jonisp1 Δημοσιεύτηκε August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 22, 2007 Ακουστέ (μάλλον διαβάστε) ιδέα που μου έσκασε από το πουθενά(σηνηθος αυτό σηνβενει όταν ξενυχτώ οπός σήμερα) ο πατέρας μου έχει ένα ράδιο cd και 2 25 watt ειχια η ερώτηση είναι η έξεις σκεφτικά ότι η μπαταρία του αυτοκινήτου βγάζει 12volt αλλά δεν ξερώ ποσά watt αυτό είναι το πρώτο εροτιμα ποσά watt βγάζει μια μπαταρία αυτοκινήτου? Ερώτημα δεύτερο το ράδιο από το αυτοκίνητο έχει Πάνο ενσοματομενο ενισχυτή 50 watt για κάθε έξοδο έχει 2 η 4 εξόδους δεν με ενδιαφέρουν ωμός η 4 η διό με ενδιαφέρουν τέλος πάντων μπορούμε να συνδέσουμε το ράδιο αυτό με κάποιο μετασχηματιστή ρεύματος η με τροφοδοτικό η/υ (έχω διό 300watt πρόχειρα) λογικά κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό για ριχτέ και εσείς καμιά ιδέα p.s μετά φαντάζεστε το τι ακόλουθη ……………… σύνδεση με των η/υ ενόητε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Εξαρτατε ποια μπαταρια εχεις ειναι περιπου 40 με 55watt. Ναι μπορεις να συνδεσεις ενα ραδιο αυτοκινητου με μετασχηματιστη απλα δεν ξερω αν βρεις τα καταλληλα βολτ και βατ σε ενα τροφοδοτικο η/υ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν συνήθως 55 watt αλλά εμένα αυτό μου ακούγεται σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Είναι αρκετά δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Και ποιός ο λόγος να γίνει κάτι τετοιό; Και αν γίνει πόσα δευτερόλεπτα θα αντέχει η μπαταρία του αυτοκινήτου; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Απλά η σκέψη του φίλου μας είναι λίγο άστοχη,καθώς είναι λογικό το μηχάνημα να καεί άμα του κοπανήσεις τέτοιο τροφοδοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Καλα δεν ειναι αναγκη να στειλεις στο ραδιο και τα 300v του τροφοδοτικου, καθε καλωδιο του τροφοδοτικου βγαζει ορισμενα volt π.χ. 5v, τωρα δεν ξερω αν υπαρχει καλωδιο που να βγαζει τοσα volt οσα χρειαζεται το ραδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts