Jim87 Δημοσιεύτηκε December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 30, 2003 Παιδιά μια βοήθεια. Πήγα να αποθηκεύσω κάτι και καταλάθος ξε-τσέκαρα και το τετραγωνάκι που με ρώταγε κάθε φορά τι να κάνει(άνοιγμα-αποθήκευση-ακυρο) και πλέον μου αποθηκέυει τα αρχεία που κατεβάζω σε έναν προσωρινό φάκελο. Πως μπορώ να κάνω να με ξαναρωτάει? :!: :cry: :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (30 Δεκ. 2003 , 22:27) Παιδιά μια βοήθεια. Πήγα να αποθηκεύσω κάτι και καταλάθος ξε-τσέκαρα και το τετραγωνάκι που με ρώταγε κάθε φορά τι να κάνει(άνοιγμα-αποθήκευση-ακυρο) και πλέον μου αποθηκέυει τα αρχεία που κατεβάζω σε έναν προσωρινό φάκελο. Πως μπορώ να κάνω να με ξαναρωτάει? :!: :cry: :) Στα εργαλεία/ επιλογές Ιντερνετ/ για προχορημένους πρέπει να είναι αυτη η επιλογή αν θυμάμαι καλά :) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Δεν βρείκα τίποτα... :( Kάτι ποιο συγκεκριμένο? Σε ευχαριστώ dread :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Eργαλεία-->επιλογές ίντερνετ-->ασφάλεια-->προσαρμοσμένο επίπεδο. Κάτι εκεί μέσα είναι αλλά δεν ξέρω ποιό ακριβώς. :alien: :p Πάντος είτε το βρείς είτε όχι --> Καλή χρονιά :rolleyes: :) :D Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Το βρείκα. Thanks καιλ. Καλή χρονιά :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts