panagis_89 Δημοσιεύτηκε September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2007 Θελω να γραψω ενα DvD το οποιο να παιζει σε dvd player και οχι να χρειαζετε να το βαζω σε pc για να παιξει(συνηθως avi ειναι οι καταληξεις των ταινειων που εχω στο pc)...με το nero γινετε?? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 panagis_89 said: Θελω να γραψω ενα DvD το οποιο να παιζει σε dvd player και οχι να χρειαζετε να το βαζω σε pc για να παιξει(συνηθως avi ειναι οι καταληξεις των ταινειων που εχω στο pc)...με το nero γινετε?? NeroVision ειναι το προγραμμα που χρειαζεσαι αν θελεις το Nero.Αν εχεις dvdplayer που παιζει DivX δεν χρειαζεται να μπλεξεις καθολου με προγραμματα,αν δεν εχεις ειναι τοσο φτηνα πλεον που εγω στην θεση σου θα αγοραζα ενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Πολύ καλό σχετικό πρόγραμμα επίσης είναι το VSO ConvertXtoDVD. Το θέμα έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση και το Google και θα βρεις πολλές πληροφορίες. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts