Jump to content

DVD RW Optiarc AD-7173A.Το έχει κανείς;

xyz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας.Είχα το ΝΕC 3500 DVD RW και αγόρασα το DVD RW Optiarc AD-7173A.Είναι μαύρου χρώματος και πάνω στο αυτοκόλλητο της εταιρείας γράφει στη συσκευή |Sony NEC AD- 7173A και Optiarc!Tί έγινε ακριβώς έχουν συγχωνευθεί οι εταιρίες ;Μέσα απ΄το Νερο Ινφο είδα προς έκπληξή μου πως έχει ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές με την παλιά μου συσκευή και διαφέρει απλώς στο ότι το Οptiarc Sony-Nec υποστηρίζει και εγγραφή DVD RAM πράγμα επουσιώδες για μένα.Τα DVD τα γράφει καλά ή τα καίει,γιατί ένα dual layer ePerfomance που βάζω δεν το γράφει.Ξέρει κανείς για το μοντέλο το έχει κανείς,(είναι τελευταίο μοντέλο Φεβρουαρίου 2007 κατασκευή πάντως) ή τζάμπα το πήρα?

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε πέρυσι: http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_NEC_Optiarc
...Ok ευχαριστώ mcde βρήκα εντωμεταξύ τη λύση στο πρόβλημα (έφταιγε κατά 99% το δισκάκι) και το επίσημο site με τις προδιαγραφές της συγκεκριμένης συσκευής(δεν ξέρω από αντίστοιχες άλλες συσκευές τελευταίες αλλά βλέπω ότι έχει πολύ καλές τελικά),υποστηρίζει και τεχνολογία Lighflash αλλά για να δουλέψει χρειάζεται συμβατά δισκάκια που μάλλον μόνο η FujiFilms διαθέτει για όποιον ενδιαφέρεται δείτε εδώ:

http://www.sonynec-optiarc.de/en/exhibits/hh-drives/ad-7173a.html

Nai kai gw pira to idio apo to eshop prina kamoia 20aria meres!!!Einai para poli kalo kai mazi me to nero 7.9 kanei papades!!!Grafei poli grigora kai cd kai dvd xwris kanena apolitws provlima!!!

Episis mexri stigmis exei grapsei peripou 200 cd kai kamoia 50aria dvd:):p;)

Egw xrisimopoiw traxdata diskakia!!!:)

Filika

Scottas:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB