Sugz Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 και πάλι τη ζήτηση κανείς δεν την ξέρει...δηλαδή στη σχολή που θέλω εγώ παίρνουν 70 άτομα και η βάση ήταν 17132 πέρυσι. Αποκλείεται δηλαδή να είμαι το 70στό άτομο που θα πάρουν και να πέσει η βάση στο 16662? Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gant18 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 εγω εχω βγαλει 15475 και περιμενω μαθηματικο ιωαννινων..ειμαι 139 μορια κατω συμφωνα με τις περσινες βασεις..να ελπιζω?!εχω σκασει απο το αγχος τη θελω πολυ αυτη τη σχολη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 και πάλι τη ζήτηση κανείς δεν την ξέρει...δηλαδή στη σχολή που θέλω εγώ παίρνουν 70 άτομα και η βάση ήταν 17132 πέρυσι. Αποκλείεται δηλαδή να είμαι το 70στό άτομο που θα πάρουν και να πέσει η βάση στο 16662? Καλά μιλάμε στο μυαλό μου είσαι.Και εγώ το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι..Λέω εγώ στα 144 άτομα που πέρνει η σχολή γιατί να μην είμαι εγώ ο 144ος?Ότι τη μέρα που θα βγουν οι βάσεις θα δω τη βάση της σχολής που θέλω και θα λέει "Μηχανολόγων και αεροναυπηγών μηχανικών - 17527" Το ελπίζω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gant18 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 καλα αν γινει αυτο που λετε θα ειναι κορυφαιο..εκεινη τη στιγμη η χαρα δεν θα εχει τελειωμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 zafo στην ίδια κατάσταση είμαστε...αμά τα καταφέρουμε σε κερνάω και σφηνάκια :lol: γι'αυτό λέω εγώ αυτές οι προβλέψεις δεν είναι τίποτα...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!:lol::happy: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 zafo στην ίδια κατάσταση είμαστε...αμά τα καταφέρουμε σε κερνάω και σφηνάκια :lol: γι'αυτό λέω εγώ αυτές οι προβλέψεις δεν είναι τίποτα...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!:lol::happy: Καλά τις προβλέψεις ούτε και εγώ τις παίρνω στα σοβαρά.Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δε λαμβάνουν υπ'όψη αυτοί που κάνουν τις εκτιμήσεις.Για να περνάει η ώρα τις βλέπω.ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΩ :w00t::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Πωπω ρε γμτ, στις προβλέψεις λένε ότι η βάση για Διοίκηση Επιχειρήσεων Πάτρας θα πέσει από 16.571 σε 16.200... :( Έβγαλα 16.133, κρίμα να τη χάσω :( :( -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Καλά τις προβλέψεις ούτε και εγώ τις παίρνω στα σοβαρά.Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δε λαμβάνουν υπ'όψη αυτοί που κάνουν τις εκτιμήσεις.Για να περνάει η ώρα τις βλέπω.ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΩ :w00t::yahoo: ετοιμάσου για μπαρότσαρκα :lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papgal Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ειμαι οριακα ρε γμτ.:cry:Αν πιασω τη σχολη που θελω η αν την χασω, θα ειναι για λιγα μορια. Αντε να περασει το 10ημερο μηπως και δω φως. :scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Πότε είπατε ότι βγαίνουν οι βάσεις..? Γιατί έλειπα κ διακοπές;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasia_lp Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Γεια σας παιδιά , καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλους.:) Να ρωτήσω έχει βρει κανείς καμιά πρόβλεψη για την κατηγορία του 10%? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Πότε είπατε ότι βγαίνουν οι βάσεις..? Γιατί έλειπα κ διακοπές;; Nomizo 22 i 25 Augoustou. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck_rocket_queen Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Έχετε ακούσει καμία πρόβλεψη για σχολές του 1ου πεδιου? Διάβασα στα 'Νεα' ότι θα ανέβουν πάρα πολύ οι σχολές σε Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gant18 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 και οντως θα ανεβουνε παντου αυτο γραφουν..και μεταξυ μας λιγο δικαια τα θεματα της θεωρητικης φετος ηταν αρκετα ευκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
met0511 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 και οντως θα ανεβουνε παντου αυτο γραφουν..και μεταξυ μας λιγο δικαια τα θεματα της θεωρητικης φετος ηταν αρκετα ευκολα.. το θέμα ειναι ποσο θα ανεβουν...και ποσο μεγαλη θα ειναι η ανοδος....ελπιζω οχι πανω απο 600 μορια σε περιφερειακο-οχι παιδαγωγικο-... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck_rocket_queen Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Eiμαι 800 μόρια πάνω από την περσυνή βάση της σχολής που θέλω...Τα 'Νέα' προβλέπουν άνοδο πάνω από 600 μόρια αλλά δεν διευκρινίζουν που θα φτάσει η βαση....Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gant18 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 παιδια γραφει καμια εφημεριδα σημερα καμια νεοτερη προβλεψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 poia sxolh file?? lathos..filh:-) Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papgal Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 εχει δει κανεις σε καμια εφημεριδα νεοτερη εκτιμηση για τις βασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 εχει δει κανεις σε καμια εφημεριδα νεοτερη εκτιμηση για τις βασεις? Κανε λίγη υπομονή,σε 1 εβδομάδα βγαίνουν και τα αποτελέσματα,25-26 νομίζω,δευτέρα-τρίτη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Κανε λίγη υπομονή,σε 1 εβδομάδα βγαίνουν και τα αποτελέσματα,25-26 νομίζω,δευτέρα-τρίτη Eγώ άκουσα Παρασκυή 22/8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση δηλαδή... λίγο έμεινε.. απλά υπομονή... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Eγώ άκουσα Παρασκυή 22/8. Ναι κι εγώ το άκουσα αυτό,τι να πω,πάντως μέχρι 26 λένε ότι θα έχουν βρει σίγουρα Αντε με το καλό και Καλή Επιτυχία στις Κυρίες και τους κυρίους (ακαδημαϊκοί πολίτες είστε πλέον) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Ναι κι εγώ το άκουσα αυτό,τι να πω,πάντως μέχρι 26 λένε ότι θα έχουν βρει σίγουρα Αντε με το καλό και Καλή Επιτυχία στις Κυρίες και τους κυρίους (ακαδημαϊκοί πολίτες είστε πλέον) κ εγώ προς παρασκευή το βλέπω...και νομίζω συνήθως παρασκευές βγαίνουνε τα αποτελέσματα Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Άκουσα πάλι τα ίδια όπως έγιναν και με τα μόρια.... Κάποιοι γνωστοί μου έχουν μάθει μέσα από το υπουργείο σε ποια σχολή έχουν περάσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts