Jump to content

Samsung SGH-F210

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

At the current CommunicAsia 2007 event in Singapore Samsung Electronics has introduced its

new music phone SGH-F210. It is packed in the rotator form-factor like some Motorola phones.

In closed position the F210 looks more like an MP3-player rather than a phone.

http://www.techgadgets.in/images/samsung-sgh-f-210.jpg

http://img529.imageshack.us/img529/1587/sghf2101ch6.th.jpg http://img524.imageshack.us/img524/3691/sghf2104xc1.th.jpg

Specification:

- Networks: GSM 900/1800/1900 MHz, GPRS Class 10.

- Dimensions: 87.7 x 30.9 x 20.4 mm.

- Camera: 2-megapixel with video capture.

- Display: 1.46”, TFT, 128x220 pixels, 260K colors.

- MP3-player, MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA, background mode, 3D effects library.

- Memory: 1 GB expandable with microSD cards (up to 2 GB).

- Connectivity: Bluetooth 2.0 / USB 2.0 (High Speed).

- JAVA.

- WAP 2.0.

http://www.letsgomobile.org/en/cellular/1120/samsungsgh-f210/

Δείκτης SAR:

0.201 W/kg

Edited by gianpithio
Update

• 6 months later...
Το εχει αγορασει κανεις αυτο το κινητο; Το θελει η μητερα μου, αλλα δε βλεπω να εχει κατι και τπτ πωλησεις.. Μην εχει του κοσμου τα προβληματα και το παρουμε τζαμπα..

ayta ta kinita ta pernoun sinithos kopeles opote min perimenis post sto myphone,

ego to exo dei se kopeles mono.

oso gia na exei provlimata den nomizo . kamia sovari eteria den plasari provlimantika proionta den tin sinferi..

συνεχιζουν και τα βγαζουν αυτα???

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

oxi,emena den tha m fenotan periergio.isa isa tha eixa ena tilefono poy diaferei kai den to exoun alla 50.000 atoma opos k 750.k800 ..

apla to mono pou me apasxoli einai kapos lepto kopeno den ksero kata poso tha volevomoun..

• 4 weeks later...

Το είδα και από κοντά, και μ'άρεσε πολύ...

Το έχει κανείς για να μας πει πως είναι από menu, ευχρηστία κτλ.;

• 1 month later...
Ξέρει κανείς πώς φεύγει το εικονίδιο με το καμπανάκι από την οθόνη; Είναι συνέχεια εκεί, ακόμα κι αν δεν έχω ξυπνητήρι ενεργοποιημένο! Επίσης, στις ρυθμίσεις ήχων, στην επιλογή επιπλέον τόνοι... τι είναι η ρύθμιση "ειδοποιήση κλήσης" και "χαρακτηριστικός ήχος";

• 4 weeks later...
Γνωριζει καποιος αν μπορει να βγει το music-player απο την οθονη αναμονης του κινητου οταν ειναι κλειστο ?
Τρωει καθολου την μπαταρια ετσι;

Επισης υπαρχει ενα προβλημα. Καθε φορα που βαζω τραγουδια στο κινητο και κλεινει απο μπαταρια, οταν ανοιγει εξαφανιζονται ολα. Μηπως πρεπει να τα αποθηκευω σε καποιο συγκεκριμενο μερος;

Τα μεταφέρω με το καλώδιο της συσκευασίας και χρησιμοποιώ είτε το Phone Exlporer του Samsung PC Studio, είτε την λειτουργία συγχρονισμού με Windows Media Player. Και στις δύο περιπτώσεις, τα τραγούδια (MP3) αποθηκεύονται στο φάκελο μουσική (έτσι κι αλλιώς, το τηλέφωνο δε σου επιτρέπει να τα βάλεις σε άλλο φάκελο). Δεν έχω χρησιμοποήσει ακόμα κάρτα μνήμης, αλλά απ' όσο γνωρίζω εκεί μπορείς να δημιουργήσεις δικούς σου φακέλους, αρκεί αυτοί να είναι στο φάκελο "Music".

Μπορείς να μου πεις αν το δικό σου εμφανίζει την καμπανίτσα στην οθόνη, ακόμα κι αν οι ειδοποιήσεις είναι ανενεργές;

Δεν την εμφανιζει. Την εμφανιζε νομιζω, αλλα πειραξα κατι και τωρα δεν δειχνει την καμπανιτσα. Δεν θυμαμαι τι ηταν ομως.

• 5 months later...
  • 2 months later...
Γνωριζει καποιος αν μπορει να βγει το music-player απο την οθονη αναμονης του κινητου οταν ειναι κλειστο ?

• 2 months later...

Το έχω το συγκεκριμένο κινητό από τον Οκτώβριο. Είχα και τον "παππού" X830.

Τα πολύ καλά στοιχεία του είναι τα εξής:

1. Η λειτουργία του σαν MP3 player είναι πολύ καλύτερη από αυτή των SonyEricsson. (Εχω και το W910i). Απλά κλείνεις το καπάκι και είναι σαν κανονικό MP3 player.

2. Πολύ ελαφρύ και εύχρηστο. Το μενού είναι από τα πιο εύκολα που μπορεί να βρει κανείς σε κινητό τηλέφωνο. Ο τροχός κύλισης κάνει την πρόσβαση σε μενού και τραγούδια παιχνίδι.

3. (Ευτυχώς) δεν έχει κρατήσει το πληκτρολόγιο με τις 2 στήλες και έχει διακόπτη κλειδώματος του τροχού όταν δουλεύει σε λειτουργία MP3.

4. Είναι πολύ πιο αν8εκτικό από τον πρόγονό του και τα ακουστικά του έχουν εξάρτημα που "κλειδώνει" πάνω στο κινητό.

5. Για το μέγεθός του έχει πολύ καλή κάμερα (2MP) και τεράστια μνήμη (1GB).

Και επειδή τίποτα δεν είναι τέλειο, τα άσχημα νέα είναι τα εξής:

1. Η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ. Μετά από 3-4 ώρες playback αποφορτίζεται τελείως. Επίσης δεν έχει εσωτερική μπαταρία για να κρατάει την ώρα, ημερομηνία και τα κομμάτια που φορτώθηκαν στη μνήμη του κινητού.

2. Δεν παίρνει πρόσθετες εφαρμογές Java. Ξεχάστε τα παιχνίδια σε αυτό το κινητό. Επίσης έχει μια πολύ περιορισμένη γκάμα θεμάτων (λευκό και μωβ) και δεν παίρνει άλλα.

3. Δεν υποστηρίζει δίκτυο 3G.

Και απάντηση σε μερικές ερωτήσεις που τέθηκαν εδώ:

antonio_r Η οθόνη του music player δεν βγαίνει όταν το κινητό είναι σε αναμονή. Αυτό ακριβώς είναι το concept του κινητού. Κλείνεις το καπάκι και γίνεται music player.

ktselios Το κινητό έχει Τ9 και το ενεργοποιείς απότις επιλογές στο μήνυμα που γράφεις.

Lux Αν δεν βάλεις τα τραγούδια στην εξωτερική κάρτα μνήμης, θα τα διαγράφει κάθε φορά που κλείνει από μπαταρία.

seventy_eight78 Το καμπανάκι στην οθόνη σημαίνει ότι το κινητό δεν είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Αν αλλάξεις την ειδοποίηση από ήχο σε δόνηση και ήχο, θα δεις ότι το σηματάκι αλλάζει.

Πρώτο post, ελπίζω να κάλυψα απορίες.

• 6 months later...
Παιδιά το κινητό το είδε η αδερφή μου και τρελάθηκε όμως απ' όσο ξέρω δεν κυκλοφορεί πλέον. Έχει βγει κάποιο αντίστοιχο; Κάποιος αντικαταστάτης;
Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

• 3 weeks later...
Το κινητο μου ...Sumsung SGH-F210... αρκετες φορες χανει τις ρυθμισεις του (ηχο κλησης ανα επαφη κλπ) ...υπαρχει καποιο system update που να λυνει προβληματα και να το βελτιωνει, που θα βρω τετοιες πληροφοριες....

• 2 years later...

Ξεθάβω ένα παλιό θέμα αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την απόκτηση ενός SGH - F210

Ψάχνω να αγοράσω ένα SGH - F210. Μεταχειρισμένο ή καινούργιο.

Αν κάποιος έχει καμία ιδέα ας μου πει

• The title was changed to Samsung SGH-F210