dimitris2003 Δημοσιεύτηκε June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2007 Εδώ και λίγες μέρες , παρατηρώ το εξής περίεργο στον υπολογιστή μου. Όταν τον χρησιμοποιώ δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα , όση ώρα κι αν περάσει . Όταν όμως είναι ανοικτός για περίπου μισή ώρα χωρίς να χρησιμοποιηθεί , τότε κολλάει και δεν δουλεύει με τίποτα οπότε αναγκάζομαι να κάνω reset . Επειδή το format δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι , μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Εδώ και λίγες μέρες , παρατηρώ το εξής περίεργο στον υπολογιστή μου. Όταν τον χρησιμοποιώ δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα , όση ώρα κι αν περάσει . Όταν όμως είναι ανοικτός για περίπου μισή ώρα χωρίς να χρησιμοποιηθεί , τότε κολλάει και δεν δουλεύει με τίποτα οπότε αναγκάζομαι να κάνω reset . Επειδή το format δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι , μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει? Πολύ σχετικό το πρόβλημα που αναφέρεις. Αιτίες μπορεί να είναι πάρα πολλές... Μία για παράδειγμα η μνήμη που συνήθως δημιουργεί κολλήματα και παγώματα. Μπορεί επίσης πχ να εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί το πρόβλημα. Αν δεν έχει κάποιος μπροστά του το pc δε μπορεί να έχει άποψη. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. June 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Πολύ σχετικό το πρόβλημα που αναφέρεις. Αιτίες μπορεί να είναι πάρα πολλές... Μία για παράδειγμα η μνήμη που συνήθως δημιουργεί κολλήματα και παγώματα. Μπορεί επίσης πχ να εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί το πρόβλημα. Αν δεν έχει κάποιος μπροστά του το pc δε μπορεί να έχει άποψη. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε:) Έτσι είναι . Πάντως πρόβλημα με τις μνήμες δεν είναι γιατί τα vista που έχω σε άλλο partition δουλεύουν κανονικά. Έχω απεγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές που έβαλά αλλά τίποτα.Πιθανόν κάποια από αυτές να μου προκάλεσε μόνιμη βλάβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Μήπως προσπαθεί να μπει σε εξοικονόμηση ενέργειας εκείνη την στιγμή; Το πάθαινα κι εγώ παλιά και την απενεργοποίησα. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Μήπως προσπαθεί να μπει σε εξοικονόμηση ενέργειας εκείνη την στιγμή; Το πάθαινα κι εγώ παλιά και την απενεργοποίησα. Αυτό μου ήρθε και έμένα στο μυαλό. Κλείσε τα screensavers και την εξοικονόμηση και ξαναδοκίμασε. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. June 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Αυτό μου ήρθε και έμένα στο μυαλό. Κλείσε τα screensavers και την εξοικονόμηση και ξαναδοκίμασε. Επειδή το σκεφτηκα κι εγώ αυτό το έχω κάνει αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Φίλε μπορεί να γίνεται και απ' την υψηλή θερμοκρασία. Το λέω επειδή είπες πως εδώ και λίγες μέρες έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα. Και η θερμοκρασία δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα πλην προβλήματος hardware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_ar Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα που ενεργοποιείται όταν είναι idle ο υπολογιστής; Για παράδειγμα κάποιος defragmenter, intispy ή και antivirus που μπορεί να κάνουν ακόμα και ένα απλό update από το internet. Και φυσικά αν έχεις κάτι τέτοιο "σπασμένο", τότε είναι παραπάνω από ύποπτο. Φιλικά, Αντρέας Παράθεση Keep foruming... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. June 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα που ενεργοποιείται όταν είναι idle ο υπολογιστής; Για παράδειγμα κάποιος defragmenter, intispy ή και antivirus που μπορεί να κάνουν ακόμα και ένα απλό update από το internet. Και φυσικά αν έχεις κάτι τέτοιο "σπασμένο", τότε είναι παραπάνω από ύποπτο. Φιλικά, Αντρέας Απενεργοποίησε όλες τις προγραμματισμένες εργασίες , απεγκατεστησα το ΝΟD32 αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Αν δεν καταφέρω κάτι τις επόμενες 10 μέρες , μετά που θα έχω και περισσότερο χρόνο θα κάνω αναγκαστικά format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts