ZANTEMARIA Δημοσιεύτηκε July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2007 εχω κατεβασει μια ταινια και θελω να τη γραψω σε dvd.εχω το nero και δεν τα καταφερνω.μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 εχω κατεβασει μια ταινια και θελω να τη γραψω σε dvd.εχω το nero και δεν τα καταφερνω.μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω? θα στο πω οσο πιο απλα γινεται!ανοιγεις το nero express κ επιλεγεις dvd ,επιλεγεις add κ βρισκεις την ταινια σου σε ποιο μερος την εχεις αποθηκευσει εφοσον την βρεις την επιλεγεις κ καπακι πατας add στο παραθυρο που θα σου ανοιξει πατα close εφοσον δεν εχεις αλλα αρχεια για αντιγραφη κατοπιν πατας next k burn!αντε κ καλη αντιγραφη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZANTEMARIA Δημ. July 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ευχαριστω πολυ.θα το προσπαθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Yparxei tropos me to nero na kanw burn avi se dvd mazi me subtitles pou exoun kataliksi *.srt:confused: :blink: :worry: :shifty: :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Yparxei tropos me to nero na kanw burn avi se dvd mazi me subtitles pou exoun kataliksi *.srt:confused: :blink: :worry: :shifty: :D Arxika prepei na valeis toyus ypotitlous sto avi arxeio kati tetoio ginetai me to SubVob. Sthn synexeia mporeis me to nero na pas stn epilogh dhmioyrgia DVD diksou na valeis to arxeio k na to kapseis..... Tha proteinw na mhn to kaneis me to nero mia k einai polu varh k tha kanei kai kanena 2 wro na to grapsei....an psakseis sto forum tha vreis antistoixo topic ne perissoteres leptomeries...... Elpizw na vohthisa ligaki:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZANTEMARIA Δημ. July 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 οταν στο nero επιλεγω burn μπαινοβγαινει το dvd.τι λετε να συμβαινει?γιατι δεν μπορω να γραψω την ταινια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 οταν στο nero επιλεγω burn μπαινοβγαινει το dvd.τι λετε να συμβαινει?γιατι δεν μπορω να γραψω την ταινια? Mhpws to DVD sou einai grammeno h mh symvato me to recorder soy(+/- RW)... Gia des kati tetoio einai......:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Σε κάποια mp3 που πάω να του κάνω add (στο Nero εννοώ) μου βγάζει οτι τα συγκεκριμένα αρχεία δεν μπορεί να τα βάλει. Συγκεκριμένα μου βγάζει οτι no access from specific folder...Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Σε κάποια mp3 που πάω να του κάνω add (στο Nero εννοώ) μου βγάζει οτι τα συγκεκριμένα αρχεία δεν μπορεί να τα βάλει. Συγκεκριμένα μου βγάζει οτι no access from specific folder...Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δοκίμασε να τα βάλεις σε κάποιο άλλο directory. Βάλε δοκιμαστικά κανα δυο και δοκίμασε να κάνεις add. Αλλιώς τα λέμε και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Φίλε αφου πω για μια ακόμη φορά οτι είσαι super και πάντα on time!!! θα σου πω οτι φένεται πως δουλεύει...αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό? Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Φίλε αφου πω για μια ακόμη φορά οτι είσαι super και πάντα on time!!! θα σου πω οτι φένεται πως δουλεύει...αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό? Ακόμα σε περιμένω για καφέ! Έλα να στα πω από κοντά λοιπόν:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 μηπωσ ξερει κανεισ με το nero αν μπορω να κανω nonstop δισκακι, δηλαδη σε ενα folder το οποιο εχει 15 mp3 να μην εχει κενα αναμεσα στα τραγουδια σε wav γινετε το ξερω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 μηπωσ ξερει κανεισ με το nero αν μπορω να κανω nonstop δισκακι, δηλαδη σε ενα folder το οποιο εχει 15 mp3 να μην εχει κενα αναμεσα στα τραγουδια σε wav γινετε το ξερω. Ναι, αν το γράψεις σαν cd audio. Με το που κάνεις add τα τραγούδια, (δεν έχει σημασία αν είναι mp3, wav κλπ) στο ίδιο πλαίσιο θα βρείς εντολή που λέει no pause between tracks. Αν το γράψεις σαν cd mp3 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Ναι, αν το γράψεις σαν cd audio. Με το που κάνεις add τα τραγούδια, (δεν έχει σημασία αν είναι mp3, wav κλπ) στο ίδιο πλαίσιο θα βρείς εντολή που λέει no pause between tracks. Αν το γράψεις σαν cd mp3 όχι. pou akribws einai auth h epilogh??? ok to brhka!!! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 αυτο το ξερω αλλα με αυτο τον τροπο μετατρεπει τα αρχεια απο mp3 σε wav αρα δεν βολευει στην περιπτωση που εχεισ πολλα τραγουδια 100-150 γιατι δεν χωρανε στο δισκακι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 αυτο το ξερω αλλα με αυτο τον τροπο μετατρεπει τα αρχεια απο mp3 σε wav αρα δεν βολευει στην περιπτωση που εχεισ πολλα τραγουδια 100-150 γιατι δεν χωρανε στο δισκακι... That's right Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts