panos23 Δημοσιεύτηκε September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2007 Γεια σας παιδια Συντομα θα ξεκινησω μια καινουρια δουλεια σε επιχειρηση,στο τμημα μηχανογραφησης,το οποιο κατα 90% ασχολειτε με βασεις δεδομενων κ sql. Μιας κ οι γνωσεις μου ειναι σε βασικο επιπεδο απο την περιοδο που ημουν φοιτητης στο TEI,τι δρομο θα μου προτεινατε για να φτασω γρηγορα σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο?? Θα μπορουσατε να μου προτεινατε βιβλιογραφια (κατα προτιμηση ελληνικη),καποια internet helps κ faqs καθως κ τα καταλληλα προγραμματα για να ξεκινησω?? Ευχαριστω Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Microsoft SQL Server 2005 – Learning Portal Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Σου έχω ανεβάσει εδώ μερικά e-book για να διαβάσεις. Καλό διάβασμα και καλή αρχή στην καινούρια σου δουλειά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Καλη αρχη καταρχην. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. September 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Χιλια ευχαριστω παιδια για την βοηθεια. Εχω ξεκινησει ηδη το διαβασμα.Ισως επανελθω με αποριες... Κ παλι ευχαριστω Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts