ddd13 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Ok thanx παιδια.Δεν το εχω τσιπ*****..Καπου νομιζω οτι ειχα διαβασει οτι γινεται και χωρις να το εχω αλλα μαλλον οχι. :cool: Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Καινούρια version για το dvd decrupter v3.5.1.0 Only days after the previous release, a new version of DVD Decrypter has been released. The new version, DVD Decrypter v3.5.1.0 fixes various bugs, adds a support for "protected sectors lists" (in essence, a guidance files for ripping "problem" DVDs), etc. The full changelog since v3.5.0.0 is : Added: Ability to Import / Export PSL (Protected Sectors List) files (Option is located in the 'File' menu). Users can work out the best methods to backup certain 'problem' discs Added: Dialog box to remind users to load the MDS file instead of the ISO file - it's good practice and is vital for nice DL burns Changed: Structure Protection code to find more instances of 'suspect' areas on the disc Changed: Some of the Automatic 'Transfer Length' code. It now checks for additional possible errors in the output from the API call Changed: Previous workaround for Plextor PX-712A authentication problem caused problems for old drives that hang on a 'Rezero' command (Status bar always displayed 'Almost Ready'). The command now only runs on Plextor DVDR drives Fixed: Access violation errors caused by nasty IFO files on some of the newer discs Fixed: 'Browse' was always visible in the '! File' menu Fixed: Potential issue with getting the disc size from the ISO9660 file system (only used in ISO Read mode on DVD+RW discs) Fixed: 'C-racking CSS' dialog box showed very inaccurate progress information Fixed: CSS c-racking was repeating itself on files it shouldn't have been Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Εστω οτι θελω να αντιγραψω μια νοικιασμενη ταινια.Μπορει ο υπευθυνος του βιντεο κλαμπ να το καταλαβει?Αν ναι,μπορει να μου κανει τπτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Παιδιά ετοιμάζομομαι να αγοράσω DVD R την Παρασκευή και θέλω βοήθεια. Όσο και να έχω διαβάσει εδώ μέσα για προγράμματα έχω καραμπερδευτεί. Έχω τα εξής προγράμματα DVD shrink 32 Nero 6.03 CloneDVD 2.0.8 AnyDVD 3.6 Alcohol120% και τα προγράμματα A-Scanner και Protection ID για τα -γκουχ γκουχ- κλειδώματα Είμαι στον σωστό δρόμο? ΄Έχω τα σωστά προγράμματα? Και ποιά πρέπει να χρησιμοποιήσω και με ποιά σειρά? (Έχω βασικά μπερδέψει την διαφορά του dvd shrink , clonedvd και anydvd) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed ( 6 Σεπ. 2004 , 19:13) Παιδιά ετοιμάζομομαι να αγοράσω DVD R την Παρασκευή και θέλω βοήθεια. Όσο και να έχω διαβάσει εδώ μέσα για προγράμματα έχω καραμπερδευτεί. Έχω τα εξής προγράμματα DVD shrink 32 Nero 6.03 CloneDVD 2.0.8 AnyDVD 3.6 Alcohol120% και τα προγράμματα A-Scanner και Protection ID για τα -γκουχ γκουχ- κλειδώματα Είμαι στον σωστό δρόμο? ΄Έχω τα σωστά προγράμματα? Και ποιά πρέπει να χρησιμοποιήσω και με ποιά σειρά? (Έχω βασικά μπερδέψει την διαφορά του dvd shrink , clonedvd και anydvd) Θα χρειαστείς μόνο τα anydvd και clove dvd Θα φορτώσεις το anydvd. Θα πας στο ΄΄κλειδιά CSS΄΄ και θα δεις αν υπάρχει μέσα η ταινία σου. Μετά θα ανοίξεις το clone dvd και θα αρχίσεις να γράφεις. Καλή τύχη! :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 παιδιά ποια είναι η χειρότερη ποιότητα που έχετε γράψει με το CloneDVD2 (λέγοντας ποιότητα εννοώ την ένδειξη της μπάρας κάτω δεξιά) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε: τα αρχεία μιας ταινίας τα βασικά είναι σε έξι αρχεία 1 GB και κάτι. αυτά όμως δεν χωράνε σε DVD, υπάρχει τρόπος να μπούν???????Ευχαριστώ. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 6 Σεπ. 2004 , 16:41) Εστω οτι θελω να αντιγραψω μια νοικιασμενη ταινια.Μπορει ο υπευθυνος του βιντεο κλαμπ να το καταλαβει?Αν ναι,μπορει να μου κανει τπτ?? Βοηθεια κανεις?? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 6 Σεπ. 2004 , 22:32) Βοηθεια κανεις?? :!: Φίλε μου δεν πρέπει να υπάρχει τρόπος να το καταλάβει. Από που δηλαδή να το καταλάβει?Δεν αλλάζει κάτι στο dvd ή στην δομή. :) :whistle: Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 6 Σεπ. 2004 , 19:50) Θα χρειαστείς μόνο τα anydvd και clove dvd Θα φορτώσεις το anydvd. Θα πας στο ΄΄κλειδιά CSS΄΄ και θα δεις αν υπάρχει μέσα η ταινία σου. Μετά θα ανοίξεις το clone dvd και θα αρχίσεις να γράφεις. Καλή τύχη! :) Αν δεν υπαρχει μεσα η ταινια τι κανεις?Γιατι δε μου βρισκει κατι! Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 ( 7 Σεπ. 2004 , 01:35) Αν δεν υπαρχει μεσα η ταινια τι κανεις?Γιατι δε μου βρισκει κατι! Αν δεν σου βρίσκει κλείδωμα πάει να πει ότι δεν έχει. Ή ότι το έχεις βάλει μεν το anydvd αλλά δεν το έχεις ενεργοποιήσει (θολή η αλεπού) :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 7 Σεπ. 2004 , 01:43) Αν δεν σου βρίσκει κλείδωμα πάει να πει ότι δεν έχει. Ή ότι το έχεις βάλει μεν το anydvd αλλά δεν το έχεις ενεργοποιήσει (θολή η αλεπού) :) Άμα είναι σειρά και δεν είναι ταινία? :o Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed ( 7 Σεπ. 2004 , 11:45) Άμα είναι σειρά και δεν είναι ταινία? :o Τι εννοείς σειρά? :o Άμα δεν έχει κλείδωμα το κάνεις απευθείας με το clone dvd. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 7 Σεπ. 2004 , 12:08) Τι εννοείς σειρά? :o Άμα δεν έχει κλείδωμα το κάνεις απευθείας με το clone dvd. πχ Friends Smallville κλπ κλπ...αυτές οι σειρές έχουν κλείδωμα? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed ( 7 Σεπ. 2004 , 12:41) πχ Friends Smallville κλπ κλπ...αυτές οι σειρές έχουν κλείδωμα? Δεν ξέρω... Άμα τις βάλεις το naydvd θα σου πει. :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracumel Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Εγώ χρησιμοποιώ DVD Shrink (WinXp) για την ταινία και για εγγραφή K3b (SuSE Linux 9.0)....Για να μην μου κολήσει όταν γράφω την ταινία και πάει άδικα το dvd disk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos ( 6 Σεπ. 2004 , 21:42) Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε: τα αρχεία μιας ταινίας τα βασικά είναι σε έξι αρχεία 1 GB και κάτι. αυτά όμως δεν χωράνε σε DVD, υπάρχει τρόπος να μπούν???????Ευχαριστώ. Μήπως ξέρει κανείς???? Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Θα πρέπει να τα επεξεργαστείς και ύστερα να τα συμπιέσεις με το DVDShring. Κοίτα και στις πιο πίσω σελίδες. Λένε αναλυτικά τη διαδικασία ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 9 Σεπ. 2004 , 14:11) Θα πρέπει να τα επεξεργαστείς και ύστερα να τα συμπιέσεις με το DVDShring. Κοίτα και στις πιο πίσω σελίδες. Λένε αναλυτικά τη διαδικασία ;) Οκ, ευχαριστώ! :) Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskaltsas Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 to kalitero kai pio euxristo einai to CLONE DVD katebaseto apo auto to link: http://www.clone.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 ρε παιδιά προσπαθώ να μετατρέψω ένα dvd σε divX με το intervideo dvd copy platinum... έχω προσπαθήσει είτε απ ευθείας από το dvd (από video club) ή αφού το έχω κάνει extract στον σκληρό δίσκο ή το έχω κάνει extract και πάλι συμπίεση στον σκληρό. Κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα... βγάζει ότι το πρόγραμμα encountered problem και θα κλείσει και να στείλω report... Καμία ιδέα για το τι φταίει ή κάνενα άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να δημιουργεί DVD με μενου? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (13 Σεπ. 2004 , 19:07) Ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να δημιουργεί DVD με μενου? Όλα τα dvd προγράμματα διατηρούνε τα μενού της ταινίας. Δοκίμασε το clone dvd και θα δεις ότι μπορείς να διαλέξεις αν τα θέλεις ή αν όχι (δηλαδή καλύτερη ποιότητα...) :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 όχι έχω κάτι επεισόδεια από τις μάγισσες και θέλω μόνος μου να φτιάξω ένα DVD. Με το nero μπορώ να τα βάλω αλλα είμαι αναγκασμένος να τα βλέπω όλα. Θέλω λοιπόν ένα πρόγραμμα που να δημιουργεί μενού στα DVD έτσι όταν αρχίζει να διαλέγω εγώ τι να δω.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viperarious Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 paidia as mou pei kapoios ena kalo programma gia na antigrafo ta arxeia tou ipologisti mou se dvd.exo to nero alla xekinaei i egkatastasi kai molis ftanei sto 100% leei burn process faild kai leei kati gia disk at once.me to clone dvd egrapsa kanonika mia tainia pou simenei oti den ftaiei i diskaki oute to antigrafiko mou. Παράθεση I Zoi einai oraia alla ta exei me allon..eutixos iparxei kai i elpida alla auti einai p.....a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts