aristotelhs2060 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 εχει βγει και αυτο, δεν το δοκιμασα :) xxxxxxxxxxxxxxxxxx αυτο πρεπει να αλλαζει logo αλλα απο οτι βλεπω στελνει μηνυματα για να το κανει οποτε πιθανον να χρεωνει!εκτος απο αυτο μαλλον θελει και διαφορα στοιχεια δικτυου και τετοια που βαριεμαι να ψαχνω.οποτε προτιμω το τζαμπε :) Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή για να αλλάξω το όνομα του δικτύου που εμφανίζεται στη οθόνη σε κατάσταση αναμονής από TIM GR σε WIND GR; Εαν διαβασεις απο το ποστ 5015 μεχρη το 5034 λογικα θα βγαλεις ακρη για οτι οποιο προβλημα σου παρουσιαστη εδω ειμαστε :) εχει βγει και αυτο, δεν το δοκιμασα :) xxxxxxxxxxxxxxxxx Nικο σημερα δεν ασχολουμε αλλο με τα logo αν το δοκιμασεις περιμενω εντυποσεις :) Για σας τους τυχερούς που το καταφέρατε, δοκιμάστε και με αυτό το logo -αν έχετε Vodafone- μήπως και το ξαναπροσπαθήσω σε περίπτωση που είναι κατάλληλο... Το δοκιμασα εγω αλλα δεν φαινετε καθολου καλα, διαβασε το 5028 και το 5025 ποστ κ θα βγαλεις ακρη θα πρεπει να σβησεις το αρχειο που ειναι μεσα στο φακελο SD:\Private\Mail\1000484b\00001001_S\a\0010000a_F\.... και μετα να ξανακανεις την διαδικασια απο την αρχη :) Φοτο το logo σου: http://img240.imageshack.us/img240/2479/logohu4.th.gif δε σβηνει.εγω αν θελω να επαωαφερω το αρχικο logo απλα εχω φτιαξει ενα ιδιο με το αρχικο δηλαδη ενα που λεει vodafone GR οποτε το αλλαζω με αυτο. Aνεβασε το μου μολης μπορεσεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 αυτο πρεπει να αλλαζει logo αλλα απο οτι βλεπω στελνει μηνυματα για να το κανει οποτε πιθανον να χρεωνει!εκτος απο αυτο μαλλον θελει και διαφορα στοιχεια δικτυου και τετοια που βαριεμαι να ψαχνω.οποτε προτιμω το τζαμπε :) πρεπει να ειναι ουτοπικα μηνυματα που τα βαζει στα εισερχομενα για να κανεις αποθηκευση..φανταζομαι. gianpithio :p :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Δεν είναι η απόλυτη λύση ακόμα αλλά εμένα με ικανοποιεί...Τόσο καιρό που περιμένουμε την version εκείνη του FExplorer που θα μας επιτρέψει να επιλέγουμε οποιαδήποτε κατάλληλη, ακόμα και έγχρωμη εικόνα, και να την βάζουμε ως operator logo όπως τον παλιό καιρό του Symbian, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει οτι τα υπερσύγχρονα Symbian9 κινητά μας, δέχονται ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ over the air operator logos όπως τον παλιό καλό καιρό που τα κατεβάζαμε από το site των εταιριών κινητής ή άλλα ανεξάρτητα που είχαν ξεφυτρώσει την εποχή της logomania...:) Αυτό έκανα κι εγώ και είχα ένα σαφώς ωραιότερο αποτέλεσμα απο το Vodafone GR, μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί άκρη -αν γίνει ποτέ- με τους περιορισμούς ασφαλείας του Symbian Παραθέτω και το σχετικό screenshot και όσοι πιστοί προσέλθετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Για εσας που σας βγαζει ακομα ΤΙΜ GR και θελετε να λεει WIND GR δοκιμαστε αυτο που εφτιαξα εγω.δεν ξερω πως ειναι το ''αυθεντικο'' αλλα ισως αυτο να σας κανει Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 ιδου και το Logo που ειναι default στο n95 μου gianpithio η τουλαχιστον μοιαζει με αυτο γιατι το εφτιαξα εγω Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 gianpithio θελω να σε ρωτησω και για το αν μπορεις να φτιαξεις μια εφαρμογη που θελω σε python που το ξερεις καλα απο οτι εχω καταλαβει.μπορεις? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 gianpithio θελω να σε ρωτησω και για το αν μπορεις να φτιαξεις μια εφαρμογη που θελω σε python που το ξερεις καλα απο οτι εχω καταλαβει.μπορεις? Σε αυτα ειναι ειδικος ο Porfyras αλλα μαλλον τωρα ειναι εκτος βασης! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Πως μπορω να φτιαξω bmp αρχεια που να ειναι γυρο γυρο χωρης χρωμα κ μεσα να εχουν ασπρα γραμματα? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 εχει βγει και αυτο, δεν το δοκιμασα :) xxxxxxxxxxxxxxxx Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, με πολύ ευκολότερο τρόπο! Δοκιμάστε το! :) Απορίες στο σχετικό 8σέλιδο thread, ιδού τι έφτιαξα με το Paint των Windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, με πολύ ευκολότερο τρόπο! Δοκιμάστε το! :) Απορίες στο σχετικό 8σέλιδο thread, ιδού τι έφτιαξα με το Paint των Windows Με αυτό χρεωνόμαστε 5 sms?? Πόσο πάει το sms? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 δε νομιζω να χρεωνονται γιατι πρεπει να ειναι εικονικα!αμα χρεωνονται τη κατσαμε γιατι τελευταια το χρησιμοποιω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Ενώ όλοι μίλαγαν για 5 sms στο thread, εγώ όσες φορές το δοκίμασα, η δουλειά έγινε σωστά με μόνο ένα..! :) Όσο για την χρέωση, η δική μου εντύπωση είναι οτι ισχύει κανονικά, δεδομένου οτι στην αρχική σελίδα της εφαρμογής βάζεις όλα τα στοιχεία του provider, απλά αντί το sms να πάει αλλού, έρχεται σε σένα με την ίδια φυσικά χρέωση...Αλλά, οκ, δεν αλλάζουμε το logo και 3 φορές την ημέρα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Ενώ όλοι μίλαγαν για 5 sms στο thread, εγώ όσες φορές το δοκίμασα, η δουλειά έγινε σωστά με μόνο ένα..! :) Όσο για την χρέωση, η δική μου εντύπωση είναι οτι ισχύει κανονικά, δεδομένου οτι στην αρχική σελίδα της εφαρμογής βάζεις όλα τα στοιχεία του provider, απλά αντί το sms να πάει αλλού, έρχεται σε σένα με την ίδια φυσικά χρέωση...Αλλά, οκ, δεν αλλάζουμε το logo και 3 φορές την ημέρα...:lol: Παιδιά και σε μένα 1 έστειλε.Και έχει χρέωση κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 εχει χρεωση?ευτυχως που το χρησιμοποιησα δυο φορες μονο και εχω λιγα μυνηματα δωρεαν το μηνα.στον επομενο τονο εχει απεγκατασταθει. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Καταφερε κανεις να κανει logo με ασπρα γραμματα? μπορει να πει πως γεινετε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Υπαρχει καπια σελιδα που να μπορουμε να κατεβασουμε δωρεαν logo για τα κινητα μας? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Υπαρχει καπια σελιδα που να μπορουμε να κατεβασουμε δωρεαν logo για τα κινητα μας? :) Στο cxxxxxxxxxxxx έχει πλούσια συλλογή από logo που έχουν φτιάξει διάφοροι χρήστες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Στο xxxxxxxxxxxx έχει πλούσια συλλογή από logo που έχουν φτιάξει διάφοροι χρήστες. Δεν ειχαψαξει εκει :O να σε καλα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Στο ε65 που εχω γιατι δεν φαινεται ολοκληρο το logo? μηπως θελει καποιες ρυθμισιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sord Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 κατα τύχη ειδα αυτό : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx βάλτε χρωμα στο λογκο σας.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Στο ε65 που εχω γιατι δεν φαινεται ολοκληρο το logo? μηπως θελει καποιες ρυθμισιες? Μικρυνε της διαστασεις του logo και ξαναδοκιμασε, λογικα θα ειναι ok :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Πηγαίνοντας στην διευθυνση http://nologo.sourceforge.net/jadgen.php?mcc=202 απο το wap browser του κινητού σας (σχεδον σε όλα τα Nokia) και το λογοτυπο εξαφανίζεται. Φυσικά οποτε θελουμε εμφανιζεται απο τις ρυθμίσεις του κινητού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Πηγαίνοντας στην διευθυνση http://nologo.sourceforge.net/jadgen.php?mcc=202 απο το wap browser του κινητού σας (σχεδον σε όλα τα Nokia) και το λογοτυπο εξαφανίζεται. Φυσικά οποτε θελουμε εμφανιζεται απο τις ρυθμίσεις του κινητού. ή εγκαταστηστε αυτο, λογικα θα κανει δουλεια http://www.fontastic.net/nologo/nologo.jar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oranje22 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 καλησπερα παιδια.μηπως υπαρχει καποια καινουρια εκδοση για ελλαδα τοy nokia logo γιατι ο,τι βρηκα λεει expired και το no logo δεν παιζει σε ν95 απλο.γιατι μου βγαζει sd invalid?ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts