Dead Angel Δημοσιεύτηκε August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 4, 2007 Χαιρετώ...προσφατα πηρε ο αδερφος μου ενα laptop με vista...το δικο μου laptop εχει XP To δικο μου laptop ειναι συνδεδεμενο στο internet με εξωτερικο μοντεμ κτλπ... Θελω να συνδεσν ασυρματα μεσω wifi τους δυο υπολογιστες ωστε το λαπτοπ του αδερφου να συνδεεται και αυτο στο ιντερνετ...πως θα το κανω αυτο? δοκιμασα ποση ωρα αλλα δεν καταφερα τιποτα...δημιουργησα μια νεα συνδεση μεσω ενος flashακι και το περασα και στο λαπτοπ του αδερφου και ενω βλεπει τη συνδεση δεν μπορει να συνδεθει...δοκιμασα και το αντιθετο αλλα το δικο μου ουτε καν βλεπει τη δυνδεση...προφανως κατι κανω λαθος...τι ομως? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Χαιρετώ...προσφατα πηρε ο αδερφος μου ενα laptop με vista...το δικο μου laptop εχει XP To δικο μου laptop ειναι συνδεδεμενο στο internet με εξωτερικο μοντεμ κτλπ... Θελω να συνδεσν ασυρματα μεσω wifi τους δυο υπολογιστες ωστε το λαπτοπ του αδερφου να συνδεεται και αυτο στο ιντερνετ...πως θα το κανω αυτο? δοκιμασα ποση ωρα αλλα δεν καταφερα τιποτα...δημιουργησα μια νεα συνδεση μεσω ενος flashακι και το περασα και στο λαπτοπ του αδερφου και ενω βλεπει τη συνδεση δεν μπορει να συνδεθει...δοκιμασα και το αντιθετο αλλα το δικο μου ουτε καν βλεπει τη δυνδεση...προφανως κατι κανω λαθος...τι ομως? Από την περιγραφή σου θεωρώ πως θέλεις να δημιουργήσεις ένα δίκτυο add-hoc (Βοήθεια και διαδικασίες των Windows: Τι είναι δίκτυο υπολογιστή με υπολογιστή (ad hoc);). Δοκίμασε τις οδηγίες της παρακάτω σελίδας: Βοήθεια και διαδικασίες των Windows: Ρύθμιση δικτύου υπολογιστή με υπολογιστή (ad hoc) και μην ξεχάσεις Βοήθεια και διαδικασίες των Windows: Εγκατάσταση κοινόχρηστης σύνδεσης με το Internet με χρήση της Κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet (ICS) και Βοήθεια και διαδικασίες των Windows: Χρήση Κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet (ICS) Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts