Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγώ για τα δικά μου στάνταρ πήγα χάλια στις πανελλήνιες.Σήμερα έχασα 12 μονάδες από τη θεωρία.Βία βία 17000 μόρια να έχω βγάλει.Μάλλον για μαθηματικό το κόβω σαν δεύτερη επιλογή γιατί εκεί που ήθελα δε περνάω με τίποτα.Από την άλλη χαίρομαι γιατί για μένα όλα τελείωσαν σήμερα.Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν ΑΟΘ:)

Μαθηματικό ΑΠΘ?

Άστο καλύτερα :p.Θα βασανίζεσαι αιωνίως :p

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαθηματικό ΑΠΘ?

Άστο καλύτερα :p.Θα βασανίζεσαι αιωνίως :p

Είσαι στο μαθηματικό ΑΠΘ?Αν δε σου κάνει κόπο να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για τη σχολή.Μ'αρέσουν πολύ τα μαθηματικά και θα ήθελα να ασχοληθώ αλλά με τίποτα ως καθηγητής.Είναι αρκετά δύσκολη?

Eμαι λιγο δυσλεκτικος πειραζει????????????????????????????:mad:

μη μιλας ετσι..:worry:

Οχι φιλε μου δεν πειραζει,,απλα επειδη ειμαστε σε φορουμ και δεν μπορουμε να γνωριζουμε τον αλλον τον κρινουμε απο τα γραφομενα του,,,

Και οπως τα εγραψες τα θεωρησα απαραδεκτα για μαθητη Γ' λυκειου..

αλλα αν εχεις δυσλεξια ΟΚ..καταλαβαινω.:)

Δεν ηξερα..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Είσαι στο μαθηματικό ΑΠΘ?Αν δε σου κάνει κόπο να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για τη σχολή.Μ'αρέσουν πολύ τα μαθηματικά και θα ήθελα να ασχοληθώ αλλά με τίποτα ως καθηγητής.Είναι αρκετά δύσκολη?

Μαθηματικο στο ΕΜΠ εχω φιλο και μπορω να σου πω οτι εχει φτυσει αιμα απο το διαβασμα...πολυ απαιτητικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Αυτή και των Ιωαννίνων είναι η πιο δύσκολη σχολή στα Μαθηματικά.

Υπάρχουν κάποιοι αρκετά καλοί καθηγητές,ορεξάτοι,αλλά απαιτητικοί που αν διαβάζεις συχνά και με πρόγραμμα θα τα πας καλά αλλά και μερικοί που είναι στην κοσμάρα τους και δεν γίνεται μάθημα :p

Γενικά πρέπει να πηγαίνεις σε όσες περισσότερες παρακολουθήσεις γίνεται για να περνάς μαθήματα στις εξεταστικές.

Και να ξέρεις ότι τα μαθηματικά που έκανες στο λύκειο δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που θα κάνεις στο πανεπιστήμιο. :X

EDIT:ΤΗΕΟ_LEGEND: Μαθηματικό Αθήνας ή σχολή εφαρμοσμένων μαθηματικών- φυσικών?

Μαθηματικό στο ΕΜΠ? Μήπως εννοείς την ΣΕΜΦΕ?

zafos90 και τι θέλεις να γίνεις δηλαδή αν όχι καθηγητής? Αν θέλεις να ασχοληθείς με ερευνα στα μαθηματικά πρέπει να είσαι διάνυα. Ψαξτω καλά ρε φίλε γιατί σε βλέπω πολύ βιαστικό.

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

zafos90 και τι θέλεις να γίνεις δηλαδή αν όχι καθηγητής? Αν θέλεις να ασχοληθείς με ερευνα στα μαθηματικά πρέπει να είσαι διάνυα. Ψαξτω καλά ρε φίλε γιατί σε βλέπω πολύ βιαστικό.

Ρε συ από σήμερα που τέλειωσα θα αρχίσω το ψάξιμο για σχολές και τμήματα για όσα αντικείμενα μ'αρέσουν.Μετά τα αεροπλάνα μ'αρέσουν τα μαθηματικά,ο προγραμματισμός και οι τηλεπικοινωνίες.Ίσως τα συνδυάσω και στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο πολυτεχνείο στη κοζάνη ίσως και να τα παρατήσω όλα και να φύγω αγγλία να σπουδάσω μηχανικός αεροσκαφών.Ακόμα είναι πολύ νωρίς.Έχουμε δρόμο μπροστά μας.Εννοείται πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση θα συζητήσω με τους γονείς μου.Εδώ μιλάμε για το μέλλον μας όχι κάτι ασήμαντο:rolleyes:

ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜ. & ΦΥΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ

πριν 4-5 χρονια περασε

Στις αρχες τα μαθηματα που υπαρχουν στο μαθηματικο υπαρχουν και σε αυτη τη σχολη, φυσικα ειναι ποιο δυσκολη αυτη η σχολη (ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜ. & ΦΥΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ) απο το ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ Αθηνας ή Θεσ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ρε συ από σήμερα που τέλειωσα θα αρχίσω το ψάξιμο για σχολές και τμήματα για όσα αντικείμενα μ'αρέσουν.Μετά τα αεροπλάνα μ'αρέσουν τα μαθηματικά,ο προγραμματισμός και οι τηλεπικοινωνίες.Ίσως τα συνδυάσω και στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο πολυτεχνείο στη κοζάνη ίσως και να τα παρατήσω όλα και να φύγω αγγλία να σπουδάσω μηχανικός αεροσκαφών.Ακόμα είναι πολύ νωρίς.Έχουμε δρόμο μπροστά μας.Εννοείται πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση θα συζητήσω με τους γονείς μου.Εδώ μιλάμε για το μέλλον μας όχι κάτι ασήμαντο:rolleyes:

Ακριβως, πρεπει να ψαξεις πολυ καλα αυτο που σε ενδιαφερει και να σκεφτεις και το μελλον σου... τωρα ανοιγει ενα νεο κεφαλαιο στη ζωη σου.:p

Επισης καλο θα ηταν να βρεις κατι που να συνδιαζει και αμεση επαγγελματικη αποκατασταση μιας και ειναι δυσκολες οι εποχες...

ΚΑΛΕΣ επιλογες λοιπον!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Γεια σας παιδια.......Θα ηθελα να ρωτησω γα την πληροφορικη για το 2ο θεμα το β.Ηθελε να κανουμε και πινακακι?αμα ειναι να παω να πεσω απο κανεναν γκρεμο...:knife:

Γεια σας παιδια.......Θα ηθελα να ρωτησω γα την πληροφορικη για το 2ο θεμα το β.Ηθελε να κανουμε και πινακακι?αμα ειναι να παω να πεσω απο κανεναν γκρεμο...:knife:

Αν θυμαμαι καλα ηταν να βρεις την τιμη pow κατα την εκτελεση;;

Οχι δεν ηταν απαραιτητο το πινακακι,,εγω χρησιμοποιησα εναν τροπο εσωτερικο-οθονη τον λεω...γραφεις στο ενα τι γινεται μεσα στο προγραμμα και στη δεξια πλευρα (οθονη) το αποτελεσμα...

Απλα αυτους δεν τους ενδιαφερει το πινακακι,,,μονο να γραψεις σωστα τι θα γραφει το προγραμμα...ειτε το εκανες με πινακα ειτε ενα κατεβατο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜ. & ΦΥΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ

πριν 4-5 χρονια περασε

Στις αρχες τα μαθηματα που υπαρχουν στο μαθηματικο υπαρχουν και σε αυτη τη σχολη, φυσικα ειναι ποιο δυσκολη αυτη η σχολη (ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜ. & ΦΥΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ) απο το ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ Αθηνας ή Θεσ..

Είμαι κι εγώ σε αυτή την σχολή (Σεμφε για συντομία). Όντως είναι πάρα πολύ δύσκολη και στα δυο πρώτα έτη μαθαίνουμε μαθηματικά, φυσική, μηχανική, και προγραμματισμό(μαθήματα κορμού). Μετά επιλέγουμε κατεύθυνση. Υπάρχει κατεύθυνση Μαθηματικού Εφαρμογών όπου κάνεις μόνο μαθηματικά και πληροφορική και κατεύθυνση Φυσικού Εφαρμογών όπου κάνεις μαθήματα φυσικής και μηχανικής.

Α, και μην ξεχάσω να πω ότι μπήκαμε στο ασεπ.Επόμενο βήμα το τεε...

Όποιος θέλει πληροφορίες για την σεμφε ας μου στείλει πμ.

Ναι αυτο ηταν.Εγω ξεχασα να βαλω το 8.Μιλαμε για μεγαλη ηλιθιοτητα........ουφ..Δεν μπορω αλλο................:(:cry::(:cry:

Είμαι κι εγώ σε αυτή την σχολή (Σεμφε για συντομία). Όντως είναι πάρα πολύ δύσκολη και στα δυο πρώτα έτη μαθαίνουμε μαθηματικά, φυσική, μηχανική, και προγραμματισμό(μαθήματα κορμού). Μετά επιλέγουμε κατεύθυνση. Υπάρχει κατεύθυνση Μαθηματικού Εφαρμογών όπου κάνεις μόνο μαθηματικά και πληροφορική και κατεύθυνση Φυσικού Εφαρμογών όπου κάνεις μαθήματα φυσικής και μηχανικής.

Α, και μην ξεχάσω να πω ότι μπήκαμε στο ασεπ.Επόμενο βήμα το τεε...

Όποιος θέλει πληροφορίες για την σεμφε ας μου στείλει πμ.

Αυτή τη στιγμή τί ακριβώς επαγγελματικά δικαιώματα έχετε?

Βασικα εχουμε τα ιδια επ. δικαιωματα με τους μαθηματικους και τους φυσικους. Επισης το επομενο βημα μας ειναι να μπουμε στο τεε, δηλαδη να γινουμε μηχανικοι οπως και οι αλλες σχολες στο πολυτεχνειο.

Βασικα εχουμε τα ιδια επ. δικαιωματα με τους μαθηματικους και τους φυσικους. Επισης το επομενο βημα μας ειναι να μπουμε στο τεε, δηλαδη να γινουμε μηχανικοι οπως και οι αλλες σχολες στο πολυτεχνειο.

Δε μου φαίνεται λογικό να μπείτε ως μηχανικοί εκτός αν δημιουργηθεί νέα κατηγορία στο τεε ειδικά για εσάς.Ως τι μηχανικοί θα μπαίνατε στο τεε?Μηχανολόγοι,ηλεκτρολόγοι?Καθαρά από ενδιαφέρον ρωτάω:)

Δε μου φαίνεται λογικό να μπείτε ως μηχανικοί εκτός αν δημιουργηθεί νέα κατηγορία στο τεε ειδικά για εσάς.Ως τι μηχανικοί θα μπαίνατε στο τεε?Μηχανολόγοι,ηλεκτρολόγοι?Καθαρά από ενδιαφέρον ρωτάω:)

Ως τι? Ξέρεις οτι στο εξωτερικό υπάρχουν physics engineers? Ξέρεις ποσα για παράδειγμα μαθηματα μηχανικής κάνουμε? Δεν λέω οτι έτσι εύκολα θα μπούμε στο τεε, θα πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών(οπως το να μπουν μαθήματα σχεδίου κτλ.) αλλά η διαφορά μας απου τους "απλούς" μαθηματικούς και φυσικούς ειναι οτι είμαστε μαθηματικοί και φυσικοι εφαρμογών. Δηλαδή μαθαίνουμε να εφαρμόζουμε τα μαθηματικά και φυσική στην πραξη, στην βιομηχανία..

Ως αναλυτες για την αξιοποιηση νεων τεχνολογιων,την επιστημονικη προσεγγιση προβληματων βιομηχανιων και επιχειρησεων και στη ληψη αποφασεων ενω κανουν και αναλυση δεδομενων αγορας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

εγώ πάλι από την πλευρά μου, υπολογίζοντας, στη χειρότερη περίπτωση βγάζω 17000 μόρια και στην καλύτερη 18000. Αν δεν περάσω ΣΜΑ ή πολυτεχνείο θεσσαλονίκης τότε ευελπιστώ για πολυτεχνείο Ξάνθης!:D

Δε τα πήγα όσο καλά ήθελα, και θα μπορούσα να γράψω πολύ καλύτερα αν δεν έκανα μαλ***** όπως σήμερα....αλλά δε σταματάω να πιστεύω ότι θα πέσουνε οι βάσεις πολύ, οπότε ποτέ δεν ξέρεις...καλύτερα να τις βάλω τις σχολές αυτές στο μηχανογραφικό όπως θέλω να περάσω, παρά να μη τις βάλω, να βγάλω τα μόρια και μετά να χτυπιέμαι που δε τις δήλωσα....:O

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://en.wikipedia.org/wiki/Engineering_physics ;)

"EP is meant to provide a more thorough grounding in applied physics of any area chosen by the student (such as optics, nanotechnology,mechanical engineering, electrical engineering, control theory, aerodynamics, or solid-state physics)"

.καλύτερα να τις βάλω τις σχολές αυτές στο μηχανογραφικό όπως θέλω να περάσω, παρά να μη τις βάλω, να βγάλω τα μόρια και μετά να χτυπιέμαι που δε τις δήλωσα....:O

Φυσικα και να τις βαλεις...εδω εχω δει ατομα με 14000 μορια να βαζουν σχολες 18500+ στο μηχανογραφικο.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ως τι? Ξέρεις οτι στο εξωτερικό υπάρχουν physics engineers? Ξέρεις ποσα για παράδειγμα μαθηματα μηχανικής κάνουμε? Δεν λέω οτι έτσι εύκολα θα μπούμε στο τεε, θα πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών(οπως το να μπουν μαθήματα σχεδίου κτλ.) αλλά η διαφορά μας απου τους "απλούς" μαθηματικούς και φυσικούς ειναι οτι είμαστε μαθηματικοί και φυσικοι εφαρμογών. Δηλαδή μαθαίνουμε να εφαρμόζουμε τα μαθηματικά και φυσική στην πραξη, στην βιομηχανία..

Ντάξει ρε φίλε μη βαράς μια ερώτηση έκανα:)Απλώς πιστεύω ότι έχει δρόμο μέχρι να αναγνωριστείται ως μηχανικοί.

Ντάξει ρε φίλε μη βαράς μια ερώτηση έκανα:)Απλώς πιστεύω ότι έχει δρόμο μέχρι να αναγνωριστείται ως μηχανικοί.

Πιθανώς θα ενσωματωθούν όταν γίνει ο διαχωρισμός στα έτη των Τοπογράφων, Αρχιτεκτόνων, Πολιτικών, Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών

Αν τα 5 χρόνια αναγνωριστούν σαν Μ.Sc. τότε η βασική εκπαίδευση θα θεωρηθεί το ΕΡ

Από κει και έπειτα ο φοιτητής θα διαλέγει κατεύθυνση

Έτσι το κόβω, για ενοποίηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Για Ικάρων ιπτάμενοι σκεφτηκες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για Ικάρων ιπτάμενοι σκεφτηκες;

Μηχανικός θέλω να γίνω όχι ιπτάμενος.Και έχω και μυωπία:rolleyes: