Jump to content

Προβλημα με drivers της ενσωματομενης καρτας ηχου

sonymobby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οτι λεει ο τιτλος. Ειναι μια ASrock motherboard with realtek HD soundcard (you know 8 inputs) και εχει τα drivers τα οποια ηταν στο cd της motherboard (R1.41). Εβαλα τα καινουργια τα R1.70 αλλα ενω ολα ειναι ενταξει το startup sound of Windows εχει προβλημα, εχει διακοπες. Επειδη το PC δεν ειναι δικο μου δε μπορω να τους το αφησω με τα καινουργια αν και ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα. Το τρελο της υποθεση ειναι οτι και τα προηγουμενα εχουν το ιδιο προβλημα αλλα δεν ξερω ποσο πισω παει και εχει αυτο προβλημα. Εχω δοκιμασει τα R1.69 και εκεινα εχουν το ιδιο προβλημα. Μπορειτε να με βοηθησετε ή να με καθοδηγησετε στο που μπορει να ειναι το προβλημα;:)

Μα το εγραψα. Ο σταρταπ ηχος των Windows εχει διακοπες και ακουγετε πολυ ασχημα. Επειδη δεν ειναι δικο μου το PC αλλα της θειας μου, δε μπορω να της το αφησω ετσι αλλα και να της βαλω τα καινουργια drivers...

Προσωπικα,οσες φορες εβαλα drivers πιο καινουργιους(και εγω realtek εχω 7.1,ενσωματομενη),ειχα και εγω παρομοια προβληματα... Οποτε σου καλυτερα βαλε τους "μαμα" απο το cd...

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, μαλλον ετσι θα κανω. Ξερεις το λογο για αυτο το προβλημα; Λες να κοιταζει στο start-up ποια inputs χρησιμοποιουνται; Ξερεις αυτος ο αυτοματος ελεγχος τον inputs μπορει να γινεται τωρα στο σταρτ-απ...

μπα,δεν ξερω τι παιζει.Αλλα απ'οτι εχω ψιλοκαταλαβει,οι ενσωματομενες καρτες,δεν ειναι ακριβως ιδιες με τις κανονικες,και γι'αυτο οταν μπουν drivers διαφορετικοι απο αυτους του cd,κανει αυτα τα τσικ-τσικ και τα κολληματα στον ηχο... Μαλλον η εξελιξη των driver γινεται πανω στις κανονικες καρτες...