Cyberdemon87 Δημοσιεύτηκε August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 2, 2007 Πολύ αρχάρια όμως! Γεια χαρά πρώτα απ'όλα! Σε μερικές μέρες θα αγοράσω ένα laptop και θα ήθελα να ρωτήσω για την χρήση wi-fi. Δεν ξέρω και τίποτα απλά οτί πρόκειται για τις ασύρματες σύνδεσες. Θα μπορώ να είμαι με το laptop λοιπόν έξω και να μπαίνω στο internet (από σημεία που υπάρχει κάλυψη εννοείται, απ'οτι ξέρω δεν είναι και πολλά ομως) ? Και αν ναί, θα πρέπει να την ενεργοποιήσω, είναι πολύ ακριβές αυτές οι συνδέσεις και τι ταχύτητες πιάνουν? Και κάτι ακόμα! Ακόμα πιο χαζή ερώτηση! Ας πούμε οτι αγοράζω κανονικό internet, conn-x ή κάτι αλλό. Θα πρέπει η γραμμή τηλεφώνου σπίτι να ενεργοποιηθεί από τον ΟΤΕ πρώτα ή ας πούμε π.χ. με το conn-x δεν χρειάζεται? Αυτά! Sorry αν σας κούρασα με τις χαζές ερωτήσεις μου αλλά αν μπορείτε απαντήστε μου σας παρακαλώ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Μάλλον ταιριάζει περισσότερο στο computing, οπότε μεταφέρεται από τους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Πολύ αρχάρια όμως! Γεια χαρά πρώτα απ'όλα! Σε μερικές μέρες θα αγοράσω ένα laptop και θα ήθελα να ρωτήσω για την χρήση wi-fi. Δεν ξέρω και τίποτα απλά οτί πρόκειται για τις ασύρματες σύνδεσες. Θα μπορώ να είμαι με το laptop λοιπόν έξω και να μπαίνω στο internet (από σημεία που υπάρχει κάλυψη εννοείται, απ'οτι ξέρω δεν είναι και πολλά ομως) ? Και αν ναί, θα πρέπει να την ενεργοποιήσω, είναι πολύ ακριβές αυτές οι συνδέσεις και τι ταχύτητες πιάνουν? υπαρχουν πολλες λυσεις... υπαρχουν τα δωρεαν hotspot... (πρεπει να εχει στο Συνταγμα, ρωτα κανεναν Αθηναιο) αυτα της Forthnet Που πρεπει να παρεις μια καρτα Netkey και να βαλεις τους κωδικους. φυσικα υπαρχουν και τα 3G δικτυα, αλλα δεν συμφερει καθολου, εκτος και αν εισαι επαγγελματιας και δεν μπορεις χωρις τον υπολογιστη... Και κάτι ακόμα! Ακόμα πιο χαζή ερώτηση! Ας πούμε οτι αγοράζω κανονικό internet, conn-x ή κάτι αλλό. Θα πρέπει η γραμμή τηλεφώνου σπίτι να ενεργοποιηθεί από τον ΟΤΕ πρώτα ή ας πούμε π.χ. με το conn-x δεν χρειάζεται? αν θελεις να βαλεις conn-x πρεπει να εχεις λογαριασμο του ΟΤΕ ( συνεπως και αριθμο). αν η περιοχη σου καλυπτεται απο καποιο ιδιοκτητο δικτυο αλλου παροχου που προσφερει και τηλεφωνια, μπορεις να πας κατευθειαν εκει χωρις να μπλεξεις με τον ΟΤΕ. για οτι αλλη βοηθεια η διευκρινισεις, εδω ειμαστε! θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι στα αρμόδια forums δηλαδή: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=48 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=30 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts