ravendim1743 Δημοσιεύτηκε September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2007 καλημερα.. πριν 2 εβδομαδες κατεβασα απο το web το active virus shield το οποιο οπως ανεφερε το site ειναι δωρεαν για ενα χρονο. σημερα ομως μου εβγαλε μηνυμα οτι πρεπει να κανω update για να ενημερωθει.. μολις παω να κανω update μου λεει update is not required!! και αμεσως μετα μου βγαζει μηνυμα πως δεν ειναι ενημερωμενο:mad: τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Aπ' οτι έχω μαθει έχει σταματήσει η συνεργασία(AOL-Kasperksy) και το antivirus αυτό εχει βγει off... Θα σου προτινα μερικα απο τα καλυτερα antivirus(κατά την άποψη μου) που δεν θα συναντήσεις τέτοια προβλήματα : 1)Avast 2)Avg 3)Antivir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Ακριβώς. Η νέα δωρεάν εφαρμογή του οργανισμού θα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας AOL - McAfee. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά: http://safety.aol.com/isc/BasicSecurity/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts