ploutwnios Δημοσιεύτηκε August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2007 Έχω την Electron Visa της Alpha Bank και την έχω ήδη χρησιμοποιήσει για αγορές μέσω Amazon. Μου τη δέχτηκε και το PayPal. Το θέμα είναι ότι για να γίνει το verification της, απαιτείται ο τετραψήφιος Expanded Use Number, ο οποίος θα φαίνεται όταν θα μου τη χρεώσουν κατά 1,5 Euro. Πέρασαν πάνω από 8 μέρες (θεωρητικά χρειάζονται 3-4 ημέρες) και η χρέωση δε πραγματοποιήθηκε. Επομένως παραμένει unverιfied η κάρτα μου. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής δύο: 1)Μήπως γνωρίζετε ποιό μπορεί να είναι το κόλλημα και δε χρεώθηκε ακόμα; 2)Μπορώ να κάνω αγορές μέσω PayPal, ενώ η κάρτα μου είναι unverified; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Υπαρχει σχετικο θεμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ploutwnios Δημ. August 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη που δημιούργησα νέο θέμα ενώ υπάρχει ήδη σχετικό topic... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts