Phoenix Δημοσιεύτηκε September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2007 Παιδια δεν βρηκα κατι, και ελπιζω να μην ειμαι σε λαθος ενοτητα. Βιαζομαι να παρω ενα ποντικι, αλλα εχω το εξης προβλημα: το γραφειο μου ειναι ξυλινο με γυαλινο καλυμα, και τα οπτικα δεν δουλευουν. εχω βαρεθει με τα pads και θελω να μου πειτε αν ξερετε αν το λειζερ μπορει να διαβασει κατω απο τα 3-4 χιλιοστα του τζαμιου οστε να μην θελω παλι pads. και δεν λεει να παρω laser για δοκιμη... τσαμπα λεφτα αν δεν δουλευει. ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Και εγω εχω ξυλινο γραφειο με τζαμι. Δυστυχως, ενα lazer της Logitech δεν δουλευει οποτε εχω pad. Ή αλλιως βγαζεις το τζαμι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. September 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 οπότε το laser είναι άχρηστο στην προκειμένη... Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts