tsioy Δημοσιεύτηκε August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2007 Από σήμερα, όταν ανοίγω ένα αρχείο Word παίρνω το μήνυμα της εικόνας. Έκανα reinstall και επαναφορά συστήματος αλλά το πρόβλημα παραμένει... Δεν μου ανοίγει τα αρχεία αλλά μόνο όταν το Word μπει σε safe mode. Ξέρετε τι παίζει; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Από σήμερα, όταν ανοίγω ένα αρχείο Word παίρνω το μήνυμα της εικόνας. Έκανα reinstall και επαναφορά συστήματος αλλά το πρόβλημα παραμένει... Δεν μου ανοίγει τα αρχεία αλλά μόνο όταν το Word μπει σε safe mode. Ξέρετε τι παίζει; Δοκίμασε μ' αυτό. Κατέβασε το demo: http://www.officerecovery.com/word/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 έβαλες μήπως κάποια σουϊτα bluetooth ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που έχει office add-ons? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Από σήμερα, όταν ανοίγω ένα αρχείο Word παίρνω το μήνυμα της εικόνας. Έκανα reinstall και επαναφορά συστήματος αλλά το πρόβλημα παραμένει... Δεν μου ανοίγει τα αρχεία αλλά μόνο όταν το Word μπει σε safe mode. Ξέρετε τι παίζει; Το πιθανότερο είναι το πρόβλημα να δημιουργείται από κάποιο πρόσθετο τρίτου κατασκευαστή. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις πατώντας στο μενού "Εργαλεία" την επιλογή "Πρότυπα και πρόσθετα". Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. August 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Τελικά, επειδή είχα να παραδώσω μία εργασία, πέρασα τα Office 2003 και δουλεύουν κανονικά... (το πρόβλημα ήταν με τα xp) Thanx πάντως!! Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts