zxr Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Γενικά διατηρώ την ψυχραιμία μου. Αν ωστόσο θέλω να εκτονωθώ πηγαίνω για τρέξιμο. Μετά από 10-15 χλμ όλα στρώνουν! :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Γενικά διατηρώ την ψυχραιμία μου. Αν ωστόσο θέλω να εκτονωθώ πηγαίνω για τρέξιμο. Μετά από 10-15 χλμ όλα στρώνουν! :D Εισαι λιγο...ντουκι??? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Εισαι λιγο...ντουκι??? :) Τί είναι το "ντούκι";;;; :stupid: :stupid: :stupid: :X Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 ΜΕ 70 ΕΥΡΏ? μπραβο προχωρά η τεχνολογία!!!! απλά σου εφιστώ την προσοχή μην καταλήξει κρεμάστρα όπως στον περισσότερο κόσμο ρε συ that´s all. Εντάξει τους πιτσιρικάδες τους καταλαβαίνω γενικότερα. Αυτούς ρε παιδια που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω είναι κάτι 40-50-60 αρηδες που κυκλοφορούν και τσαμπουκαλεύονται όπου βρουν (και είναι συγκεκριμένες συνομοταξίες αυτοί) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 τα παιδια που δεν ηρεμησαν στα 20-25 μαλλον ειναι αυτοι οι 40ρηδες και βαλε που βλεπεις... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Εγώ πάλι όταν έχω νεύρα φροντίζω να έχουν και οι άλλοι.:D Μη ζηλεύουν...:rolleyes: Δηλαδή; Ξεσπάς πάνω τους ή χρησιμοποιείς,υπογείως,κάποια αθέμιτα μέσα :D; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Δηλαδή; Ξεσπάς πάνω τους ή χρησιμοποιείς,υπογείως,κάποια αθέμιτα μέσα :D; Kάτι ανάμεσα στα δύο...;):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 το θεμα ειναι γιατι προερχονται οι θυμοι κ γιατι καποιος στραβωνει ευκολα το προβλημα ειναι το σεξ..............τα ναρκωτικα,η μλκ π τους δερνει,τα προβληματα τους? ε ρε fake θυμοι π γραφονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Τί είναι το "ντούκι";;;; :stupid: :stupid: :stupid: :X Σεντουκι, ή αλλιως, σφιχτης :p Εγω αν καθε φορα που νευριαζα ετρεχα 15 χιλιομετρα, θα ετρεχα τουλαχιστον 45 χιλιομετρα την εβδομαδα!!! Δηλαδη θα ημουν λιγο σαν ποδοσφαιριστης :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 εγώ πάλι για να αποφύγω τις δυσάρεστα ξεσπάσματα του νευριασματος παίρνω το υφακι του μαλακα και απλά χαμογελαω,κάνοντας οτι δεν κατάλαβα... βέβαια υπήρχαν περιπτώσεις,ευτυχώς ελάχιστες(τις οποίες εχω μετανοιώσει) που έσπασα 2 τηλεοράσεις,ένα στερεοφωνικό και μια πόρτα. εμένα με ήρεμη η θάλασσα...παίρνω ένα απο τα σκάφη μου και αμέσως τα εχω ξεχάσει όλα... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Εγώ πάντως ξεσπάω στους κάγκουρες που κάνουν ό,τι τους κατέβει στους δρόμους... Και από δαύτους σε αυτή την χώρα, ευτυχώς, υπάρχουν μπόλικοι... :rolleyes: Τον μ__κα πάντως δεν θα μπορούσα εύκολα να τον κάνω... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 δεν την παλευουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 δεν την παλευουμε... Αυτο μαλλον θα πρεπει να γινει ο εναλλακτικος τιτλος του θεματος :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Αυτο με το σπάσιμο δε συμφέρει...μου κόστισε το λάπτοπ πριν έναν χρόνο και κατι...ενα amilo 7405...Το βρίσιμο όμως λέει πολύ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Χαιρετω το φορουμ :) Νομιζω ο τιτλος του θεματος τα λεει ολα και το ανοιξα για να το συζητησουμε λιγο γιατι δεν την παλευω καθολου. Οταν νευριαζω σπαω ο,τι εχει την ατυχια να βρεθει μπροστα μου. Προχθες τα πηρα με το ποντικι μου που δε δουλευε (γελαστε οσο θελετε :lol:) και το ελιωσα. Παρτε μια ιδεα... http://s191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/?action=view¤t=DSC01865.jpg Εσεις τι κανετε οταν εχετε νευρα? Ξεσπατε ή οχι? Και αν ξεσπατε...πού και πώς? Το ποντίκι που είχες :p μοιάζει επικίνδυνα με το δικό μου... :rolleyes: :lol: Και guess what... Κι εμένα μου σπάει τα νεύρα αλλά ακόμα αντέχω. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση παλεύεται με λίγο νευρικό γέλιο και άλλες ανατολίτικες μεθόδους (οοοοοοοομ) . :p Παλιότερα έριχνα μπουνίδια. Όπου τύχαινε... Τοίχους,γραφείο,τιμόνι (πως δε μου ήρθε καπέλο ο αερόσακος πάλι καλά). Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceLove Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Γενικα την παλεύω αλλά άμα τύχει και νευριάσω πολύ μπορεί να σπάσω τίποτα (ή αν είναι λιγότερο να ρίξω καμια μπουνιά στον τοίχο). Στην χειρότερη περίπτωση μου έχει τύχει να παίζω και ξύλο για κανα 10λεπτο:blink::O:O:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 what is νευρα??:cool: συνηθως πανω στα νευρα μου...:kill::kill:γιατι βαριεμαι να μπαινω σε διαδικασιες ηρεμιας κτλ: με τοσα που εχω συναντησει μπορω να πω οτι ουτε τα νευρα μου συγκινουνται!:lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 what is νευρα??:cool: συνηθως πανω στα νευρα μου...:kill::kill:γιατι βαριεμαι να μπαινω σε διαδικασιες ηρεμιας κτλ: με τοσα που εχω συναντησει μπορω να πω οτι ουτε τα νευρα μου συγκινουνται!:lol: Άγνωστος νεαρός κυρίες και κύριοι χθες το βράδυ στη περιοχή της Καλαμαριάς Θεσ/νίκης εκινήθει απειλητικά σε ζευγάρι ηλικιωμένων διότι του φώναζαν ακατάσχετα και του έκαναν δρυμείς παρατηρήσεις για συνεχή ηχορύπανση. :lol: :p Billako όταν δεν έχεις νεύρα παίζουν χαστουκάκια δλδ; :) :p Μάλλον δεν έχεις συναντήσει ακόμα κάτι που θα συγκινήσει έντονα τα νεύρα σου. :shifty: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Άγνωστος νεαρός κυρίες και κύριοι χθες το βράδυ στη περιοχή της Καλαμαριάς Θεσ/νίκης εκινήθει απειλητικά σε ζευγάρι ηλικιωμένων διότι του φώναζαν ακατάσχετα και του έκαναν δρυμείς παρατηρήσεις για συνεχή ηχορύπανση. :lol: :p Billako όταν δεν έχεις νεύρα παίζουν χαστουκάκια δλδ; :) :p Μάλλον δεν έχεις συναντήσει ακόμα κάτι που θα συγκινήσει έντονα τα νεύρα σου. :shifty: οχι ενταξει..ειμαι πολυ ηρεμος μπορω να πω.απλα το ριχνω στο αγχος μαλλον εχουν καμια σχεση αυτα τα 2?:p η αληθεια ειναι, σε σχετικη συζητηση με φιλους μου,ειπαν οτι ειχαν χρονια να με δουνε να εχω νευρα! του στυλ μπιλακο να σε δω νευριασμενο και τι στον κοσμο! (καναμε και προβα-τι νομιζες!):lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilvi7 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 οταν εχω συνηθως νευρα γινομαι πολυ κυνικη πεταω κακιουλες:mad: παλια ξεσπαγα σε αντικειμενα (εχω σπαει 3 κινητα)- το ποντικι μου αποδειχτηκε ακρως ανθεκτικο!!:lol:τωρα ομως βλεπω τα πραγματα πιο χαλαρα μερικες φορες η απαθεια ειναι πιο αποτελεσματικη.Εκει που δε σηκωνω πολλα ειναι οταν με προσβαλει ο αλλος....εχω μπλεξει σε καβγα αν και γυναικα.....!!οχι οτι κερδιζεις και τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] CORFU FOR EVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 neyra eee???xxxmmm...kai gamo ta 8emata. ego tora gia pite mou prepei na exo neyra pou edo kai 4 mines mou exei priksei ta sikotia i ili8ia spitonikokiramou oti 8elei to spiti(exoume simbolaio gia 2 xronia kai exei perasei akribos enas)kai simera pou tin pira tilefono kai tis eipa oti brika spiti kai feygo mou leei den 8elo na to ksenikiaseis giati telika den 8a to xriasto kai prepei na mineis allon ena xrono. exei kanenas danikia mia :w00t::w00t::w00t::w00t:karampina???:w00t::w00t::w00t::w00t: EXEI KANEIS ANTIPALEYON MAZI TOU???? pantos otan exo neyra opos tora as poume ksespao se ena sako pou exo ftiaksei apo ena palio loukaniko(sakos imatismou)tou stratou. efiga geia sas giati 8a arxiso na klotsao ta epipla Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 αν και λιγες φορες θυμωνω ασχημα,θυμωνω ευτυχως οταν πραγματικα υπαρχει λογος,τεσπα κατα τη διαρκεια του θυμου βριζω πολυ(και ασχημα)...και αναλογα το ποσα νευρα θα χω πρατω αναλογα,η αληθεια ειναι οτι εκεινη τη στιγμη σκευτομαι να κανω τα παντα για να βαλω τον αλλον/η στη θεση του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 :lol::lol::lol: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 :lol::lol::lol: 4,5 λεπτα για να δουμε μονο ενα σπασμενο πληκτρολογιο? :blink: Και μαλιστα χωρις υποτιτλους... Και ουρλιαζε σα δαιμονισμενο το απροσαρμοστο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Fake ειναι αυτο.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts