dpetka2001 Δημοσιεύτηκε December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 30, 2003 Γεια σας παιδια θα ηθελα να με βοηθησει οποιος μπορει ωστε να με καθοδηγησει για το τι πρεπει να κανω για να μπορω να παιζω ΜΑΜΕ στον υπολογιστη μου..ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten99 Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 gia na paixeis ta mame 8a xreiasteis ton emulator (http://www.mame.net ) kai meta 8a xreiastei na breis roms ton paixnidion alla einai poli xronoboro kai den sto proteino enas eukolos tropos einai na breis kapoion pou ta exei se cd kai na ta antigrapsis auta :) Παράθεση Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΙΖΕΙΣ tenten99[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Ειναι περιπου 690 MB. Κανε αυτο που ειπε ο tenten99. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Άμα βρω το Cdάκι θα το κάψω και θα στο στείλω. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 ευχαριστω πολυ φιλε iNCubO αλλα δεν ειναι αναγκη..το βρηκα απο ενα γνωστο μου..ευχαριστω παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Οκ δεν υπάρχει πρόβλημα . Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts