papajohn Δημοσιεύτηκε September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2007 Καλησπερά, Όπως μπορείτε να δείτε, διαθέτω ένα P4350 το οποίο πρόσφατα αναβαθμισα σε WM6. Απο την αναβάθμιση αυτή και μετά αντιμετωπίσω έντονο πρόβλημα διαθλεσιμης μνήμης, τόσο RAM όσο και της ενσωματωμένης. Το no1 Πρόβλημα μου αυτή τη στιμη είναι η εσνωμετωμένη μνήμη που έχει πέσει κάτω απο 2MB. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Στο τηλέφωνο είναι εγκατεστημένα ελάχιστα πράγματα (τα πάντα στη κάρτα). Η cache του IE είναι καθαρή. Προκειμένου να αποφύγω το hard reset, βρήκα μια πηγή του κακού: το PIM.vol. ΤΟ αρχείο αυτό είναι 6MB και περιέχει το σύνολο των επαφών/ημερολογίου. Είναι τόσο μεγάλο διότι έχω περάσει στο Outlook το σύνολο των εορτών μέχρι το ...201χ και το ηλίθιο activesync δεν έχει επιλογή να συγχρονίζεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο στο μέλλον. Απορίες: 1. Τι μέγεθος έχει σε εσάς το pim.vol (στο root της συσκευής) 2. Υπάρχει τρόπος να σβήσω είτε απο το outlook είτε απο τη συσκευή ΜΑΖΙΚΑ όλα τα ραντεβού απο μια ημερομηνία και μετά? Δεν έχω βρει τίποτα... 3. Υπάρχει τρόπος να συγχρονίζω μέχρι μαι ημερομηνία στο μέλλον και όχι για οτιδήποτε στο μέλλον?? Ευχαριστω για τη βοήθεια παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Eμενα παντως ειναι 500kb.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Eμενα παντως ειναι 500kb.... Εμενα 230 kb Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Ωραία, με πείσατε! :) Τώρα βρείτε μου τρόπο να το επαναφέρω χωρίς να κάνω format! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Λοιπόν, βρήκα τη λύση. Στο Outlook κάνεις προβολή ημορολογίου ανα κατηγορία. Σε αυτή τη προβολή σου πετάει όλα τα ραντεβού το ένα κάτω απο το άλλο και εκεί (και μόνο εκεί) σε αφήνει να επιλέξεις πολλά ραντεβού και να τα σβήσεις μαζικά! Τελικά το αρχείο έγινε απο 6mb 2,2mb και η ελεύθερη μνήμη έστρωσε πλέον στα 6MB. Μια χρησιμότατη ανάσα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts