zaxos2145 Δημοσιεύτηκε September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2007 εχω ενα πολυμηχανημα hp officejet 5610 και μου εμφανισε ενα προβλημα και δεν ξερω τη σημενει...:wacko: οταν παταω το κουμπι για να κανει σαρωση μου βγαζει στην οθονη του εκτυπωτη το μηνυμα <<χωρις επιλ. σαρ. ανατρεξτε στην τεκμηριωση της συσκευής για αντιμετωπιση του προβλήματος>> τη ειναι η τεκμηριωση της συσκευης και πωσ γινετε??????:worry: αν κανω σαρωση μεσω του προγραμματοσ του υπολογιστη κανει σαρωση κανονικα.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Τεκμηρίωση εννοεί τα εγχειρίδια και όλα γενικά τα χαρτιά που πήρες πακέτο με το μηχάνημα. Ανέτρεξε λοιπόν στα εγχειρίδια της συσκευής, που αν δεν εχεις κρατήσει λογικά θα μπορείς να κατεβάσεις και απο το site http://www.hp.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Μου φαινέται οτι δεν έχεις επιλέξει απο τα settings της συσκευής τι θα κάνει το pc όταν πατάς αυτό το κουμπί. Πάντως αν όλα είναι σωστά, αντιμετώπιζα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Πάνε στο http://www.hp.com, στο download section, και κατέβασε καινούργια drivers για το μηχάνημα, καθώς και καινούργια utilities. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. September 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 κατεβασα καινουργιους drivers εκανα update το λογισμικο, απεγκατεστησα και τον εγκατεστησα ξανα απο την αρχη και παλι τιποτα, οταν τον συνδεω στο laptop λειτουργει κανονικα στον desktop οχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOUZOURAKIS KONSTANTIN Δημ. June 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2022 On 5/9/2007 at 2:10 ΠΜ, zaxos2145 said: εχω ενα πολυμηχανημα hp officejet 5610 και μου εμφανισε ενα προβλημα και δεν ξερω τη σημενει...:wacko: οταν παταω το κουμπι για να κανει σαρωση μου βγαζει στην οθονη του εκτυπωτη το μηνυμα <<χωρις επιλ. σαρ. ανατρεξτε στην τεκμηριωση της συσκευής για αντιμετωπιση του προβλήματος>> τη ειναι η τεκμηριωση της συσκευης και πωσ γινετε??????:worry: αν κανω σαρωση μεσω του προγραμματοσ του υπολογιστη κανει σαρωση κανονικα.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOUZOURAKIS KONSTANTIN Δημ. June 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2022 5 minutes ago, MOUZOURAKIS KONSTANTIN said: εχω ενα πολυμηχανημα hp officejet 5610 και μου εμφανισε ενα προβλημα και δεν ξερω τη σημενει...:wacko: οταν παταω το κουμπι για να κανει σαρωση μου βγαζει στην οθονη του εκτυπωτη το μηνυμα <<χωρις επιλ. σαρ. ανατρεξτε στην τεκμηριωση της συσκευής για αντιμετωπιση του προβλήματος>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 Συνήθως είναι πρόβλημα των drivers. Κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι από την αρχή και πρόσεξε ποιον εκτυπωτή / σαρωτή έχεις σαν προεπιλογή. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts