jog Δημοσιεύτηκε December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 31, 2003 Παιδιά,έχετε να προτείνετε ένα καλό βιβλίο για σωστή εκμάθηση της basic ώστε να γίνω προγραμματιστής?Ευχαριστώ όσους απαντήσουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Μπορείς να δοκιμάσεις το : A Programmer's Introduction to Visual Basic .Net 400σελίδες. Καλή υπομονή. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (31 Δεκ. 2003 , 10:18) Μπορείς να δοκιμάσεις το : A Programmer's Introduction to Visual Basic .Net 400σελίδες. Καλή υπομονή. Στα ελλήνικά είναι? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Δύσκολα να βρεις βιβλίο για προγραμματισμό στα ελληνικά.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (31 Δεκ. 2003 , 10:47) Δύσκολα να βρεις βιβλίο για προγραμματισμό στα ελληνικά.. Ο πατέρας μου που ήξερε basic (τώρα την έχει ξεχάσει)την είχε στα Ελληνικά!κανένας άλλος?και πόσο κάνει αυτό? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αν δε θέλεις να πληρώσεις για κάτι τόσο απαρχαιωμένο, καλύτερα να κάνεις μια έρευνα στο Internet. Υπάρχουν πολλά e-books που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν! (Απ΄ ότι κατάλαβα μάλλον για το σχολείο το χρειάζεσαι, έτσι?) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Γυμνάσιο πάει το παιδί.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gdp77 (31 Δεκ. 2003 , 12:51) Αν δε θέλεις να πληρώσεις για κάτι τόσο απαρχαιωμένο, καλύτερα να κάνεις μια έρευνα στο Internet. Υπάρχουν πολλά e-books που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν! (Απ΄ ότι κατάλαβα μάλλον για το σχολείο το χρειάζεσαι, έτσι?) Τα θέλω για προσωπική χρήση καθαρά,τα e-books όμως στο μέγεθος?Δεν είναι μεγάλα,θέλω κάτι παλιό αλλά να ναι καλό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 paidia ki ego thelo ena biblio basic einai katapliktiki.thanks Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Λοιπόν εγώ που ξέρω Βισουαλ Μπασικ προτείνω το βιβλίο του πανεπιστήμιου είναι κυριολεκτικά ΓΕΛΙΟ και σου παρέχει πολεεεεεεες χρήσιμες γνώσεις . Προτείνω ακόμα να μην ασχοληθείτε πολύ με Q ή Smart Basic αλλά με Visual Basic.Κατά την γνώμη μου είναι ι καλύτερη γλώσσα μετά την C++!!!! ;) καλή επιτυχία Για βοήθεια σε προγράμματα με Βισουαλ εδώ είμαι εγώ!! Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (31 Δεκ. 2003 , 13:46) Λοιπόν εγώ που ξέρω Βισουαλ Μπασικ προτείνω το βιβλίο του πανεπιστήμιου είναι κυριολεκτικά ΓΕΛΙΟ και σου παρέχει πολεεεεεεες χρήσιμες γνώσεις . Προτείνω ακόμα να μην ασχοληθείτε πολύ με Q ή Smart Basic αλλά με Visual Basic.Κατά την γνώμη μου είναι ι καλύτερη γλώσσα μετά την C++!!!! ;) καλή επιτυχία Για βοήθεια σε προγράμματα με Βισουαλ εδώ είμαι εγώ!! και πως λέγεται αυτο το βιβλίο,που μπορώ να το βρώ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Το βιβλίο λεγετε Visual Basic. Εγώ το προμηθεύτικα από τον kostas@sl45i που είναι φοιτιτης ρώτα εκείνον!! Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts