mariel19 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 HEY φιλε μου μπασκετμπολιστα σε πετυχα!!!Πως πηγε η προπονηση?Μολις ειδα ενα πολυ ωραιο εργο στον alpha κ περασαν καπως οι ωρες...αντε να δουμε πως περνουν οι αλλες 9 κ κατι......Εγω αναγκαστικα θα παω ΘΕΣ\ΝΙΚΗ γιατι σπουδαζει κ η αδερφη μου εκει οποτε....κ εγω θα παρω τη μεταγραφη μου για εκει... Φίλη είναι... :p Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selini90 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Alitheia?Den peirazei!Akomh kalitera!Den to proseksa...sorry... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Εγω αναγκαστικα θα παω ΘΕΣ\ΝΙΚΗ γιατι σπουδαζει κ η αδερφη μου εκει οποτε....κ εγω θα παρω τη μεταγραφη μου για εκει... Αυτό μην το έχεις καθόλου σίγουρο.Η μετεγγραφή λόγω αδερφού-αδερφής που σπουδάζει υπάρχει με ποσοτικό περιορισμό.Συνεπώς δεν παίρνουν όλοι μετεγγραφή αλλά όσοι πληρούν περισσότερα κριτήρια(εισόδημα,αριθμός τέκνων κλπ).Και εγώ έχω αδερφή που σπουδάζει στο ΑΠΘ αλλά πολύ δύσκολα το βλέπω να παίρνω μετεγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 HEY φιλε μου μπασκετμπολιστα σε πετυχα!!!Πως πηγε η προπονηση?Μολις ειδα ενα πολυ ωραιο εργο στον alpha κ περασαν καπως οι ωρες...αντε να δουμε πως περνουν οι αλλες 9 κ κατι......Εγω αναγκαστικα θα παω ΘΕΣ\ΝΙΚΗ γιατι σπουδαζει κ η αδερφη μου εκει οποτε....κ εγω θα παρω τη μεταγραφη μου για εκει... μια χαρά πήγε η προπόνηση..ψόφησα και τώρα μάλλον θα πέσω εύκολα για νάνι. Και εγώ θέλω Θεσσαλονίκηηηηηηηηηη Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Κακά τα ψέματα, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις μεταγραφή στα κεντρικά και διάσημα πανεπιστήμια της χώρας.. οταν ήμουν εγώ στη σχολή θυμάμαι, στο δεύτερο (κάποιο και στο τρίτο) εξάμηνο πλάκωσαν ένα σωρό παιδιά, που δεν είχαν έρθει μέχρι τότε.. γιατί είχαν σίγουρη την μεταγραφή στο αντίστοιχο τμήμα της Παντείου κ φανταστείτε ότι πήγαιναν και παρακολουθούσαν εκεί μαθήματα κανονικά!! όταν έφαγαν άκυρο ήρθαν στο νησί και έτρεχαν να καλύψουν την ύλη να περάσουν τα μαθήματα, γιατί τότε στη σχολή τα 2 πρώτα εξάμηνα είχαν 7 υποχρεωτικά (και δύσκολα) μαθήματα, τα οποία αν δεν περνούσες με την πρώτη... μετά ήταν παλουκάκι ... ακόμα κ γι' αυτούς που παρακολουθούσαν κανονικά.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Παιδιά καλά αποτελέσματα σε όλους σας! Άντε,και μετά παίρνουμε εμείς σειρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nakis90 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Αυτό μην το έχεις καθόλου σίγουρο.Η μετεγγραφή λόγω αδερφού-αδερφής που σπουδάζει υπάρχει με ποσοτικό περιορισμό.Συνεπώς δεν παίρνουν όλοι μετεγγραφή αλλά όσοι πληρούν περισσότερα κριτήρια(εισόδημα,αριθμός τέκνων κλπ).Και εγώ έχω αδερφή που σπουδάζει στο ΑΠΘ αλλά πολύ δύσκολα το βλέπω να παίρνω μετεγγραφή. Υπάρχει τέτοιου είδους μετεγγραφή; Και μαλιστα σε οικογένειες που δεν είναι πολύτεκνες;Νόμιζα πως είχε καταργηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Δεν θέλω να μετριάσω τον ενθουσιασμό σας ή να το παίξω παντογνώστης αλλά επειδή ήμουν κ εγώ στη δικιά σας θέση πριν 2 χρόνια θα σας πώ κάτι που μου είχε πεί ο καθηγητής μου στον προγραμματισμό τέτοια εποχή περίπου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. "Το πανεπιστήμιο θα σας απογοητεύσει..." Υ.Γ. Σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη ψάρια...:lol: Άντε με το καλό και καλή επιτυχία σε όλους. Όποιος περάσει Οικονομικό ΑΠΘ εδώ είμαι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Δεν θέλω να μετριάσω τον ενθουσιασμό σας ή να το παίξω παντογνώστης αλλά επειδή ήμουν κ εγώ στη δικιά σας θέση πριν 2 χρόνια θα σας πώ κάτι που μου είχε πεί ο καθηγητής μου στον προγραμματισμό τέτοια εποχή περίπου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. "Το πανεπιστήμιο θα σας απογοητεύσει..." Υ.Γ. Σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη ψάρια...:lol: Άντε με το καλό και καλή επιτυχία σε όλους. Όποιος περάσει Οικονομικό ΑΠΘ εδώ είμαι! Βασικά και έχω ακούσει παρόμοια πράγματα από φοιτητές ακόμα και καλούς πολυτεχνίτες και απ' την αδερφή μου πως θα απομυθοποιήσω πολλά πράγματα σχετικά με το πανεπιστήμιο... Έγω πάντως σ' όλους απαντώ πως είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένος για να σκεφτώ οτιδήποτε αρνητικό για το πανεπιστήμιο, ειδικά τώρα στη φάση που βρίσκομαι... Πάντως και δίκιο να έχουν εγώ δε το μετανιώνω...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selini90 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Eimaste politeknoi gi'auto tha parw metagrafi...Opote sorry pou toses wres sas afina na grafete etsi...Twra ta eida...Kala apotelesmata! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Kai egw eimai 3teknos... Yparxei periptwsh na min parw meteggrafh gia ton Peiraia ?? Dld oloi oi 3teknoi kai oi polyteknoi pairnoun meteggrafi e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Υπάρχει τέτοιου είδους μετεγγραφή; Και μαλιστα σε οικογένειες που δεν είναι πολύτεκνες;Νόμιζα πως είχε καταργηθεί. Εννοείς για την μετεγγραφή λόγω οικονομικής δυσχέρειας ;;;; Αν εννοείς αυτό τοτε να διευκρινίσω κάτι που δεν διευκρίνισε ο ζαφος.. Αν θες να κάνεις μετεγγραφή λόγο οικονομικού προβλήματος (εννοείται πως πρέπει να δηλώσει ο γονέας ένα εισόδημα χαμηλότερο από το όριο που υπάρχει) τοτε πρέπει να μείνεις ένα χρόνο στην πόλη που πέρασες και έπειτα αν από αυτούς που θέλουν να πάρουν μετεγγραφή λόγο οικονομικού προβλήματος έχεις το μεγαλύτερο βαθμό τοτε πασ στη πόλη που έχει αντιστοιχία, δηλαδή και εδώ ένα μικρό ποσοστό παίρνουν... Σίγουρη μετεγγραφή έχουν οι τρίτε.. (να μην έχει περάσει κάποιο παιδί το 26 έτος ηλικίας του) και οι πολύτεκνοι..οι υπόλοιποι τον πούλο:) Επίσης παιδάκια, όσοι θέλετε να πάρετε μετεγγραφή να κινηθείτε άμεσα..κάπου νοέμβρη γίνονται οι διαδικασίες αν θυμάμαι καλά.άντε..6 ώρες και 50 λεπτά έμειναν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Kai logika 8a prepei prwta na pas ekei pou perases na kaneis eggrafh nomizw kai meta meteggrafi e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelio Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φθάνουν στην alfavita.gr οι βάσεις εισαγωγής για την Ιατρική Αθηνών είναι 19.306, για το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ είναι 19.090, για τη Νομική Αθηνών είναι18.978, για το Παιδαγωγικό Αθήνας είναι 18696, για το Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης είναι 18.780. Η alfavita.gr παρακολουθεί το θέμα και θα ανακοινώσει κάθε ασφαλή πληροφορία που φθάνει σε αυτήν μέχρι την πλήρη ανακοίνωση των βάσεων από το υπουργείο Παιδείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki08 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 λιγο ανεβασμενα δεν ειναι; Παράθεση two beer,or not two beer?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Kai logika 8a prepei prwta na pas ekei pou perases na kaneis eggrafh nomizw kai meta meteggrafi e? Ναι (αυτό το γράφω για να καταλάβει το σάιτ ότι έκανα μήνυμα πάνω από 10 χαρακτήρες) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 τι μου θυμίζετε... ουφ γέρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki08 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ΒΑΣΕΙΣ: Νομική Θράκης 18.243, Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Αθήνας 17.351, Οδοντιατρική Αθήνας 18.857, Λογιστικής και χρηματοοικονομικής, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας 18.474, Φιλολογία Αθήνας 17.645, Εκπαίδευσης και αγωγής στην προσχολική ηλικία 17.442 Παράθεση two beer,or not two beer?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2612 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ΒΑΣΕΙΣ: Νομική Θράκης 18.243, Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Αθήνας 17.351, Οδοντιατρική Αθήνας 18.857, Λογιστικής και χρηματοοικονομικής, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας 18.474, Φιλολογία Αθήνας 17.645, Εκπαίδευσης και αγωγής στην προσχολική ηλικία 17.442 ksereis gia politikon mixanikon ksanthis??plzzzzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki08 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 koita sto alfavita.gr tis vgazei liges liges Παράθεση two beer,or not two beer?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 δε περνάω θεσσ... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Ρε παιδιά πού ακριβώς υπάρχουν οι βάσεις στο ίντερνετ?Είδα αλφαβίτα αλλά δεν λέει κάτι.Βοηθήστε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8826a.php Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2612 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 http://www.alfavita.gr/mainmenu.php pano deksia parousiazontai ta trexonta themata, prwta exei gia tis vaseis prepei na patas refresh gia na deis an ananeonontai good luck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8826a.php Ευχαριστώ:) Οι υπόλοιπες στις 9.30 λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts