Jump to content

Πρόβλημα στο internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο συγκεκριμένο θέμα;

Παλιά χρησιμοποιούσα από το σπίτι μου (isdn)τη σύνδεση που μου παρέχει το ΕΜΠ (μας δίνεται κωδικός και password) και έμπαινα internet. Μετά πήρα ADSL και απέκτησα άλλο παροχέα (το ΕΜΠ δεν παρέχει σύνδεση ADSL) αλλά κατά καιρούς τσεκάρω και την παλιά μου σύνδεση (αφού κλείσω το ADSL) και όλα ΟΚ.

Θέλησα προχθές να κάνω σύνδεση από το πατρικό μου (σύνδεση isdn)ώστε να μπαίνω και όταν είμαι εκεί internet και παρατήρησα το εξής παράδοξο:

Χρησιμοποίησα τους κωδικούς του ΕΜΠ για νέα σύνδεση, μου έδειχνε ότι συνδέεται αλλά δεν έβρισκε καμία διεύθυνση παρά μόνο μπορούσε να μπει στην κεντρική ιστοσελίδα του ΕΜΠ. Τίποτε άλλο. Ούτε και στα links που δίνονται εκεί. Επειδή εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα βέβαια να απενεργοποιήσω το δικό μου ADSL και να κάνω σύνδεση με τους δικούς μου κωδικούς, ζήτησα τηλεφωνικώς από ένα φίλο να μου πει τους δικούς του (όχι σύνδεση ΕΜΠ) και μπήκα κανονικά και σέρφαρα. Αυτό βέβαια δεν είναι λύση γιατί έτσι εμποδίζω εκείνον να μπει.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να επικοινωνήσω με άλλους φοιτητές, μήπως και κάποιος άλλος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω τι μπορεί να φταίει; Εχει κανείς την παραμικρή ιδέα;

Μάλλον δεν πρόκειται για αυτό. Οταν συνδέομαι από το σπίτι δεν έχω δηλωμένα DNS. Οσον αφορά από το πατρικό, έχω δοκιμάσει ζευγάρι του Otenet και του Forthnet όπως μου πρότεινε συμφοιτητής, αλλά δεν είχα αποτέλεσμα.

βοηθησε μας το "δεν μπαινει σε αλλες σελιδες ή links" τι σημαινει;;

σου εβγαλε καποιο error ή ο φυλλομετρητης εβγαλε κατι απο τα γνωστα this page cannot be displayed;;

'70s

Yπάρχει το ενδεχόμενο να έχει δηλωθεί συγκεκριμένο νούμερο στο ΕΜΠ για την υπηρεσία dialup και οποιαδήποτε σύνδεση από άλλο σταθερό νούμερο να εμφανίζει αυτά τα αποτελέσματα.

koita mipos exeis faei kanena trojan.ego efaga ena trojan xthes kai den empene pouthena para mono stin arxiki k me kathisterisi.mpes sto task manager kai psakse gia to winsys32.exe.an to exeis steile min na sou po pos bgainei

• 2 weeks later...

οποιος μπορει ας βοηθησει στο εξης προβλημα!

εχω κανει συνδεσει dsl με vodafone 768.

ολα καλα εδω και 5 ημερες.

σημερα ομως σερνεται!

μετα απο ενα speed test που εκανα,μου εβγαλε Pin 9999.

γιατι αυτο?

μπορει να διορθωθει?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg