angelvasil92 Δημοσιεύτηκε July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ πολλοι θελουν να παρουν κινητο με wifi. που εχει σημεια με wifi προσβαση??ή WLAN? Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 εχεις προσβαση σε αρκετα σημεια !! απ οτι βλεπω μενεις θεσ/νικη !! Εγω στην αθηνα βρισκω σε αρκετα σημεια και τα πιο πολλα ειναι φρεε πχ στο συνταγμα ,στα odeon σε πολλες καφετεριες , ακομα και στο σπιτι μου !! Επισηε μπορεις να βαλεις ενα wireless router αν εχεισ dsl για να μπορεις να μπεις απ το κινητο σου οταν εισια σπιτι !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. July 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 εχεις προσβαση σε αρκετα σημεια !! απ οτι βλεπω μενεις θεσ/νικη !! Εγω στην αθηνα βρισκω σε αρκετα σημεια και τα πιο πολλα ειναι φρεε πχ στο συνταγμα ,στα odeon σε πολλες καφετεριες , ακομα και στο σπιτι μου !! Επισηε μπορεις να βαλεις ενα wireless router αν εχεισ dsl για να μπορεις να μπεις απ το κινητο σου οταν εισια σπιτι !! oraia, thanks... a kai kati allo. kserei pouthena kaneis pou exei hot spots sti thessaloniki?? Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Τέτοιες πληροφορίες θα βρεις στο αρμόδιο forum δηλαδή στο Κινητά Ασύρματα Δίκτυα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts