Athanasios Δημοσιεύτηκε September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2007 to pc ου δεν ειναι τελευταιας τεχνολογιασ αλλα πιστευω με καλυπτει ακομη λιγο μεχρι να παρω αλλο ειναι το εξης amd sempron 3000+ me 1,5 gb ram, και εχω μεσα 4 σκληρουσ 250gb ο καθενας. θελω να κανω φορματ τον c που ειναι και αυτος 250. τοσο καιρο τον ειχα χωρις να βαλω partition ston c μηπως ομως θα ειναι καλυτερα να κανω ενα partion στον c?που θα ειναι τα xp? αν ναι γιατι και ποσα gb να αγησω? ευχαριστω. α και σε περιπτωση που πρεπει να κανψ partition με ποιον τροπο να το κανω? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 to pc ου δεν ειναι τελευταιας τεχνολογιασ αλλα πιστευω με καλυπτει ακομη λιγο μεχρι να παρω αλλο ειναι το εξης amd sempron 3000+ me 1,5 gb ram, και εχω μεσα 4 σκληρουσ 250gb ο καθενας. θελω να κανω φορματ τον c που ειναι και αυτος 250. τοσο καιρο τον ειχα χωρις να βαλω partition ston c μηπως ομως θα ειναι καλυτερα να κανω ενα partion στον c?που θα ειναι τα xp? αν ναι γιατι και ποσα gb να αγησω? ευχαριστω. α και σε περιπτωση που πρεπει να κανψ partition με ποιον τροπο να το κανω? Φιλε μου το να κάνεις partition το C είναι μια πολύ καλή ιδέα!Γιατί εαν υπάρξη κάποιο πρόβλημα θα κάνεις format μόνο το C.Το μέγεθος απο το partition κανόνισε το αναλογά με τα προγράμματα που χρησιμοποιείς.Θα σου πρότινα να κάνεις ενα partition C(λειτουργικό) και ενα D(Data με αρχεία).Με το partition magic θα κάνεις εύκολα τη δουλειά σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts