Jump to content

Βιβλίο για εκμάθηση basic

jog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά,έχετε να προτείνετε ένα καλό βιβλίο για σωστή εκμάθηση της basic ώστε να γίνω προγραμματιστής?Ευχαριστώ όσους απαντήσουν :)

Μπορείς να δοκιμάσεις το : A Programmer's Introduction to Visual Basic .Net 400σελίδες. Καλή υπομονή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (31 Δεκ. 2003 , 10:18)

Μπορείς να δοκιμάσεις το : A Programmer's Introduction to Visual Basic .Net 400σελίδες. Καλή υπομονή.

Στα ελλήνικά είναι? :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (31 Δεκ. 2003 , 10:47)

Δύσκολα να βρεις βιβλίο για προγραμματισμό στα ελληνικά..

Ο πατέρας μου που ήξερε basic (τώρα την έχει ξεχάσει)την είχε στα Ελληνικά!κανένας άλλος?και πόσο κάνει αυτό? :)

Αν δε θέλεις να πληρώσεις για κάτι τόσο απαρχαιωμένο, καλύτερα να κάνεις μια έρευνα στο Internet. Υπάρχουν πολλά e-books που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν! (Απ΄ ότι κατάλαβα μάλλον για το σχολείο το χρειάζεσαι, έτσι?)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gdp77 (31 Δεκ. 2003 , 12:51)

Αν δε θέλεις να πληρώσεις για κάτι τόσο απαρχαιωμένο, καλύτερα να κάνεις μια έρευνα στο Internet. Υπάρχουν πολλά e-books που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν! (Απ΄ ότι κατάλαβα μάλλον για το σχολείο το χρειάζεσαι, έτσι?)

Τα θέλω για προσωπική χρήση καθαρά,τα e-books όμως στο μέγεθος?Δεν είναι μεγάλα,θέλω κάτι παλιό αλλά να ναι καλό :)

Λοιπόν εγώ που ξέρω Βισουαλ Μπασικ προτείνω το βιβλίο του πανεπιστήμιου είναι κυριολεκτικά ΓΕΛΙΟ και σου παρέχει πολεεεεεεες χρήσιμες γνώσεις .

Προτείνω ακόμα να μην ασχοληθείτε πολύ με Q ή Smart Basic αλλά με Visual Basic.Κατά την γνώμη μου είναι ι καλύτερη γλώσσα μετά την C++!!!! ;) καλή επιτυχία Για βοήθεια σε προγράμματα με Βισουαλ εδώ είμαι εγώ!!

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (31 Δεκ. 2003 , 13:46)

Λοιπόν εγώ που ξέρω Βισουαλ Μπασικ προτείνω το βιβλίο του πανεπιστήμιου είναι κυριολεκτικά ΓΕΛΙΟ και σου παρέχει πολεεεεεεες χρήσιμες γνώσεις .

Προτείνω ακόμα να μην ασχοληθείτε πολύ με Q ή Smart Basic αλλά με Visual Basic.Κατά την γνώμη μου είναι ι καλύτερη γλώσσα μετά την C++!!!! ;) καλή επιτυχία Για βοήθεια σε προγράμματα με Βισουαλ εδώ είμαι εγώ!!

και πως λέγεται αυτο το βιβλίο,που μπορώ να το βρώ? :)

Το βιβλίο λεγετε Visual Basic. Εγώ το προμηθεύτικα από τον kostas@sl45i που είναι φοιτιτης ρώτα εκείνον!!

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: