Jump to content

Πρόγραμμα υπενθύμισης εορτών

michpan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηρθε καιρός ν'αντικαταστήσω ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιώ και που εκτελείται κάθε φορά που μπαίνω στα windows. Γιατί να το αντικαταστήσω θα μου πείτε.. Γιατί είναι του 1994 ( ! ) και είναι για DOS και είπα να βάλω επιτέλους ένα πρόγραμμα για windows..

Δεν θέλω όμως ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα, έχω δει πολλά. Θέλω ένα που να υπολογίζει μόνο του κινητές εορτές (π.χ. Γιώργος). Φαντάζομαι ότι ξένα προγράμματα δεν θα το κάνουν αυτό (και δεν θέλω να τα προγραμματίζω εγώ να το κάνουν - δεν έχω χρόνο) οπότε αν ξέρετε κανένα καλό ελληνικό, πείτε μου.

Επίσης, πείτε μου αν γνωρίζετε κανένα site που να περιέχει ελληνικές δημιουργίες (προγράμματα).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά να έχουμε :)

Μιχάλης :alien:

dokimase to eortologio toy Vegos...

Poly kalo giati ektos ton allon grafei poioi giortazoyn ton Taxiarxon as poyme...

polal kaloydia kai live update meso internet...

http://www.hyperhosting.gr/vegos/#eortes

copy apo to site:

Εμφανίζει τις ονομαστικές εορτές της ημέρας. Επίσης υπάρχουν διάφορες επιλογές (εμφάνιση συγκεκριμένων εορτών κλπ). Δίνεται τέλος η δυνατότητα να προσθέσετε τις δικές σας γιορτές, επετείους, γενέθλια κλπ.

Αντίθετα με τα επιτραπέζια ημερολόγια, προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε όλα τα ονόματα και όχι όλες τις εορτές. Ο λόγος; Για να μην ξεχνάμε κανέναν! Aλλο να βλέπουμε ότι είναι "των Ταξιαρχών" κι άλλο μια λίστα με τα μικρά ονόματα αυτών που γιορτάζουν.

Στο πρόγραμμα περιέχονται 325 περίπου ονομαστικές εορτές, παρόλα αυτά όλο και κάποιο όνομα θα έχει "ξεφύγει". Θα ήμουν υπόχρεος αν με ενημερώνατε.

Το βασικό ατού του προγράμματος είναι ότι υπολογίζει και τις κινητές εορτές (πχ Πάσχα, Αγ. Γεωργίου, Αγ. Πνεύματος κλπ).

Το πρόγραμμα έχει αρκετές δυνατότητες, τις οποίες θα βρείτε διαβάζοντας το σχετικό README που το συνοδεύει.

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi