Nikoump Δημοσιεύτηκε July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2007 Τα φώτα σας παιδιά γιατί θα σκάσω. Έχω ένα φορητό Η/Υ αρκετά παλιό αλλά έχει επάνω τα WIN XP PRO. Επίσης έχω εναν εξωτ. σκληρό δίσκο WD USB 2.0 (της CONN-X προσφορά), τον οποίο άλλες φορές τον διαβάζει άλλες όχι (τις περισσότερες όχι). Τον μετέτρεψα από NTFS σε FAT αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως φταίει ότι ο φορητός έχει USB 1; Περιμένω τις όποιες λύσεις μου προτείνετε για να βρω τι γίνεται. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Τον έχεις δοκιμασει σε καποιο άλλο συστημα?Μπορει να φταει η θυρα σου Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. July 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Τι εννοείς σε κάποιο άλλο σύστημα; Το δοκίμασα σε NTFS & FAT32 και κάνει τα ίδια. Αν εννοείς σε άλλο Η/Υ, το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts