zalaros Δημοσιεύτηκε December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 29, 2003 Θέλω να χρησιμοποιήσω τον mail client του κινητού μου (S55) και δεν μπορώ λόγω του ότι έχω λογαριασμό στην hotmail αρκετά χρόνια και δεν είναι pop3. Φυσικά και ξέρω και άλλες εταιρίες για λογαριασμούς email αλλά θέλω να μου προτείνετε εσείς κάποια εταιρία γρήγορη και αξιόπιστη. Απλά θέλω να αποφύγω τις δοκιμές για αυτό και ρωτάω εσάς. Σας ευχαριστώ όλους και Χρόνια σας Πολλά! Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 To Yahoo.gr προσφερει pop. Δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Με 30 ευρά, και το mail.gr υποστηρίζει pop. Υποστηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SNikolaidis (30 Δεκ. 2003 , 10:54) Με 30 ευρά, και το mail.gr υποστηρίζει pop. Υποστηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα!! :) Το χόνο ε?απο χώρο αποθύκευσης? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Υπάρχει παλιότερο thread εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=11159 στο οποίο μπορείς να δεις και άλλες γνώμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (30 Δεκ. 2003 , 10:58) Το χόνο ε?απο χώρο αποθύκευσης? :) Ναι, 30 ευρώ τον χρόνο. Και σου δίνει 30Mb από χώρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Dokimase to e-box to exei kollhtos mou, 15MB αποθηκευτικός χώρος Κειμενογράφος HTML Έλεγχος εξωτερικών POP3 accounts Anti-Spam Ημερολόγιο Βιβλίο διευθύνσεων Templates για να διαλέξετε POP3 πρόσβαση Υπογραφές ---------------- Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Ο philoxenos.com δίνει με 28 euro το χρόνο 30MB χώρο, e-mail με το δικό σου όνομα (πχ onoma@epwnymo.com) ή ότι άλλο θέλεις και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Και φυσικά έχει και λογαριασμούς με λιγότερο ή περισσότερο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 AΠΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΔΩΡΕΑΝ http://WWW.FREEMAIL.GR ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ OUTLOOK 20ΜΒ ΧΩΡΟ 5MB ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts