sonymobby Δημοσιεύτηκε July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 5, 2007 Οτι λεει ο τιτλος. Ειναι μια ASrock motherboard with realtek HD soundcard (you know 8 inputs) και εχει τα drivers τα οποια ηταν στο cd της motherboard (R1.41). Εβαλα τα καινουργια τα R1.70 αλλα ενω ολα ειναι ενταξει το startup sound of Windows εχει προβλημα, εχει διακοπες. Επειδη το PC δεν ειναι δικο μου δε μπορω να τους το αφησω με τα καινουργια αν και ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα. Το τρελο της υποθεση ειναι οτι και τα προηγουμενα εχουν το ιδιο προβλημα αλλα δεν ξερω ποσο πισω παει και εχει αυτο προβλημα. Εχω δοκιμασει τα R1.69 και εκεινα εχουν το ιδιο προβλημα. Μπορειτε να με βοηθησετε ή να με καθοδηγησετε στο που μπορει να ειναι το προβλημα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Τι ακριβώς πρόβλημα έχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. July 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Μα το εγραψα. Ο σταρταπ ηχος των Windows εχει διακοπες και ακουγετε πολυ ασχημα. Επειδη δεν ειναι δικο μου το PC αλλα της θειας μου, δε μπορω να της το αφησω ετσι αλλα και να της βαλω τα καινουργια drivers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Προσωπικα,οσες φορες εβαλα drivers πιο καινουργιους(και εγω realtek εχω 7.1,ενσωματομενη),ειχα και εγω παρομοια προβληματα... Οποτε σου καλυτερα βαλε τους "μαμα" απο το cd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. July 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, μαλλον ετσι θα κανω. Ξερεις το λογο για αυτο το προβλημα; Λες να κοιταζει στο start-up ποια inputs χρησιμοποιουνται; Ξερεις αυτος ο αυτοματος ελεγχος τον inputs μπορει να γινεται τωρα στο σταρτ-απ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 μπα,δεν ξερω τι παιζει.Αλλα απ'οτι εχω ψιλοκαταλαβει,οι ενσωματομενες καρτες,δεν ειναι ακριβως ιδιες με τις κανονικες,και γι'αυτο οταν μπουν drivers διαφορετικοι απο αυτους του cd,κανει αυτα τα τσικ-τσικ και τα κολληματα στον ηχο... Μαλλον η εξελιξη των driver γινεται πανω στις κανονικες καρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. July 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Αχαμ. Δεν πειραζει. Αφου δουλευει μια χαρα με τα παλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts