The X Δημοσιεύτηκε June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2007 Εβαλα τα vista ..εβαλα και το mobile center 6.1 (γιατι με το απλο δεν ειχα επαφη με το pocket pc) ...ωραα ολα αυτα...γινονται λεει sync τα contacts/calendar/email/tasks .... Που γινονται sync ? Δεν εχω βαλει το outlook..που μπορω να δω τις επαφες μου..το ημερολογια κτλ κτλ ? Υπαρχει στα vista το microsoft calendar & contacts αλλα εκει ΔΕΝ εχουν τιποτα απο το pocket pc !!! Που στο καλο προστεθηκαν και εγιναν sync τα στοιχεια του pocket pc? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 file mou an den valis to outlook den prokite na kanis sinxronizmo. emena me to outlook egatestimeno doulevi to 6.1 mia xara sta vista... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 file mou an den valis to outlook den prokite na kanis sinxronizmo. emena me to outlook egatestimeno doulevi to 6.1 mia xara sta vista... και εμενα το ιδιο.πρεπει να βαλεις outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. September 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Ωραια αποφασισα να βαλω το outlook XP ΔΕΝ κανει συγχρονισμο και παλι..καμια ιδεα ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. September 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Ωραια αποφασισα να βαλω το outlook XP ΔΕΝ κανει συγχρονισμο και παλι..καμια ιδεα ? στη σελιδα της microsoft λεει οτι απαιτειται office 2003+ θα ενημερωσω αν φταιει αυτο Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 στη σελιδα της microsoft λεει οτι απαιτειται office 2003+ θα ενημερωσω αν φταιει αυτοεγω εχω το office 2007 και μου κανει συγχρονισμο αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Εγώ έχω το office 2003 και συγχρονίζει μόνο τις επαφές. Δεν κάνει συγχρονισμό στο ημερολόγιο αν και του έχω ορίσει να κάνει. Έχω το ΜΙΟ Ρ550. Κάποια ιδέα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Στα Vista συγχρονίζω άψογα το iPAQ 6815 είτε με Outlook 2003 (παλαιότερα) είτε με Outlook 2007 πλέον. Φυσικά χρησιμοποιόντας και τη τελευταία έκδοση του Mobile Center. Οπότε, το μόνο που θα μπορούσα να φανταστώ, για όποιον έχει πρόβλημα συγχρονισμού στα παραπάνω, είναι πώς κάποιες ρυθμίσεις απο το Mobile Center δεν έχουν γίνει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts