Jump to content

[Off-topic] Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε acer δουλευω

εξωτερικη που παει 1280..

μετα απο καθε ανοιγμα

παει και στις 2,

η εσωτερικη λειπει..

υπαρχει τροπος

να κλειδωσει

μονο στην εξωτερικη;

για να μην παταω

2 φορες το fn+f5 καθε φορα;

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

σε acer δουλευω

εξωτερικη που παει 1280..

μετα απο καθε ανοιγμα

παει και στις 2,

η εσωτερικη λειπει..

υπαρχει τροπος

να κλειδωσει

μονο στην εξωτερικη;

για να μην παταω

2 φορες το fn+f5 καθε φορα;

Φίλε μου πραγματικά έφαγα μετρημένα 10 λεπτά να καταλάβω τι εννοείς... Στην αρχή περίμενα ότι θα στείλεις και άλλο μήνυμα με τις λέξεις που λείπουν! Ο τρόπος που γράφεις είναι πολύ κουραστικός, χειρότερα και από greeklish... Γιατί;;; Άλλο space και άλλο enter, να το θυμάσαι καλά αυτό :p

Καταρχάς δε μας είπες λειτουργικό. Νομίζω ότι από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σου ρυθμίζεται ποιά οθόνη θα λειτουργεί. Από ότι γνωρίζω από pavilion μπορείς να ρυθμίσεις αν θα στέλνει σήμα στην εξωτερική οθόνη όταν τη συνδέεις ή όταν κλείνεις το καπάκι του λαπτοπ ή ότι συνδυασμό θέλεις εσύ

nikosxeng3 αν και σου έχει ξαναγίνει παρατήρηση για τον τρόπο που γράφεις, θα το πω άλλη μία φορά. Προσπάθησε να γράφεις καθαρά αυτό που θέλεις να πεις, να συντάσσεις σωστά τις προτάσεις σου και να μην αλλάζεις γραμμή κάθε 3 λέξεις. Είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και δείχνει ότι δεν σέβεσαι τους υπόλοιπους οι οποίοι στο τέλος απλά θα αγνοούν τα posts σου. Το αν χρησιμοποιείς treo για να μπεις στο forum, δεν είναι δικαιολογία, ειδικά από τη στιγμή που έχεις γράψει πολλές φορές ότι έχεις υπολογιστή διαθέσιμο. Επίσης μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε περισσότερα από ένα topics. Για το συγκεκριμένο θέμα αρκεί το post σου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=179054

Προσπάθησε να διορθώσεις τον τρόπο που γράφεις.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...