή να ανοιξεις dispute? ποσες ημερες εχουν περασει απο τοτε που πληρωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos9 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Πως την εστειλες πισω απο μονος σου? χωρις να ενημερωσεις το παυπαλ ή να ανοιξεις dispute? ποσες ημερες εχουν περασει απο τοτε που πληρωσες? ναι μονος μου.επρεπε να ενημερωσω καπου οτι τη στελνω πισω...;εχουν περασει μπολικες...απο τον αυγουστο.δε γινεται τπτ τωρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ετσι την πάτησα κι εγώ. Επρεπε να ανοίξεις dispute πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 ναι μονος μου.επρεπε να ενημερωσω καπου οτι τη στελνω πισω...;εχουν περασει μπολικες...απο τον αυγουστο.δε γινεται τπτ τωρα;; To "μπολικες" δεν μου λεει τιποτα, αν εχουν περασει 45 ημερες απο τοτε που πλήρωσες με παυπαλ τοτε τα εχασες τα χρήματα. Το μονο που σου μένει ειναι να μιλήσεις ευγενικά στον πωλητή μηπως και στο στειλει, ενα αρνητηκο feedback οταν τελειωσει η ολη διαδικασια και δεν εχεις δικαιωθεί, αλλα και αυτο εχει οριο τις 60 ημερες. Χωρις να ενημερωσουμε το παυπαλ δεν κανουμε απολύτως τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Τι ώρες λειτουργεί το support του eBay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Αγόρασα κάτι παπούτσια απο Κίνα αλλά θέλω να τα στείλω πίσω στο πωλητή γιατί είναι λάθος το νούμερο και χρεώνομαι εγώ την αποστολή τους. Πως μπορώ να τα στείλω οικονομικά πίσω. Και επeιδή διαβάζω εδώ που λέτε για το paypal....θα πρέπει να το ενημερώσω οτι επιστρέφω το αντικείμενο??? Για ποιό λόγο???Μου έχουν ξανακάνει refund χωρίς βέβαια να επιστρέψω το αντικείμενο και δεν ξέρω τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω.... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 βασικά δεν αξίζει να τα στείλεις πίσω, είχα στείλει πίσω κάποιο προϊόν, στην γερμανια και έδωσα κοντά στα 35ευρω, τώρα για κινά λογικά θα είναι πιο ακριβά. αν δεν τα στείλεις προσπάθησε να τα πουλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 τόσο ακριβά?δεν με συμφέρει 50 ευρώ τα πήρα.... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts