THEO_LEGEND Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Στα τει του 5ου λογικά δε θα πέσουν οι βάσεις? κυρίως για την επαρχία... Λογικα ναι,,λενε οτι αυξησαν τις θεσεις στην επαρχια και γι αυτο μπορει να πεσουν,,,αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε ποτε σιγουροι,,μονο θεωρητικα βασιζεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Λογικα ναι,,λενε οτι αυξησαν τις θεσεις στην επαρχια και γι αυτο μπορει να πεσουν,,,αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε ποτε σιγουροι,,μονο θεωρητικα βασιζεται 8a pesoun :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 8a pesoun :D oti peis :wacko::wacko::heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 μπορει να με κατατοπισει καποιος σχετικα με τις δυο υψηλοτερες οικονομικες σχολες στην θεσσαλονικη, δηλαδη το οικονομικο μακεδονιας και την οργανωση και διοικηση επιχειρησεων? σε τι διαφερουν, ποια αξιζει περισσοτερο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 μπορει να με κατατοπισει καποιος σχετικα με τις δυο υψηλοτερες οικονομικες σχολες στην θεσσαλονικη, δηλαδη το οικονομικο μακεδονιας και την οργανωση και διοικηση επιχειρησεων? σε τι διαφερουν, ποια αξιζει περισσοτερο κτλ. Για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για τις δύο παραπάνω σχολές θα πρότεινα να μελετήσεις το κύκλο σπουδών της κάθε σχολής. ;) Από μια γρήγορη ματιά που έχω ρίξει στα μαθήματα παρατήρησα πως το Οικονομικό έχει πολλά περισσότερα θεωρητικά μαθήματα γύρω απο οικονομικές επιστήμες κάτι που δεν σου δίνει εξειδικευμένες γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο πχ. μάρκετίνγκ, διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, επιχειρηματικότητα κλπ. Τα εργαστήρια και η ενασχόληση με τη πληροφορική είναι ελάχιστα (εισαγωγή σεη χρήση εφαρμογών γραφείου, πληροφορική κλπ.) Αντίθετα, το Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι ένα πιο εξειδικευμένο τμήμα με κύκλο σπουδών που στοχεύει στη παροχή γνώσεων γύρω από το επιχειρηματικό περιβάλλον. Έχει μαθήματα πιο εξειδικευμένα όπως Κοινωνιολογία, Ψυχολογίας, Ανθρωπίνων Πόρων, Μάρκετινγκ, Διοίκησης Επιχειρήσεων κλπ. Ακόμη, τα εργαστήρια είναι πιο εξειδικευμένα με εκμάθηση βασικών γλωσσών προγραμματισμού και Πληροφοριακών Συστημάτων. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Μακεδονίας είναι ένα πολύ καλό τμήμα με οργανωμένο και δομημένο κύκλο σπουδών! Το Οικονομικό είναι πιο θεωρητικό και θα το πρότεινα μόνο αν ήθελες να κάνεις μετά μεταπτυχιακό σε ένα πιο εξειδικευμένο αντικείμενο γύρω από τα Οικονομικά, Νομική, Θεωρία Οικονομικών Επιστημών κλπ... Ελπίζω να έδωσα τα βασικά στοιχεία της κάθε σχολής με μια γρήγορη ματιά στο κύκλο σπουδών τους. Καλή επιτυχία σε ό,τι διαλέξεις τελικά! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 ευχαριστω πολυ ρε φιλε να΄σαι καλα! συμπεραινω οτι οργανωση και διοικηση λεει πιο πολλα αλλα δεν θα βιαστω! ας βγουν τα αποτελεσματα και βλεπουμε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 ευχαριστω πολυ ρε φιλε να΄σαι καλα! συμπεραινω οτι οργανωση και διοικηση λεει πιο πολλα αλλα δεν θα βιαστω! ας βγουν τα αποτελεσματα και βλεπουμε;) Αν και με σκουλήκια Αρειανούς δεν συνομιλώ θα κάνω μια εξαίρεση... :p:lol::shifty: (Έχε χάρη που δεν το πρόσεξα νωρίτερα...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasia_lp Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργια στο forum, ωστόσο το παρακολουθώ εδώ και καιρό Υπάρχει κανείς εδώ που έίναι υποψήφιος για 10% σε στρατιωτικές σχολές? Καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Αν και με σκουλήκια Αρειανούς δεν συνομιλώ θα κάνω μια εξαίρεση... :p:lol::shifty: (Έχε χάρη που δεν το πρόσεξα νωρίτερα...) εσυ τουρκακος εισαι ε? ουτε εγω συνομιλω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Sxetika me ta 2 pio ipsilova8ma tei tou 5ou pedio logistikis kai emporias kai diafimisis (marketing) , poio nomizete oti simferei perissotero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foxhound71 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τις βάσεις των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά για το 4ο πεδίο? Λέτε να μείνουν στα ίδια επίπεδα? Απ' ότι ξέρω οι θέσεις των εισακτέων στα συγκεκριμένα ιδρύματα θα είναι οι ίδιες με πέρυσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ^μαλλον θα ανεβαινουνε λιγακι..ετσι ακουσα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τις βάσεις των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά για το 4ο πεδίο? Λέτε να μείνουν στα ίδια επίπεδα? Απ' ότι ξέρω οι θέσεις των εισακτέων στα συγκεκριμένα ιδρύματα θα είναι οι ίδιες με πέρυσι. 8a anevoun arketa kapoies .. alles 8a anevoun ligo alla 8a anevoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgis Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Επιτέλους 26/6 ξεκινάω τις εξετάσεις για την σχολή (ΣΤΥΑ).:w00t:Αντε και καλά αποτελέσματα σε όλους!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 σε λιγοτερο απο 10 ωρες δινω το πρωτο μου μαθημα πανελληνιες (μαθηματικα) για πρωτη φορα :cry: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 σε λιγοτερο απο 10 ωρες δινω το πρωτο μου μαθημα πανελληνιες (μαθηματικα) για πρωτη φορα :cry: Επαναληπτικές?Αναρωτιέμαι πόσο πιο δύσκολο θα μπορούσαν να το κάνουν.. Αλλά μην ανυσυχείς στο ίδιο επίπεδο θα είναι μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Τα θέματα ήταν ευκολάκια εκτός απο το 3ο που ήθελε λίγο παραπάνω σκέψη.Δυσκόλεψε αρκετούς και κάποια μέσα στην τάξη ζητούσε διευκρίνηση επειδή έλεγε οτι δεν υπάρχει στο βιβλίο ενώ υπήρχε.Τέλος πάντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Τα θέματα ήταν ευκολάκια εκτός απο το 3ο που ήθελε λίγο παραπάνω σκέψη.Δυσκόλεψε αρκετούς και κάποια μέσα στην τάξη ζητούσε διευκρίνηση επειδή έλεγε οτι δεν υπάρχει στο βιβλίο ενώ υπήρχε.Τέλος πάντων Καλά,θα'θελες να ήταν εύκολα.Ας έδινες φέτος πρώτη φορά και θα σου'λεγα αν τα βλεπες εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Εμένα εύκολα μου φάνηκαν τώρα δεν ξέρω για σένα.Και την πρώτη φορά που έδωσα πανελλήνιες έγραψα 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdim Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Προφανώς μιλάς για τα θέματα των τεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Tι βλεπετε να βαζουν αυριο στην εκθεση...Δημοκρατια; Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Εμένα εύκολα μου φάνηκαν τώρα δεν ξέρω για σένα.Και την πρώτη φορά που έδωσα πανελλήνιες έγραψα 20 Εγώ μιλάω για τα θέματα των ημερήσιων ενιαίων λυκείων.Δε ξέρω τι γίνεται στα τεε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Μα ο φίλος μιλούσε για πανελλήνιες τεε Μακάρι να βάλουν αύριο Δημοκρατία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Μα ο φίλος μιλούσε για πανελλήνιες τεε Μακάρι να βάλουν αύριο Δημοκρατία Ε συγγνώμη αλλά εγώ δε το κατάλαβα.Νόμιζα ότι μιλούσε για των εμερήσιων-ενιαίων:O Νόμιζα ότι ήταν για τις επαναληπτικές.Πότε είναι αυτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Μα ο φίλος μιλούσε για πανελλήνιες τεε Μακάρι να βάλουν αύριο Δημοκρατία Πολυ ακουγεται για Δημοκρατια αλλα μπορει να κανουν καμια εκπληξη με τα Ναρκωτικα εξαιτιας του Σεργιανοπουλου...εγω μονο τη Διατροφη Του Πλανητη δεν εχω διαβασει...θα προσευχομαι μη πεσει αυριο,γιατι τωρα που θα ξεκινησω επαναληψη δεν προλαβαινω να τα μαθω... Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts