Athanasios Δημοσιεύτηκε September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2007 εχω ενα απλο ψασε απλα το εχω φορτομενω με 4 hard drive kai arketa pci, einai palias τεχνολογιας amd sempron 3000+.και θελω να βαλω πλαγια το κουτι, απ οτι ξερω δεν θα εχω καποιο προβλημα αλλα εσεις τι λετε? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 καλά είναι οχι κυρίως για τον σκληρο δίσκο ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Οι δίσκοι μπορούν να τοποθετηθούν άνετα είτε οριζόντια είτε κάθετα... ομοίως και τα cd-rom... (οι ενδιάμεσες γωνίες είναι το πρόβλημα) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Οι δίσκοι μπορούν να τοποθετηθούν άνετα είτε οριζόντια είτε κάθετα... ομοίως και τα cd-rom... (οι ενδιάμεσες γωνίες είναι το πρόβλημα) +1 στην απάντηση αυτή ;) Βεβαιώσου ότι το dvd-drive σου έχει "ποδαράκια" για να κρατάει το δισκάκι όμως ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts