teorizo Δημοσιεύτηκε August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 8, 2007 ρε παιδιά κάτι γίνετε με το αντιγραφικό μου και δεν ξέρω τι είναι! δεν μπορώ να αντιγράψω κανένα dvd! τι nero έβαλα, τι dvdfab platinum, τι any dvd, τι dvd shrink κτλ και μου βγάζει πάντα σφάλμα σε όλα τα dvd. Τι πρόβλημα υπάρχει ρε παιδιά; Θα τρελαθώ! :( Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 ρε παιδιά κάτι γίνετε με το αντιγραφικό μου και δεν ξέρω τι είναι! δεν μπορώ να αντιγράψω κανένα dvd! τι nero έβαλα, τι dvdfab platinum, τι any dvd, τι dvd shrink κτλ και μου βγάζει πάντα σφάλμα σε όλα τα dvd. Τι πρόβλημα υπάρχει ρε παιδιά; Θα τρελαθώ! :( δηλαδη δεν μπορείς να τα γραψεις σε δισκακι δοκιμασε και με καποια αλλη μαρκα απο δισκακια γιατι μερικα παροθσιαζουν προβλημα συμβατοτητας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 ρε παιδιά κάτι γίνετε με το αντιγραφικό μου και δεν ξέρω τι είναι! δεν μπορώ να αντιγράψω κανένα dvd! τι nero έβαλα, τι dvdfab platinum, τι any dvd, τι dvd shrink κτλ και μου βγάζει πάντα σφάλμα σε όλα τα dvd. Τι πρόβλημα υπάρχει ρε παιδιά; Θα τρελαθώ! :( Δηλαδή πριν μπορούσες να γράψεις? Από πότε παρουσιάστηκε αυτό? Μήπως εγκατέστησες κάτι και προέκυψε? Πες μας για να βγάλουμε μια άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 δεν θυμάμαι από πότε. μήπως πείραξα κάποιες ρυθμίσεις καταλάθος; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 δεν θυμάμαι από πότε. μήπως πείραξα κάποιες ρυθμίσεις καταλάθος; Κατέβασε και τρέξε αυτό καλού κακού, δεξί κλικ save as... όταν το τρέξεις πάτα yes, μετά κάνε restart: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/cdburnallow.reg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Malon problima me to antigrafiko sou h me to laser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts