generation Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 γεια σας και απο μενα! ασχολουμε τελευταια πολυ με την εγγραφη dvd απο ενα dvd στο αλλο αλλα και απο βιντεοκαμερα φτιαχνω πραγματικα ωραια πραγματακια που δεν το φανταζομουνα οτι μπορει να γινουν σε συνδιασμο με το pinnacle studio 9 ομως αντιμετοπιζω ενα προβλημα αυτες της μερες δηλ.μερικες ταινiες που αντιγραφω οταν τις βαλω μετα να τις δω στο επιτραπεχιο dvd μου η στον υπολ.σε ορισμενα συγκεκριμενα σημεια η ταινια μου κολαει σαν να παταω παυση και μετα συνεχιζει και ξανακολαει σε αλλο σημειο η μπορει να κολησει και να μην προχωραει καθολου αυτο βεβαια δεν συμβαινει σε ολες τις εγγραφες μου αλλα στις ποιο πολλες εχτες συγγεκριμενα αλλαξα και καρτα γραφικων και εβαλα την nvidia geforce 6600 256mb ενω μεχρι τωρα ειχα μια 64mb επισης μνημη εχω μια 512 και μια 256 αν καποιος γνωριζει κατι ας με βοηθηση λιγο γιατι πραγματικα η διαδικασια να φτιαξω ενα dvd με μενου κ.τ.λ μου τρωει ωρες και ειναι κριμα μετα οι ταινειες μου να κολλανε. ευχαριστω πολυ ολους !!!! Παράθεση Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 γεια σας και απο μενα! ασχολουμε τελευταια πολυ με την εγγραφη dvd απο ενα dvd στο αλλο αλλα και απο βιντεοκαμερα φτιαχνω πραγματικα ωραια πραγματακια που δεν το φανταζομουνα οτι μπορει να γινουν σε συνδιασμο με το pinnacle studio 9 ομως αντιμετοπιζω ενα προβλημα αυτες της μερες δηλ.μερικες ταινiες που αντιγραφω οταν τις βαλω μετα να τις δω στο επιτραπεχιο dvd μου η στον υπολ.σε ορισμενα συγκεκριμενα σημεια η ταινια μου κολαει σαν να παταω παυση και μετα συνεχιζει και ξανακολαει σε αλλο σημειο η μπορει να κολησει και να μην προχωραει καθολου αυτο βεβαια δεν συμβαινει σε ολες τις εγγραφες μου αλλα στις ποιο πολλες εχτες συγγεκριμενα αλλαξα και καρτα γραφικων και εβαλα την nvidia geforce 6600 256mb ενω μεχρι τωρα ειχα μια 64mb επισης μνημη εχω μια 512 και μια 256 αν καποιος γνωριζει κατι ας με βοηθηση λιγο γιατι πραγματικα η διαδικασια να φτιαξω ενα dvd με μενου κ.τ.λ μου τρωει ωρες και ειναι κριμα μετα οι ταινειες μου να κολλανε. ευχαριστω πολυ ολους !!!! Τι δισκάκια χρησιμοποιείς για την εγγραφή; Με ποιό πρόγραμμα τα γράφεις; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 εχω δοκιμασει ολα τα δισκακια τωρα γραφω με tdk και το προγραμμα ειναι το clonedvd2 και ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα ενα παιχνιδι που παιζω οχι ολα το pro evol. 4 μου κανει μια γραμμη που ξεκιναει απο πανω και κατεβαινει προς τα κατω στην οθονη σαν νερο μηπως φταιει η καρτα γραφικων γιατι την πηρα τωρα ειναι η nvidia geforce 6600? Παράθεση Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Εχω καποιο προβλημα σχετικα με αντιγραφη Dvd (movie). Εχω δοκιμασει να τις γραψω με το dvdshrink, γραφεται κανονικα η ταινια, οταν την βαζω στο XBOX η αναπαραγωγη γινεται σωστα, εαν την βαλω ομως στο επιτραπεζιο dvd-player τις SONY που εχω μου εμφανιζει την ταινια ασπρομαυρη :mad: Τι μπορει να φταει; Δοκιμασα και με αλλης μαρκας δισκακι αλλα παλι κανει τα ιδια. Υπαρχει μηπως κανενα μυστικο που δεν γνωριζω; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Ftaiei to DVD Player, oi kapoies ruthmiseis tou. To dokimases se allo DVD Player? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Se allo dvd player noname paizei! Ti ry8miseis na kano? Ean balo mesa sto SONY original dvd to dixnei egxromo :O Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Γειά σας παιδιά. Αντέγραψα μια ταινία με το NERO και όταν πάω να την αντιγράψω ξανά μου βγάζει οτι έχει προστασία εγγραφής.Βάζω το dvdshrink και μου γράφει:"Cannot read data". Τι παίζει?Αυτή δεν είναι η δουλειά του?Να αντιγράφει κλειδωμένες ταινίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Se allo dvd player noname paizei! Ti ry8miseis na kano? Ean balo mesa sto SONY original dvd to dixnei egxromo :O Dokimase na sundeseis RGB scart stin TV kai to DVD Player. Mporei na paizei tpt me PAL/NTSC.. Γειά σας παιδιά. Αντέγραψα μια ταινία με το NERO και όταν πάω να την αντιγράψω ξανά μου βγάζει οτι έχει προστασία εγγραφής.Βάζω το dvdshrink και μου γράφει:"Cannot read data". Τι παίζει?Αυτή δεν είναι η δουλειά του?Να αντιγράφει κλειδωμένες ταινίες? Kateutheian me Nero? Den tin Shrinkares prwta, den tin perases ston skliro me DVD Decrypter? An oxi, tote exei akoma tin prostasia. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Γειά σας παιδιά. Αντέγραψα μια ταινία με το NERO και όταν πάω να την αντιγράψω ξανά μου βγάζει οτι έχει προστασία εγγραφής.Βάζω το dvdshrink και μου γράφει:"Cannot read data". Τι παίζει?Αυτή δεν είναι η δουλειά του?Να αντιγράφει κλειδωμένες ταινίες? Δοκίμασε να καθαρίσεις το DVD Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Εχω ακουσει οτι η ταινια αντιγραφεται με κλειδωματα, και τα SONY δεν τις αναπαραγουν σωστα τις ταινιες αυτες. Με ποιο προγραμμα θα βγαλω τελειως τα κλειδωματα ετσι ωστε να ειναι region free το dvd? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Εχω ακουσει οτι η ταινια αντιγραφεται με κλειδωματα, και τα SONY δεν τις αναπαραγουν σωστα τις ταινιες αυτες. Με ποιο προγραμμα θα βγαλω τελειως τα κλειδωματα ετσι ωστε να ειναι region free το dvd? Όλσ κάνουν την δουλειά που θέλεις :) π.χ CloneDVD2,dvdshrink..... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Me to DvdShrink prepei na epilekso kati gia na bgei to dvd region free; 'h etsi kai allios kanei aytomata apo mono toy tin epeksergasia kai bgainei region free to dvd; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 To kanei apo mono tou, den xreiazete na kaneis tpt. Mono an sou bgalei pote munima gia region, na epilegeis to 2o. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Σ'ευχαριστω πολυ Crypton-R-. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Dokimase na sundeseis RGB scart stin TV kai to DVD Player. Mporei na paizei tpt me PAL/NTSC.. Kateutheian me Nero? Den tin Shrinkares prwta, den tin perases ston skliro me DVD Decrypter? An oxi, tote exei akoma tin prostasia. Κατευθείαν με NERO.Δεν ήταν κλειδωμένη.Αλλά και με προστασία να την έγραψα δεν θα έπρεπε να την ξεκλειδώνει το dvdshrink?Αφού αυτή είναι η δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Τα τελευταια κλειδωματα της sony τα σπαει το anydvd. Το προτεινω μιας και ανανεωνεται αρκετα συχνα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Μπορεις να μου στειλεις το προγραμματακι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Nai kai me to Shrink bgazei tin prostasia, alla kalutera omws na pairnas prwta tis tainies me to DVD Decrypter ston skliro, kai meta na tin anoigeis apo to Shrink gia na tin shrinkareis. To AnyDvd emena mou einai axristo, alla an to theleis pigaine sto AppZ stin upografi mou. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Μπορεις να μου στειλεις το προγραμματακι αυτο; http://www.slysoft.com Εγω εχω αγορασει το anydvd μιας και αντιγραφω πολλες ταινιες και μεχρι τωρα δεν εχω το παραμικρο προβλημα (χρησιμοποιω anydvd + CloneDVD2). Σιγουρα πολυ καλο προγραμμα και με πολυ συχνα updates. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts