giostau Δημοσιεύτηκε July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2007 καλημέρα, θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει κάποιο πρόγραμμα για να περάσω video από κάμερα SONY digital8 στον υπολογιστή με όσο πιο καλή ποιότητα γίνεται. Το movie maker των windows δεν κάνει και πολύ καλή δουλειά. Το ιδανικό θα ήταν να μπορεί να κωδικοποιεί κατευθείαν το video σε divx/xvid... αν είναι και εύκολο στη χρήση και υπάρχει και στα ελληνικά ακόμα καλύτερα... (προορίζεται για τον πατέρα μου βλέπετε... :p ) Ευχαριστώ πολύ, Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 κοιτα, να στο κανει κατευθειαν σε xvid απαιτει να εχεις πολυυυυ καλο υπολογιστη με εναν πολυυυυυ γρηγορο επεξεργαστη. θα σου προτεινα να το περνας μεσα σε ασυμπιεστη μορφη και στη συνεχεια να το συμπιεζεις με καποιο αλλο προγραμμα. Τωρα, για να συλλαβεις βιντεο απο την καμερα ενα καλο και απλο που χρησιμοποιω ειναι το Power Director της Cyberlink. Καλο ψαξιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Και εγώ προτείνω πρώτα να μεταφέρεις το video ασυμπίεστο και μετά να κάνεις την μετατροπή σε divx ή xvid.Επίσης, οι κάμερες περιέχουν ένα cd με drivers και ειδικά προγράμματα για αυτή την δουλειά, γι' αυτό αν μπορείς χρησιμοποίησε της κάμεράς σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 H kamera ti bysmata eksodou exei? An den kanw la8os, oi Digital8 (antistoixes mini-dv twn allwn etairiwn) exoun i-link (dld Firewire / IEEE1394). An isxyoun auta, 8a prepei na peraseis prwta to video sto pc se DV-AVI me kapoio programma (proteinw to scenalyzer live ka8ws einai e3eidikeumeno gia firewire/dv capturing) kai na to sympieseis se DivX/XviD se 2h fash me to VirtualDub wste na mhn exeis dropped frames. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. July 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Βασικά, όπως είπα και στο πρώτο ποστ μου, τη μεταφορά των αρχείων θα την κάνει ο πατέρας μου! (και δεν είμαστε στην ίδια πόλη για να πω ότι θα πηγαίνω να τον βοηθάω...) Είχε παλιότερα ένα πρόγραμμα που τον βόλευε πολύ, αλλά δε θυμάται πώς το λέγανε... Αυτά που είχε μέσα η κάμερα δε λένε και πολλά, ούτε από ευχρηστία, ούτε από ποιότητα... Μάλλον θα τον χώσω να κάνει τη δουλειά όπως προτείνατε.... Ευχαριστώ πολύ! Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts