SagoniasSlutRose Δημοσιεύτηκε September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2007 Πηρα χτες το εν λογω ποντικι και εχω ενα προβληματακι... Με το προηγουμενο ποντικι που ειχα,ενα απλο MS, οταν ηθελα να ανοιξω ενα link σε new Tab πατουσα το ροδακι μεσα. Με το νεο ποντικι δεν γινεται..εχει επιλογη να ρυθμισεις τι να κανει αλλα δεν ξερω τη συντομευση. Με Ctr+T ανοιγει απλα ενα new Tab και οχι το συγκεκριμενο λινκ σε new Tab... Καμια βοηθεια;;:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Με ctrl και click γίνεται αυτό που θες εναλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Nαι το βρηκα κι αυτο...σ ευχαριστω πολυ παντως φιλε μου!! Καμια αλλη ιδεα να το κανω με το ροδακι;;Να μου πει καποιος τη συντομευση δλδ να τη ρυθμισω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Πήγαινε στο control panel->mouse και ρύθμισε το κλικ της ροδέλας να κάνει κλικ με τη ροδέλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Πήγαινε στο control panel->mouse και ρύθμισε το κλικ της ροδέλας να κάνει κλικ με τη ροδέλα. Έτσι το είχα ρυθμίσει και εγώ. Δεν με βολεύει καθόλου πάντως! Το κουμπί το βρίσκω πολύ "σκληρό" στο πάτημα, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να τα ανοίγω με ctrl και click... Είχα συνηθίσει με ένα απλό ποντίκι MS, στο οποίο η ροδέλα ήταν πολύ πιο "μαλακή" στο πάτημα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Και το δικό μου το ασύρματο MS έτσι ήταν αρχικά, αλλά μετά από λίγο καιρό έστρωσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts