Jump to content

Samsung SGH-P520 Giorgio Armani

fotisg24
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και ετοιμαζομαι να το αγορασω κι εγω καθοτι θεωρω οτι ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ κινητο στην αγορα θα ηθελα να ακουσω πο τους κατοχους ποσο καλες ειναι οι φωτο του (ειχα το Ν95 πριν γι υτο ρωταω) και να ειναι smartphone και με τι λειτουργικο δουλευει... symbian/win mobile etc
Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock...

• Απαντήσεις 96
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν θες παρ'το μόνο και μόνο γιατί είναι όμορφο...Α, σε ενδιαφέρουν οι δυνατότητες ενώς κινητού ασ'το!!!!!Και αν έχεις το Ν95 ασ'το 2 φορές!!!!!!Δεν έχει λειτουργικό και οι φωτό του απ'ότι είδα βγαίνουν κουνημένες...Αλλά ας σου πουν οι χρήστες του καλύτερα...

lefteris06,εννοείς ότι έχει μια μικρή καθυστέριση(2sec περίπου)να μπει ο ήχος κλήσης και αρχίζει με δόνηση?Γιατί έτσι είναι και στο F700 που έχω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπερα.Εγω παιδια ειμαι φαν των μοτορολα.Πλην δυο νοκια ολες οι συσκευες μου π.χ. V600,KRAZOR K1, ειχαν και δονηση και ηχο μαζι.Το Ρ520 το ειδα μου αρεσε και το πηρα.Ομως χτυπα πρωτα η δονησηπου σου τρωει "το μετρησα τωρα 12 ολοκληρα sec" και μετα μπαινει ο ηχος πραγμα που σε κανει να χανεις κλησεις.Τωρα εχω βαλει ενα λιγο πιο δυνατο ηχο χωρις την δονηση.Φιλε george1007 εσυ τι παιχνιδια εχεις βαλει και πως?Παντως παιδια παρα τα οποια μειονεκτηματα που εχει γιατι ειναι πολλα τα λεφτα ειναι ενα κουκλι!!!!!

Εδω να πω οτι ΚΑΙ ΤΟ Ν95 ειδικα την νυχτα βγαζει κουνημενες φωτο... και ας εχει κανεις οσο σαθερο χερι θελει... ειδικα αν εχει πολυ λιγο φως και φωτιζει μονο το φλας... Τες πα απο μνημη ξερουμε ΑΝ παιρνει micro sdhc? και κατι αλλο αν υπαρχει καποια εφαρμογη για να περασεις χαρτες για GPS 'η εστω SKYPE?

:) Και ένα ακόμα Review από το MobileBurn.

http://img57.imageshack.us/img57/9793/p520vw8.jpg

να κανω μια ερωτηση που ΙΣΩΣ καποιος που το εχει ηδη το τηλεφωνο ξερει... ΑΥΤΗ Η ΘΗΚΗ που φαινεται πανω στην φωτο ειναι ΜΑΖΙ με την αρχικη συσκευασια ή πρεπει να την βρουμε απο καπου και να την αγορασουμε μετα?

Εγώ στο F700 δεν έχω καταφέρει να περάσω games,themes κτλ...Σε αυτό έχει περάσει κανένας?Μάλλον δν θα παίρνουν τα touch-screen Sammy...Κρίμα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε αν στην ΑΡΧΙΚΗ συσκευσια του κινητου συμπεριλαμβανετε φορτιστης αυτοκινητου και ακουστικα headphones/handsfree?

• 3 months later...

καλησπέρα σας

μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν γράφονται εύκολα μηνύματα ή υπενθυμήσεις στο ημερολόγιο με το αλφαβητικό πληκτρολόγιο στην οθόνη. Πρέπει να έχεις λεπτά δάκτυλα

ευχαριστώ πολύ.

Βασικα εμενα που το μενου ειναι στα Αγγλικ και ΔΕΝ δεχεται αναβαθμιση ωστε να περαστουν τα Ελληνικα με ζοριζει λιγο.... Αλλα γενικα δεν ειναι πολυ δυσκολο... Απλα θελει αρετη εξοικιωση... Τις πρωτες μερες πατουσα ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.. μετα ομως το συνηθιζεις... εγω παντως εχω κρατησει και το Νοκια Ε50 που εχω καλου κακου :P

to kinito afto vgenei mono me aggliko menu? skeftomai na to agoraso gi afto rotao

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif

nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!!

paidia geia sas to pira kai ego fovero fashion phone eidika kai gia gyneka.loipon pos mporo na valo efarmoges kai paixnidia kserei na mou pei kaneis?

nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!!

Δεν παιρνει εφαρμογες... και κυριως δεν παιρνει χαρτες και GPS γι αυτοκαι μετα απο 6 μηνες συμβιωσης θα το πουλησω

kalimera kserei kaneis pos mporo na vgo apo thn athorivi leitourgeia tou armani?

επανω αριστερα στηοθονη αφης εχει το σημα ενος ηχειου. Πατησε το για 3-4 δευτερολεπτα και σε μπαινωβγαζει απο το silent mode

Pos mporo na dexomai ta email mou sto kinito mou? exo karta wind. tha yparxei xreosh?

• 3 months later...
  • 5 weeks later...
  • 8 months later...
Θελω να ενεργοποιησω τα mms στο συγκεκριμενο μοντελο αλλα αποτι μουπαν οι ρυθμισεις μπορουν να γινουν μονο χειροκινητα μεσω ιντερνετ. παρακαλω οποιος ξερει ας μου απαντισει η σε πρωσωπικο μυνημα για να μη μπερδευομαι.ευχαριστω πολυ ειμαι ευγνομων.

• The title was changed to Samsung SGH-P520 Giorgio Armani