Jump to content

Ανευρεση serial σε γνησια αγορασμενο pc

aliartos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα φωτα σας παιδια σε ενα προβλημα που εχω.

πριν απο 4 μηνες αγορασα ενα laptop της toshiba.πηγα να του κανω φορματ μεσω ενος dvd που ειχε μαζι του!ολα γνησια και νομιμα στο pc το τονιζω!ειχα προσαρμοσει τον υπολογιστη οπως ηθελα αλλα ηθελα να το κανω και σε δικο μου back up και οχι αυτο που μου εδινε η εταιρια με ενα σωρο βλακειες που ειχε πανω!το εκανα με το back up της εταιριας και μου εσβησε το partition που ειχα κανει και οτι αλλο ειχε μεσα!εγω λοιπον θελω να μαθω πως μπορω να δω το serial απο το γνησιο λογισμικο που εχω?το τοποθετησα εκανα τη διαδικασια και δεν ξερω ποιο ειναι το serial το εχει απο μονο του μεσα!δεν το εβαλα εγω και δεν το γραφει το serial πανω στην αποδειξη αγορας!τα φωτα σας παρακαλω οποιος ξερει!γιατι θελω να προσαρμοσω τον υπολογιστη και να κανω το δικο back up ωστε να μην χασω παλι partitions και τα πραγματα που εχω μεσα!

ευχαριστω δεκ των προτερων

Η γνώση είναι για όλους

Αν εννοεις το serial των Windows, το γραφει σε ενα αυτοκολλητο στην βαση του laptop (γυρνα το αναποδα).

Αν εννοεις serial για λογισμικο (προγραμματα), δεν νομιζω να μπορεις να το δεις. Εκτος αν αναφερεται καπου στις ιδιοτητες του προγραμματος.

Αλλα να ξερεις, αν κανεις format και βαλεις μονος σου τα Windows με το serial που αναγραφεται στην βαση, δεν θα μπορεις να κανεις activate, καθως ειναι ηδη ενεργοποιημενα. Θα πρεπει να παρεις τηλεφωνο την Microsoft να σου δωσουν νεο serial.

Αν εννοεις το serial των Windows, το γραφει σε ενα αυτοκολλητο στην βαση του laptop (γυρνα το αναποδα).

Αν εννοεις serial για λογισμικο (προγραμματα), δεν νομιζω να μπορεις να το δεις. Εκτος αν αναφερεται καπου στις ιδιοτητες του προγραμματος.

Αλλα να ξερεις, αν κανεις format και βαλεις μονος σου τα Windows με το serial που αναγραφεται στην βαση, δεν θα μπορεις να κανεις activate, καθως ειναι ηδη ενεργοποιημενα. Θα πρεπει να παρεις τηλεφωνο την Microsoft να σου δωσουν νεο serial.

Σ ευχαριστω Viper το βρηκα!:stupid:σε λαθος σημεια εψαχνα(στα χαρτια δηλαδη).τεσπα και παλι ευχαριστω φιλε μου!

Η γνώση είναι για όλους

Να ρωτησω και κατι σχετικα με αυτο που ειπες Viper.Πηγα να βαλω τα δικα μου windows xp pro sp2 με τη διαφορα οτι αυτα που μου δωσανε ηταν αγγλικα ενω αυτα που εχω ελληνικα!δεν δεχτηκε το serial απο την αρχη της εγκαταστασης!ποια ειναι η διαδικασια για να παρω τα windows ειτε ελληνικα ή αγγλικα που ειχε πριν και να τα εχω γνησια και οχι οπως εχουμε οι περισσοτεροι πειρατικα!αλλα ειπα οτι το cd απο την toshiba ειναι με καποια προγραμματα σε image τα οποια δε θελω οπως και τις ρυθμισεις που εχουν(πχ μονοκοματο σκληρο ενω εγω τον εχω χωρισει και καθε φορα που βαζω το cd μου τα κανει ολα ανω κατω!)θα παρω τηλ και θα παρω και καποιο cd?θα παρω τηλ και θα μου δωσουν και καινουριο serial και καποιο link ωστε να τα κατεβασω?πρωτη φορα θα κανω τη διαδικασια και με εχει προβλημτισει!οποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του!

thnx!

Η γνώση είναι για όλους