SIRHC Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ουσιαστικά λέει αυτό που είπαμε και εμείς > ότι μαθηματικά και έκθεση εγινε πανικός. Έκθεση δεν είπαν τα περισσότερα παιδιά ότι τα είχαν πάει καλά; Τι έγινε ξαφνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Προγραμματισμό φέτος από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών.Ελπίζω για 90 όμως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Τι γίνετε ρε παιδιά μας έχουν καταστρέψει αυτοί!Γιατί βάζουν τόσο εύκολα και γράφει και ο κάθε πικραμένος!Καταστρέφουν τους καλούς.Τέσπα για 20 το κόβω σήμερα!(ανάπτυξη εφαρμογών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Τι γίνετε ρε παιδιά μας έχουν καταστρέψει αυτοί!Γιατί βάζουν τόσο εύκολα και γράφει και ο κάθε πικραμένος!Καταστρέφουν τους καλούς.Τέσπα για 20 το κόβω σήμερα!(ανάπτυξη εφαρμογών) Πλάκα κάνεις τώρα??Πού τα είδες τα εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link123 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Προγραμματισμό φέτος από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών.Ελπίζω για 90 όμως:) Ελπιζω πως κανεις πλακα. Προσωπικα τα βρηκα αρκετα πιο ευκολα και απο το 2007 και απο το 2006. Το 3ο και το 4ο Θεμα ηταν απλα της πλακας, στο 4ο απλα ηθελε λιγο παραπανω ηρεμια, αλλα γενικα ηταν κλασσικο θεμα. Στο 1ο θεμα το μονο που μαλλον το χεσα ειναι εκεινο που ελεγε να γραψετε το προγραμμα σε την ΕΠΙΛΕΞΕ.. Απο κει και περα θελω να πιστευω οτι τα υπολοιπα τα εχω σχετικα καλα. 85 + θελω και ειμαι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δεν ήταν και τόσο εύκολα τα φετινά σε σχέση με πέρισυ. Ήθελε σε πολλά σημεία προσοχή στην λεπτομέρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Προγραμματισμό φέτος από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών.Ελπίζω για 90 όμως:) Μάλλον φίλε μου δεν έχεις λύσει των προηγούμενων ετών (κανονικές-επαναληπτικές-εσπερινά) για να το λες αυτό.Ολα ήταν πολύ εύκολα ακόμα και η θεωρία.:mad:Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μάλλον φίλε μου δεν έχεις λύσει των προηγούμενων ετών (κανονικές-επαναληπτικές-εσπερινά) για να το λες αυτό.Ολα ήταν πολύ εύκολα ακόμα και η θεωρία.:mad:Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!:) Τα έλυσα όλα των προηγούμενων ετών.Το θέμα 4 κανονικό αλλά το 3 δύσκολο για θέμα 3.Το θέμα 2 ήθελε διάγραμμα ροής σε διπλή επανάληψη.Μόλις είδα ότι έκανα λάθος και στη θεωρία και έγραψα στις τεχνικές μεθόδους σχεδίασης αλγορίθμων άλλα αντί άλλων:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 απαντήσεις χημείας κανείς;:cry: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Παιδια, 1. Τα σωστα-λάθος πώς ήταν κ 2. Εκει στην ερώτηση με τις τεχνικές που έλεγε στη θεωρία για τους αλγόριθμους ποια είναι η απάντηση? Και στ 2ο θέμα τι τιμές βρήκατε ότι θα εμφανίσει? 1,2 κ 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 τσέκαρε στο neodynamiko.gr για απαντησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 τσέκαρε στο neodynamiko.gr για απαντησεις. δεν έχουνε ανεβάσει τίποτα ακόμα!!! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 οτι κοιταξα κ εχει αστερισκο και κατι απαντησεις οποτε κοιτατε με επιφυλαξη.ΑΕΠΠ μιλαω πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthropas Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Γεια σας παιδια...ειμαι καινουριο μελος αλλα διαβαζω την συγκεκριμενη ενοτητα εδω και καιρο για να βλεπω πως ειναι το κλιμα Σημερα ηταν μετριας δυσκολιας τα θεματα της πληροφορικης Μηπως ξερει καποιος να μου πει αν ειναι λαθος που αντι για συναρτηση εκανα διαδικασια στο 4ο θεμα?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti_ Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 δεν έχουνε ανεβάσει τίποτα ακόμα!!! http://www.pyr.gr/ mia ora ekana na ta bro...exei apanthseis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Εχασα χωρις λογο το 20αρι(αναπτυξη εφαρμογων)!Δεν εδωσα πολη σιμασια στη σιμειοση στο 3ο και το εκανα κλημακοτα!:!::mad::!::mad::!::mad::!: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μηπως ξερει καποιος να μου πει αν ειναι λαθος που αντι για συναρτηση εκανα διαδικασια στο 4ο θεμα?:rolleyes: οχι, δεν υπαρχει κανενα προβλημα και γω με διαδικασια το εκανα:) Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Παιδια, 1. Τα σωστα-λάθος πώς ήταν κ 2. Εκει στην ερώτηση με τις τεχνικές που έλεγε στη θεωρία για τους αλγόριθμους ποια είναι η απάντηση? Και στ 2ο θέμα τι τιμές βρήκατε ότι θα εμφανίσει? 1,2 κ 8? 1) Νομιζω μονο το 3 ηταν λαθος 2) ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ κατι τετοια αν δεν κανω λαθος 3)ναι 1,2,8 ,,,,καποιοι βρηκαν 2 στο τελευταιο και οχι 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Γεια σας παιδια...ειμαι καινουριο μελος αλλα διαβαζω την συγκεκριμενη ενοτητα εδω και καιρο για να βλεπω πως ειναι το κλιμα Σημερα ηταν μετριας δυσκολιας τα θεματα της πληροφορικης Μηπως ξερει καποιος να μου πει αν ειναι λαθος που αντι για συναρτηση εκανα διαδικασια στο 4ο θεμα?:rolleyes: Ισως σου κοψουν κατι ψιλα γιατι ηθελε το καταλληλο υποπρογραμμα, αλλά δε νομιζω πανω απο 1-2 μορια. Κατα τα άλλα οντως μετρια τα θεματα, και ειδα παρα πολλα (χωρις υπερβολη!!) παιδια που εχασαν την ερωτηση θεωριας για τους αλγοριθμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 1) Νομιζω μονο το 3 ηταν λαθος 2) ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ κατι τετοια αν δεν κανω λαθος 3)ναι 1,2,8 ,,,,καποιοι βρηκαν 2 στο τελευταιο και οχι 8 Tα Σ-Λ ηταν: 1.Σ 2.Λ 3.Λ 4.Σ 5.Σ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Εχασα χωρις λογο το 20αρι(αναπτυξη εφαρμογων)!Δεν εδωσα πολη σιμασια στη σιμειοση στο 3ο και το εκανα κλημακοτα!:!::mad::!::mad::!::mad::!: Εγω λεω καλυτερα να εδινες σημασια στην ορθογραφια:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Εγω λεω καλυτερα να εδινες σημασια στην ορθογραφια:rolleyes: Eμαι λιγο δυσλεκτικος πειραζει????????????????????????????:mad: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti_ Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Εγω λεω καλυτερα να εδινες σημασια στην ορθογραφια:rolleyes: μη μιλας ετσι..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 1) Νομιζω μονο το 3 ηταν λαθος 2) ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ κατι τετοια αν δεν κανω λαθος 3)ναι 1,2,8 ,,,,καποιοι βρηκαν 2 στο τελευταιο και οχι 8 1) δεν ηταν μονο το 3...ηταν και το δυο 2)διαιρεση???μπαααα 1.μεθοδος διαιρει και βασιλευε 2.μεθοδος δυναμικου προγραμματισμου 3.απληστη μεθοδος αρα καλυτερα μη μιλας για την ορθογραφια του αλλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Παιδιά εγώ για τα δικά μου στάνταρ πήγα χάλια στις πανελλήνιες.Σήμερα έχασα 12 μονάδες από τη θεωρία.Βία βία 17000 μόρια να έχω βγάλει.Μάλλον για μαθηματικό το κόβω σαν δεύτερη επιλογή γιατί εκεί που ήθελα δε περνάω με τίποτα.Από την άλλη χαίρομαι γιατί για μένα όλα τελείωσαν σήμερα.Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν ΑΟΘ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts