andreastc Δημοσιεύτηκε July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2007 καλησπερα εχω ενα eten m600+ εδω και 1 χρονο περιπου. Ακομη δεν εχω βρει τροπο να κανω κληση με αποκρυψη αριθμου. Γινεται με το συγκεκριμενο ppc η χρειαζεται καποια exta εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 απο οτι ξερω με #31# πριν το νουμερο,τιποτα αλλο δεν εχει παρει το ματι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreastc Δημ. July 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 σε ευχαριστω. το δοκιμαζω αμεσως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Λοιπόν, εμένα τα windows είναι στα αγγλικά. Αν τα δικά σου είναι ελληνικά με μια μετάφραση λογικά θα είσαι εντάξει. Πηγαίνεις στην εφαρμογή του τηλεφώνου, πατάς menu, options, διαλέγεις την καρτέλα services, πατάς Caller ID και αμέσως μετά Get Settings. Περιμένεις 2 δευτερόλεπτα και θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο με 3 επιλογές. Αν θες να φαίνεται ο αριθμός σου πατάς everyone, αν δεν θες πατάς noone. Αλλά αν θες να χρησιμοποιήσεις την απόκρυψη μόνο για μία φορά καλύτερα να κάνεις αυτό που λέει ο lagoudakis με το #31# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts