xyz Δημοσιεύτηκε August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2007 Παιδιά προσπαθώντας να τοποθετήσω το "παλιό" μου Νec 3500 dvd dual layer recorder στην ειδική υποδοχή στο tower του "δεύτερου" υπολογιστή μου για να το συνδέσω εκεί πλέον (αφού αγόρασα πρόσφατα καινούργιο) και να το χρησιμοποιώ εκεί η γκαντεμιά δεν άργησε να παρουσιαστεί και ενώ το τοποθετούσα στη νέα του θέση σκάλωνε αρκετά και δεν "πέρναγε" για να κουμπώσει στη θέση.Αφού είδα ότι ξαναβάζοντας και βγάζοντας το σκάλωνε πάλι στο ίδιο σημείο έσπρωξα με δύναμη το recorder για να έρθει στη θέση του (από την πίσω μεριά που θα έμπαι- ναν έπειτα οι καλωδιοταινίες) και δυστυχώς:( για κακή μου τύχη ξεσκάλωσε και βγήκε από την μπροστά μεριά κάνοντας ένα τεράστιο σάλτο από το γραφείο που ήταν το case και έσκασε με δύναμη στο πάτωμα....:O:mad::(...Σηκώνοντας το παρατήρησα ότι το κάσωμα του έχει κάποιες μικρές στρεβλώσεις στο περίγραμμα συγκεκριμένα κάτω από την υποδοχή με τις ακίδες για την καλωδιοταινία ΙDE..το ερώτημα μου είναι μπορώ να δοκιμάσω να τον χρησμοποιήσω ή θα είναι κάτι επικίνδυνο για την σταθερότητα του υπολογιστή και -ίσως- ακόμα και λόγω του laser αν πειράχθηκε το "μάτι" εσωτερικά??Εχω δει την ανακοίνωση πάνω στις συσκευές laser Class 1 που λεέι πως δεν πρέπει με τίποτε να ανοιχθεί εσωτερικά ο οδηγός και δεν υπάρχει θωράκιση για το laser..Με την ίδια λογική μήπως (λέω.. "μήπως") υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για την υγεία και όταν ακόμα λειτουργεί μία τέτοια συσκευή (κάνοντας εγγραφές) αφού έχει τέτοιο χονδρό πέσιμο και το laser ακτινοβολεί και στο χώρο μια και δεν έχει πλέον καλή θωράκιση(αρκετά τραβηγμένο μου φαίνεται βεβαια)??Αν και δεν πιστεύω να καταφέρει να γράψει κανά δισκάκι μετά απ'αυτό.Ας μου απαντήσει κάποιος που του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο..Εγώ πάντως προς το παρόν το έχω τυλιγμένο στο ναύλον του και σε αχρηστεία μέσα στην μεταλλική μου ντουλάπα στο μπαλκόνι...Ευχαριστώ και συγγνώμη για την μακρυγορία...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Νομίζω πως αν η ζημιά περιορίζεται σε λακούβες δεν υπάρχει πρόβλημα, ειδικά αν αυτές είναι στο κάτω μέρος, αν και πια το βλέπω χλωμό να παίζει μετά την περιπέτεια του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts